Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 August 2009, 22:48:28
hayır ama bizim hedefimişz her zaman şampiyonluk
orta yı öyle bi kestin ki gelde atma :P

Benımde sampıyonluk :)  Ama hedeflerı  yonetımler acıklar. Cunku ona gore prımler  belırlernır ve motıvasyon saglanır.

kuzey55

kadromuz zaten iyi bizim.hem oturmuş hem birbirini tanıyan bir kadro.bize gerekli olan bir forvet defans ve kaleciydi.sağ ve sol bek transferleri ile iyi bir kaleci işimizi görür bu takım zirveye oynar...

Akyol

Veysel ve Mesut'ta tanınmamıştı  :-\ Arkadaşlar tamam bende aynı düşüncelerdeyim eğer hocamızın istediği isimler ise güvenirim ee tabi kumaşı önemli adamların o yüzden kulak aşinalığı aradım biraz yoksa tabi ki de hepsine güveniyorum, inanıyorum hedefimiz de 1 değil her zaman 3 puan ;)

55.hakan

bu saatten sonra kötünün iyisini alacağız transferin bitmesine 3 gün kala tahtayı açtık süper oyuncular bekleyemeyiz piyasadakileri kaptılar zaten...bunun adına transfer değil de takviye demek mantıklı olur çünkü hiçbir mevkiin yedeği yoktu elimizde...

usare

Ya bence defansa öyle çok süper topçu almak da gerekmez. He olsa iyi olur ama gerekmez. Bence defans adamlarımız düz, topu geriden iyi çıkaran, basit oynayan adamlar olsa yeter. Orta sahamız zaten iyi. Forvetimiz de... Transfer yapamadığımız hafta üç tane gol attık. Ama üç tane de yedik. Defans işi basit oynama işi. En az hatayla topu kesip çabuk orta alana kaydırmak. İyi mücadele etmeleri yeter. İnşallah tutar bu isimler. Dediğim gibi forvetler ve orta sahamız iyi. Allah'ın izniyle bu sene hedef playoff.

designer_55

Arkadaslar biz hep yeni transferlerden bahsediyoruz, bence bu yil bizim genclerin yili olacak
onlari kazanmak en buyuk transferimizdir bizim.
Hollandada yasayan biri olarak onlari canli gordukten sonra dogrusu bana
heyecan geldi..insallah bu yil cok guzel olacak.

kaan

tanınmış olması gerekmez.Aldığımız adamların yarısı iyi çıksın zaten kafaya oynarız kaleciyi merakla bekliyorum eğer iyi çıkarsa kemerleri bağlayın beyler bu eziyet bitiyor.

Son zamanlarda transfer tahtamız açılmış olmasına rağmen site üyeleri üzerinde çok gerginlik var az rahat olun.Herşey iyiye gidiyor düşme hesapları yaparken çıkma hesapları yapıyoruz şükredelimki daha güzelleri biizim olsun.

Birde bu hafta gürcünün haftası olacak buna eminim

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: kaan - 30 August 2009, 03:15:29
tanınmış olması gerekmez.Aldığımız adamların yarısı iyi çıksın zaten kafaya oynarız kaleciyi merakla bekliyorum eğer iyi çıkarsa kemerleri bağlayın beyler bu eziyet bitiyor.

Son zamanlarda transfer tahtamız açılmış olmasına rağmen site üyeleri üzerinde çok gerginlik var az rahat olun.Herşey iyiye gidiyor düşme hesapları yaparken çıkma hesapları yapıyoruz şükredelimki daha güzelleri biizim olsun.

Relaxxx

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: kaan - 30 August 2009, 03:15:29

biraz olsun rahatladım valla saol :)

alperen_55

İsimler duymadığımız bilmediğimiz futbolcular.inşallah yeni transferlerden bir murat bir oktay çıkartırız.çıkarsada zaten süper lig samsunspor için uzak olmaz kanısındayım.
BU SENE BANKASYADA MİSAFİRİZ. SENEYE SÜPERLİG SAMSUNSPOR FIRTINASI....

GençKozluklu

30 August 2009, 12:40:42 #610 Son düzenlenme: 30 August 2009, 12:42:36 GençKozluklu
Son bir kaç günkü gelişmeler beni çok mutlu etti. Yapılan transferlerde inşallah çok iyi olacak. İsimlerin tanınmış olup olmasına da hiç takılmıyorum. SAMSUNSPOR gibi bir takıma geliyorlar. Burada tanınacaklar. Bakınız Oktay Delibalta. Geçen yıl Alibeyköy'den geldi. Kim tanıyordu kimse? Ancak şimdik herkes tanıyor.

SAMSUNSPOR bir marka ve henüz kendini gösterememiş isimler SAMSUNSPOR markasıyla Türkiye'ye kendilerini tanıtacaklar. Gelen oyuncular için büyük fırsat ve onlarda bunun farkındalar. Bir oyuncunun ne olursa olsun kartvizitinde SAMSUNSPOR'da oynamış olmasının yazması büyük başarıdır ve refernastır. Transferlerle birlikte artık takımda rekabet artacak.

Allahıma çok şükür bir kaç transfer yaparak çok rahatladım. Taraftar olarak hedefimiz hep Süper ligdi ve artık SAMSUN halkıda da yöneticileride buna inancaklar. İnansalar iyi olur.

Herşey bu yıl daha güel olacak.

sevdamsınsamsunspor

pazartesi günü ismi sır gibi saklanan 3 futbolcuya imza attirilcakmıs insallah kaliteli topculardir

bengülü

süpriz olarak cenk ,celil ikilisi olursa mükembel bir transfer yapmış oluruz

sevdamsınsamsunspor

cenki bilmiyorum ama celil konusunda ise celille 2 gün önce telde görüşmüstim bana takıma imza atcam dedi hemde alacaklarini 1 sene erteledi bos yere ertelememiştir herhalde pazartesiyi bekleyeceğiz artik

55.hakan

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 30 August 2009, 12:48:41
pazartesi günü ismi sır gibi saklanan 3 futbolcuya imza attirilcakmıs insallah kaliteli topculardir
orta sahaya oyunu yönlendirebilecek bir oyuncu ve bir sağlam kaleci düşünmüşlerdir inşallah