Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

Denizlispor 3. kalecisini buldu
Denizlispor'un üçüncü kalecisi İnegölsporlu Okan olacak.
Denizlispor, İnegölspor'dan kaleci Okan ile prensipte anlaştı. Denizlispor'da yönetim, eksik olan mevkilere transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezonki kadrodan 12 futbolcusuyla yollarını ayırdıktan sonra bu sezon 9 futbolcuyu renklerine bağlayan yeşil-siyahlılar, Bursaspor'dan transfer ettiği kaleci Vega'nın ardından üçüncü kaleci olarak İnegölspor'un kalesini koruyan Okan Karabulut ile anlaştı. 24 yaşındaki kaleci Okan'ın bir süredir denendiğini ve teknik ekibini olumlu rapor vermesi üzerine transferinin gerçekleşmesi için girişimlerde bulunduklarınıbelirten Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, "Okan ile önümüzdeki günlerde masaya oturarak sözleşme imzalayacağız. Vega, Cenk ve Okan gelecek sezon kalemizi koruyacak isimler olacak" dedi.denizliye inegölden gelmiş ;) ;) ;) ;)

usare

Valla transfer yapanileceğimize çok sevindim ama daha resmi hiçbir açıklama yok. Ya ben size ne diyim yönetim. Biriniz çıkın da en azından imza attırdığınız adamı açıklayın be. En azından Georgi yi açıklayın be. Bu arada Georgi Tff sitesinde görünüyo oyuncumuz olarak.

Tümü Faal      

Kadro
ATALAY DEMİRBAĞ  
BURHAN COŞKUN  
CANER ÇOLAK  
CENGİZ BİÇER  
EMRE ÖZDİL  
GİORGİ ÇELİDZE  
HAKAN AKMAN  
HAKAN VURAL KOÇASLAN  
HÜSEYİN CANBAZ  
İSMAİL HACIHAFIZOĞLU  
KENAN YELEK  
MURAT YILDIRIM  
OKTAY DELİBALTA  
SEFA AKSOY  
SERCAN TEMİZYÜREK  
SERKAN EYÜPOĞLU  
TANJU ÇON  
TURGAY GÖLBAŞI  
TURGUT DOĞAN ŞAHİN  
VOLKAN ÇEKİÇ  
YÜCEL ÖMÜR EJDER  

Gaziosmanpaşalı3455

29 August 2009, 00:22:56 #437 Son düzenlenme: 29 August 2009, 00:42:21 yönetici
edindiğim bilgile şimdilik bu kadar ::) ::) ::)

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 August 2009, 00:16:24
belli değil işte abi... okan maça  çıkacak antremanlara da çıktı... ahmet ise belirsiz..
ulan tanyeli gibi adam bunlar adam gibi trnsferleri yap imza attırda o mu bumu  la havle

Sercan

Giorgi tff nin sitesinde var.Güncellenmiş oyuncumuz olarak...

Gaziosmanpaşalı3455

29 August 2009, 00:27:09 #439 Son düzenlenme: 29 August 2009, 00:41:31 yönetici
GİORGİ ÇELİDZE      
GİORGİ ÇELİDZE    
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri    :    KUTAİSİ
Doğum Tarihi    :    24 Ekim 1986
Uyruk    :    GEO
Futbolcu Temsilcisi    :    
Lisans Bilgileri
Lisans No    : 15003
Kulüp    : SAMSUNSPOR
Sözleşme Başlangıç T.    : 10 Ağustos 2009
Sözleşme Bitiş T.    : 31 Mayıs 2010

anlamadığım neden 1 senelik anlaşma yapılmış???? :-\ :-\ :-\bu arada lisans tarihi28/08/2009 yani dün

55.hakan

Alıntı yapılan: usare55 - 29 August 2009, 00:22:15
Valla transfer yapanileceğimize çok sevindim ama daha resmi hiçbir açıklama yok. Ya ben size ne diyim yönetim. Biriniz çıkın da en azından imza attırdığınız adamı açıklayın be. En azından Georgi yi açıklayın be. Bu arada Georgi Tff sitesinde görünüyo oyuncumuz olarak.

