Bafraspor - Bulancakspor maçı Samsun'da

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 27 August 2009, 11:21:47

« önceki - sonraki »

55Bafra55

İlk maçımızda Bafraspor'a başarılar.Samsunsporumuzun sahası bize uğurlu gelir inşaallah.Zaten bu sene izleyeceğim 2 maçtan bir tanesi.Malum okullar açılıyor.

kaptan 55

bafradaki SAMSUNSPOR'lu arkadaşlarımızı tenzih ederek söylüyorum ama gerçekten bafrada bir SAMSUNSPOR'luluk olgusu oluşmadı yıllardır üç eziklerin taraftar derneği var ama bafra SAMSUNSPOR taraftarlar derneği bile yok biliyorum ben unutma bafra sen SAMSUN'un ilçesisin ilinin takımına sahip çık

55erhan55

bafrasporlular unutmasın bafranın her zaman samsunspora ihtiyacı var ama samsunsporun bafraspora ihtiyacı yok bunu unutmasınlar samsunsporu benimserlerse onlar kazanır benimsemezlersede onlar kaybeder konu bu kadar basit

Tribün_ali

Kızla randevum var yoksa gelirim ama  :) ama samsunspor olsa 40 tane kıza değişmem valla bu sevda başka sevda :D

Cadde55

Karabük maçı bilet fiyatları ne kadar dı ?

Jnr.Serkan

Cadde55

cem

bafralılar gelir FENER FENER diye bağrırlar samsunda..sonra alırlar başlarına belayı..:):):)

samsunsporulan

europe_55

kerem55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 August 2009, 13:18:34
Çocukların gönderilmesinde sebep Samsunsporlu yöneticilerin salaklığı ve Bafrasporlu yöneticilerin terbiyesizliğidir ..

kadir55ist

29 August 2009, 14:57:43 #26 Son düzenlenme: 29 August 2009, 17:15:49 kadir55ist
bafraspora başarılar inşallh lige iyi başlarlar
geçen sezon kaçırdıkları 2. lige çıkarlar.

5BrK5

Alıntı yapılan: herzamansamsunspor - 28 August 2009, 10:31:17
bafrasporlular unutmasın bafranın her zaman samsunspora ihtiyacı var ama samsunsporun bafraspora ihtiyacı yok bunu unutmasınlar samsunsporu benimserlerse onlar kazanır benimsemezlersede onlar kaybeder konu bu kadar basit

doğru söyledin kardeş samsunun büyüklüğü belli zaten. .

55Bafra55

Alıntı yapılan: cem - 28 August 2009, 18:36:45
bafralılar gelir FENER FENER diye bağrırlar samsunda..sonra alırlar başlarına belayı..:):):)

Al sana cevap.Oku linki.
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6691.0

55Bafra55

Alıntı yapılan: 5BrK5 - 29 August 2009, 16:52:19

doğru söyledin kardeş samsunun büyüklüğü belli zaten. .

Zaten tersini de söyleyen yok.Samsunspor herşeyden üstündür.