Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

Kaya

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 29 August 2009, 01:08:53
Abi adam ülke milli takımında bile senede 3 defa sahaya çıkıyor, ben Cengiz e biraz şans verilmesi taraftarıyım.Öle pat diye kesersek hevesini kırmış oluruz.

Bende Cengiz e çok üzüldüm gerçekten çok zor bir durum yaşayacağı durum,oynayarak iyi olacağına emindim ama elden bir şey gelmez

berusa55

29 August 2009, 01:23:17 #451 Son düzenlenme: 29 August 2009, 01:27:25 berusa55
Vallahi Cengiz'in pişmesine sabredecek halimiz kalmadı. Cengiz pişsin diye beklersek dibi boylarız hatalı gollerle. Bir takımda kalecinin en başta iyi olması farz. İyi bir kaleci defans bloğuna da güven veriyor.

55Melek55

bravo berusa sana katiliyorum kesinlikle pisdirecek zamanimiz yok!

Kaya

Yorumlara kesinlikle katılıyorum zaten olaya yaşardoğu ile biz Cengiz in yönünden baktık.SAMSUNSPOR ve bizim tarafımızdan baktığımızda bizim bekleyecek vaktimiz tabi ki yok.

**KaR6**

Abi adam ülke milli takımında bile senede 3 defa sahaya çıkıyor, ben Cengiz e biraz şans verilmesi taraftarıyım.Öle pat diye kesersek hevesini kırmış oluruz.

oyuncagını elinden almayalım yani :) eğer alınacak kaleci kaliteyse kesinlikle bakmam gözünün yaşına, ama okan ı oynatacağıma cengizle devam ederim..

samsunmania

Haklısın ama bizim de zamanımız yok be kardeşim. En sağlıklısı kiraya verilmesi, seneye değerlendirilmesi bence.

YaşarDoğu

İşte bunların hepsi yönetim zafiyetinden kaynaklanıyor.Zamanında bu adamı kiraya göndersende pişip gelse kötü mü olurdur?

Ahh ahh, yetenek törpülemeyelimde , yoksa yazık olur...

Kaya

Hala anlaşamadık galiba  ;D biz olaya cengiz açısından baktık yoksa SAMSUNSPOR umuzda kim iyiyse,kim takımı ileriye taşıyacaksa kesinlikle o oynayacaktır.O kutsal formayı ben giysem ve benden iyisi takımı daha iyi yerlere taşıyacaksa al buyur kardeşim derim kısacası bu.

5BrK5

iyi gidiyoruz inşallah böle devam eder  düştüğümüzden beri ilk defa böle bi umut doğdu içime inşallah hemen sönmez . .

Sercan

Tamam da abi geçen sene Eray'a şans verilsin dedik,adam anamızı ağlattı...

ugrass

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 August 2009, 04:03:25
Tamam da abi geçen sene Eray'a şans verilsin dedik,adam anamızı ağlattı...

eraya sans vermedin ki mecburiyetten oynattın.. =)

AntZ

29 August 2009, 07:49:09 #461 Son düzenlenme: 29 August 2009, 08:14:59 Ant55
Alıntı yapılan: berusa55 - 28 August 2009, 23:33:02
Kırmızı-beyazlı yöneticiler, teknik direktör Turhan Özyazarlar'ın  raporu doğrultusunda Denizlispor'un kalecisi Okan Karabulut,  Gaziantepspor'dan Orhan Taşdelen ve Kırşehirspor'dan Can Özgür Arslan'ı transfer etti.

Bahsi geçen futbolcunun Adı Can Özgür Arslantaş, geçtiğimiz sezon devre arasında Kırşehirspor'dan Güngören'e transfer olmuş, yani Turhan Hoca Güngörene aldırmış bu oyuncuyu. Bu transfer döneminde de Altay la anlaşmış fakat bizimle adı geçtiğine göre sanırım olmadı. Boyuna, kilosuna bakıldığında ilk izlenim fiziği iyi bir stoper...

Can Özgür Arslantaş

Takım : Güngören Belediyespor
Pozisyon : Stoper
Doğum Tarihi : 5 Mayıs 1982
Doğum Yeri : Ankara
Kilo : 88
Boy :1.91
Oynadığı Takımlar :İstanbul BB, Kasımpaşa, Tokatspor,Alibeyköy,Y.Kırşehirspor, Güngören B.

Altay'a transfer haberi; (26/06/2009)

http://www.altay.org.tr/haber.php?haber=352

TFF: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=620578

şimşek_55

Sakat bu Can . En az  4 ay oynayamaz.

Sioux

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 29 August 2009, 10:43:10
Sakat bu Can . En az  4 ay oynayamaz.

nereden biliyorsun? adam güngörende full oynamış. mayısta dahil. senmi çekitn mrını?

şimşek_55

güngören bld'den transfer edilen can özgür arslantaşın sözleşmesi eski sakatlığının nüksetmesi nedeniyle anlaşılarak ... Kulübümüz Profesyonel Şubesinin yeni transfer döneminde kadromuza dahil ettiği Can Özgür Aslantaş'ın sözleşmesi,karşılıklı olarak fesh edilmiştir.

Al sana o zaman  bir internet sitesinden duyumlar. ALtay  neden  fesh etmıs sozlesmesını.  Gecen senede  sakat dedık Cagatayı aldılar. KAc mac oynadı  gecen sezon. Bu adam sakat