Tümü Faal     

Kadro
ATALAY DEMİRBAĞ 
BURHAN COŞKUN 
CANER ÇOLAK 
CENGİZ BİÇER 
EMRE ÖZDİL 
GİORGİ ÇELİDZE 
HAKAN AKMAN 
HAKAN VURAL KOÇASLAN 
HÜSEYİN CANBAZ 
İSMAİL HACIHAFIZOĞLU 
KENAN YELEK 
MURAT YILDIRIM 
OKTAY DELİBALTA 
SEFA AKSOY 
SERCAN TEMİZYÜREK 
SERKAN EYÜPOĞLU 
TANJU ÇON 
TURGAY GÖLBAŞI 
TURGUT DOĞAN ŞAHİN 
VOLKAN ÇEKİÇ 
YÜCEL ÖMÜR EJDER 

Gıorgi eklenmiş ben bakmıştım yoktu birkaç saat önce  ;D

55.hakan

ya arkadaşlar onu bunu bilmem ama gıorgi tff listesine eklendiğine göre bu tahta gerçekten açılmış  ;D

ardam55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 29 August 2009, 00:28:27
anlamadığım neden 1 senelik anlaşma yapılmış???? :-\ :-\ :-\bu arada lisans tarihi28/08/2009 yani dün
yaşı gereği 1 senelık

usare

Evet arkadaşım artık tahta yalan oldu. Ama sağlıklı bir açıklama yok malesef. Sanırım transferleri de TFF sitesinden öğreneceğiz. Ne günlere kaldık yaaa.

55.hakan

Alıntı yapılan: 5am5un5por - 29 August 2009, 00:34:25
yaşı gereği 1 senelık
yaşı gereği derken ne anlamda söyledin 23 yaşında daha

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 August 2009, 00:31:09
Piyasada o kadar bilgi kirliliği varki .. Caner'i gördüm akşam,sordum transfer durumu ne alemde, bilmiyorum dedi ..

Samsunspor kimi aldı, İzmir'e kimleri götürdü, kimler oynamaya hazır bilgimiz yok .. Tamam yönetim bunaldı, dört bir yandan adam alma peşindeler ama 1 tane Allah'ın kulu bizleri adam gibi bilgilendirse olmaz mı?

Kulüp müdürü, sekreteri , İsa hoca nerelerdeler ? Hanife ablaya bile razıyım ...  :D

Akıl sağlığımız bozuldu artık. Boşver biraz da keyfini çıkartalım.  ;)
Hem sürprizler de güzeldir. Sahaya ilk 11 çıkınca anonstan öğreneceğiz kim kimdir diye herhalde. ;D

KocumVolkan

gürcüyle 1 senelik anlaşılmışsa ... kötü ya 4-5 sene alıcaksın o adamı seneye 24 alınca imza attıramayacağız... gidicek.. şaka gibi..

Sadece Samsunspor

Kardeşim şu kulüp kendi içinden bi basın sözcüsü seçemedi mi ya, ne bu acizlik

samsunmania

Kocaeli'nin yarınki kongresinde başkan adayı çıkmazsa M.ali ve Ahmet Şahin işi olumlu sonuçlanır gibime geliyor. O yüzden Okan'ı 2.kaleci olarak aldılar herhalde.
Mutlaka daha iyi bir kaleci lazım. Bir de bakarsınız Hasan'ı geri getirirler.
Cengiz'in ipini çektiler anlaşılan. Keşke başka takıma kiralık verseler. Tam manasıyla ne olduğunu bile anlayamadık. Çok maç eksiği vardı çocuğun.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 29 August 2009, 01:06:18
Çok maç eksiği vardı çocuğun.

Abi adam ülke milli takımında bile senede 3 defa sahaya çıkıyor, ben Cengiz e biraz şans verilmesi taraftarıyım.Öle pat diye kesersek hevesini kırmış oluruz.