Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 August 2009, 13:40:12
etik olması açısından kocaeliyi beklemek zorundayız.zamanında becerip alsaydık şimdi lisanslarını çıkarırdık uğraşmazdık.yönetimin yaptığı en büyük hata buydu bence.önce adamları alıp tahta işiyle sonra uğraşmaları gerekirdi.şimdi sıradan oyuncular kaldı onlar için uğraşıyoruz.

Zaten Kocaelispor un transfer tahtasının açılmama ihtimalinde olma olasılığını konuşuyoruz, aksi halde tahtayı açamasınlar biz de alalım demiyoruz. Kaldı ki almayı bırakın, burda açılmasın dememiz bile hoş kaçmaz, ki demiyoruz... Bizden futbolcu almayın deyip şu durumda futbolcularına göz dikmemiz dahi hoş değil ama olasılık varsa ve zaten alamayacaklarsa tabiki gelmesini istiyoruz  ;)

kuzey55

ben sadece ahmet şahini almak açısından kocaelisporla ilgileniyorum.yoksa onların daha beter olacağını biliyoruz.yaklaşık 5 milyon tl borcu devre arasına erteleyecekler.alınan oyunculara elektriği kesilmiş herşeyi icralı bir takımın ödeme yapamayacağını düşünürsek devre arası kimse kalmaz zaten o takımda.

crassher

yeni kaleci okan karabulutun sezon boyunca guven verecegıne ınanmıyorum..inşallah ahmet şahin gelirde kale emin ellerde olur..ahmet olmassa tekrar hasanda dönebilir..

şimşek_55

Alıntı yapılan: crassher - 29 August 2009, 13:59:53
yeni kaleci okan karabulutun sezon boyunca guven verecegıne ınanmıyorum..inşallah ahmet şahin gelirde kale emin ellerde olur..ahmet olmassa tekrar hasanda dönebilir..

İlk mesaj o gıtsın bu gelsın . Bır selam  ver kardes ılk once. 

kuzey55

hasana o kadar para verecek durumda olduğumuzu düşünmüyorum.

CriminaL

kocaeli de karanlık işler iş başında demek ki.onlar p.tesi yatırırlar o parayı sonradda belediyeden kamu kuruluşlarından toplarlar paraları.şehirdeki bütün otoparklar kocaelispor'a calışıyordu zaten.kara para aklamak için tam fırsat bunu da yapacak cok adam var kocaelinde..
ahmet şahin'i alırsak gerçekten cok iyi olur ama sanmıyorum alacagımızı

özkan

bide şu şey vardı üst limit olayı en fazla 250.000 tl alabılcekdı bankasyada bır futbolcu ne oldu bu resmıyete dokuldumu?

CriminaL

KocumVolkan

Alıntı yapılan: özkan17 - 29 August 2009, 14:22:44
bide şu şey vardı üst limit olayı en fazla 250.000 tl alabılcekdı bankasyada bır futbolcu ne oldu bu resmıyete dokuldumu?

kluplerbirliği başkanı dedi zaten kimse uymuyor diye...

özkan

onu dıcem bende ısde burhan 350,000 caner beyefendisi 450,000 ıstıyo nası olcak bu iş dicekdim..

kadir55ist

okan karabulut da düşündürücü
geçen sezon sadece tek türkiye kupası maçı oynamış
yani süper ligde maç tecrübesi yok.
bize daha tecrübeli kaleci lzım diye düşünüyorum.
ahmet sahin daha iyi olur gibi.

Sercan

KocumVolkan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 August 2009, 14:55:50
Hasan'ı kaçırmamalıydık..

hasanı kaçırmadık bence... can meselesi gibi yönetim istemedi...

Sercan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 August 2009, 14:56:40
hasanı kaçırmadık bence... can meselesi gibi yönetim istemedi...

Aslında bende onu demek istedim.Şimdi Ahmet Şahin olmazsa muamma bir kaleciyle geçirmek zorunda kalacağız bu devreyi...

55erhan55

hasan bu satten sonra gelsede bişey olmaz o kilo ile terden kalkamaz