Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Bu Serkanı  acaba gecen  sene Adıyamanı  calıstıran Hasan Sengun hocamızmı  takıma onerdı.  Adıyaman  baskanı boyle bır tavır yaptıysa ayıp etmıs.  Herkes  bırbırının oyuncusuna  talıp olabılır vermeyeceksen  vermeyecegım de .

sadece55

KocumVolkan

kesin ..olarak gelenler..
Okan karabulut - kaleci - denizlispor
Orhan taştelen - g.antep - solbek
Özgür arslan - kırşehir - stoper
Hakkı - stoper
Gürcü - Forvet

getirilmeye çalışılanlar..
Ahmet Şahin ( Adanaspor ) - kaleci
Hakan Arslan - (Güngören Bld.) - ofansif orta saha
Adem ( Ç.Dardanelspor ) - sağ bek
Muhammed ali - ofansif orta saha

bi hatam varsa affola bu haberlerden dedikodulardan sonra böye bir tablo çıkardım :D

şimşek_55

Kocaelinde yonetım secılmıs. Ahmet Sahın  ve Mohammed Alı buyuk ıhtımalle oraya ımza atarlar.

YaşarDoğu

Petkov hızlıydı ama  iyi stoper değildi.3 yıl bizde oynadı onunla beraber küme düşmüş olmamız gerekiyor.

2004-2005
2005-2006
2006-2007 yılları

Kenan ile Petkov ikilmeis yada şenol ile Petkov

beşnumara

yönetim seçilmesi ayrı transfer yapabilmek ayrı.bu takım da kocaelispor ise düşünmek gerek. kısa zamanda o kadar parayı nasıl bulacaklar çok merak ediyorum doğrusu.transfer sezonunun 4 veya 5 eylüle kadar uzatılacağını düşünüyorum.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 August 2009, 13:22:24
Kocaelinde yonetım secılmıs. Ahmet Sahın  ve Mohammed Alı buyuk ıhtımalle oraya ımza atarlar.

Alıntı yapılan: KOCAELİSPORLU
Şimdi kongredeki arkadaşım ile görüştüm. Osman Nuri Yaman tek aday girmiş seçime. Pazartesi günü lisans parasını yatıracağını tahhüt edince...

görüldüğü üzere kocaeli pazartesi lisans parasını yatıracak... :D  bizimkiler daha acele edip imzayı çakabilirler ...

sersa

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 August 2009, 13:26:39
yönetim seçilmesi ayrı transfer yapabilmek ayrı.bu takım da kocaelispor ise düşünmek gerek. kısa zamanda o kadar parayı nasıl bulacaklar çok merak ediyorum doğrusu.transfer sezonunun 4 veya 5 eylüle kadar uzatılacağını düşünüyorum.
Tesislerin elektriğini bile kesmişler borçtan.

şimşek_55

Kocaeli parayı bır sekılde  bulur. Orada ısler  daha gırıftlı

sadece55

Sanırım onlardan belediye desteği alamıyorlar

55.hakan

evet o transferleri daha önceden yapmalıydık bu saatten sonra bırakmazlar o adamları  >:(

CriminaL

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 August 2009, 13:27:50
görüldüğü üzere kocaeli pazartesi lisans parasını yatıracak... :D  bizimkiler daha acele edip imzayı çakabilirler ...

etik bir davranış olmaz.zaten muhammed ali de bu şekilde imza atmaz

KocumVolkan

Alıntı yapılan: CriminaL - 29 August 2009, 13:29:53
etik bir davranış olmaz.zaten muhammed ali de bu şekilde imza atmaz

amaan boşver etiği abi  :D bizene kardeşim beyfendiler önce açtırsalarmış.. jilet hakkı bile becerdi açtırdı tahtayı

kuzey55

böyle hakaret diye birşey yok.sadece kelime oyunu yapmış adıyaman başkanı.ahmet şahinin durumu kocaelinin lisans çıkarıp çıkarmamasına bağlı.şimdilik 4 yeni oyuncu izmire gidiyo.yönetimin çabası yarın hoca istediği takdirde maça çıkmaları için bu 4 oyuncunun lisanslarının yetişmesi için.

AntZ

Alıntı
hayatımda gördüğüm en rezalet kongreydi 93 kişiyle kongre yapdık
celike helal olsun yaman cekimser kaldı para konusunda hemen sesini yükselti
ve taahgüt aldırdı.pazartesi lisans parası yatıcak
yatırmazlarsa o koltukda oturamazlar zaten...

Paralarının hazır olduğunu ve kolay kolay çözebileceklerini düşünmüyorum. Bekleyip göreceğiz.