Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

**KaR6**

sağ bek değilmiydi? arkadaş her kafadan bi ses çıkıyo, kim ne bilmiyoruz ki.. Turhan Hocaya transferde çok güvendiler, umarım hata değildir..

o zaman Ahmet ile Mohammed kaldı, onları da alırsak bu takımın iş yapması sürpriz olmaz..

sersa

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 August 2009, 13:01:50
sağ bek değilmiydi? arkadaş her kafadan bi ses çıkıyo, kim ne bilmiyoruz ki.. Turhan Hocaya transferde çok güvendiler, umarım hata değildir..

o zaman Ahmet ile Mohammed kaldı, onları da alırsak bu takımın iş yapması sürpriz olmaz..

Orhan sol bek özgür stoper fm 2009 kaynaklı ;D

kuzey55

kocaelipsorda başkan seçilmiş.büyük ihtimal ahmet şahin ve muhammed ali işi yattı.belki lisans çıkaramazlarsa gelebilirler ama düşük bir ihtimal.

Amsterdamli

Ozgur 1.91 kesin agir adamdir zaten 88 kilo, Kenan desen ayni sekilde agir adam. Gobekte iki agir adam benim icime sinmedi.

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 August 2009, 13:01:50

Sağ bek olarak Adem Alkaşi nin adı geçmişti Orhan değil, tabi bu kadar isim arasında şaşırmamız normal  ;D Adem Alkaşi'nin de adı bir geçti sonra kayboldu, karakaşını beğenmediler herhalde  ;D

Hem sağlam kaynaktan da doğrulandı, FM 2009  :P

55.hakan

son dakika.. samsunspora transferi gündemde olan kaleci serkan boydak konusunda ilginç gelişme 40.000 tl lik bonservis bedelini ödemeyi kabul eden samsunspor yönetimi dün adıyamansporla temasa geçti adıyaman spor başkanı növfel bozdoğanın daha önce 40.000 tl olarak belirlediği serkan boydakın bonservis bedeli için samsunsporlu yöneticilere 40.000 değil 1 trilyona vermiyorm diyerek ayrıca hakaretli sözlerle çekin elinizi ayağınızı çocuğun üzerinden dediği kulübe yakın kaynaklardan ifade edildi...

ajansspordaki bir yorumda okudum bu haberi

YaşarDoğu

Petkov hızlıydı da ne oldu, gelen geçen attı gitti, bence uyum çok önemli,

Sami Hyypiä Liverpoolda o boy ve hantallıkla başarılı olduğunu görüyoruz. Liverpool örneğini İngiliz futbolu oynayacağımız için verdim ???

sadece55

Kıçı kırık adıyamanspor yönetimi bile bizimkilerle dalga geçiyor bu ne basiretsizliktir bu ne beceriksizliktir yahu

CriminaL

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 29 August 2009, 13:06:18
Ozgur 1.91 kesin agir adamdir zaten 88 kilo, Kenan desen ayni sekilde agir adam. Gobekte iki agir adam benim icime sinmedi.

CriminaL

adıyamana bak adam olmuş..vermezsen verme lan başka topcu mu yok

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: hakanelgun - 29 August 2009, 13:07:59
son dakika.. samsunspora transferi gündemde olan kaleci serkan boydak konusunda ilginç gelişme 40.000 tl lik bonservis bedelini ödemeyi kabul eden samsunspor yönetimi dün adıyamansporla temasa geçti adıyaman spor başkanı növfel bozdoğanın daha önce 40.000 tl olarak belirlediği serkan boydakın bonservis bedeli için samsunsporlu yöneticilere 40.000 değil 1 trilyona vermiyorm diyerek ayrıca hakaretli sözlerle çekin elinizi ayağınızı çocuğun üzerinden dediği kulübe yakın kaynaklardan ifade edildi...

ajansspordaki bir yorumda okudum bu haberi

bu haber doğruysa, adıyaman kulüp başkanına selamlarımı yolluyorum (ramazan olmasa bi söverdim sana)

KocumVolkan

biraz araştırsak laz çıkarlar... :D
çokta tın diyoruz serkan için...

şimdi bence transfer edilmeye çalışılan oyuncular...

Ahmet Şahin ( Adanaspor ) - kaleci
Hakan Arslan - (Güngören Bld.) - ofansif orta saha
Adem ( Ç.Dardanelspor ) - sağ bek
Muhammed ali - ofansif orta saha

**KaR6**

adam lazım olunca ilk Samsun'un kapısını çalıyolar ama! ne terbiyesiz insanlar var..

Amsterdamli

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 29 August 2009, 13:09:55
Petkov hızlıydı da ne oldu, gelen geçen attı gitti, bence uyum çok önemli,

Sami Hyypiä Liverpoolda o boy ve hantallıkla başarılı olduğunu görüyoruz. Liverpool örneğini İngiliz futbolu oynayacağımız için verdim ???

Petkov kotu stopermiydi?

Hyppia nin yaninda kimin oynadigi onemli. Biri agir olabilir ama iki stoperde agir olursa sorun yaratir.

sersa

bu sadece sitede yazılan bi yorummuş ama ne kadar doğru bilinmez.