Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

supernatural_55

şu tff de anında yenilemiyo ki listeleri falan teknik direktörümz görünüyo ama oyunculara eklenen yok hala bakıp duruyorum ama:((

55.hakan

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 28 August 2009, 22:39:21
şu tff de anında yenilemiyo ki listeleri falan teknik direktörümz görünüyo ama oyunculara eklenen yok hala bakıp duruyorum ama:((
kimsenin eklememişler yeni transferler birikti galiba mesela Altay'ın Zafer Biryol transferi de eklenmemiş 3 gün oldu önemli olan imza resimlerinin çıkması bizimkilerin

**KaR6**

daha gözümle görmeden kimseye inanmayacam valla.. kusura bakmayın arkadaslar, tahtanın açılması kesin, onda bir problem yok ama Ahmet Şahin konusunda yanılmışız, pürüzler devam etmekteymiş..

berusa55

Zaten pek de inanmadık Ahmet Şahin olayına. Daha çok olaylar döner gibimize geliyor! :-\

mehmet yılmaz

gazetekolik'in haberi doğrudur arkadaşlar, ahmet şahin yetişmemiş bugüne. ksk maçı kadrosunda bu üç oyuncu ile giorgi olabilecek. takım yarın gidiyormuş.

açıkçası bu okan'a pek ısınamadım ben, yetrli olacağını sanmıyorum.

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 August 2009, 23:29:56
Zaten pek de inanmadık Ahmet Şahin olayına. Daha çok olaylar döner gibimize geliyor! :-\

benim yanımda iken Ahmet Şahin idmanda dediler, tesislere gidene kadar adam Ahmet kaybolmuş abi, ne diyeyim :)

KocumVolkan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2009, 23:30:56
gazetekolik'in haberi doğrudur arkadaşlar, ahmet şahin yetişmemiş bugüne. ksk maçı kadrosunda bu üç oyuncu ile giorgi olabilecek. takım yarın gidiyormuş.

açıkçası bu okan'a pek ısınamadım ben, yetrli olacağını sanmıyorum.

nasıl yani abi ? okanın yanına ahmet te gelicek mi yoksa ahmet işi kompe yattımı :S :( :(

berusa55

AlıntıSamsunspor'dan transfer atağı

Kırmızı-beyazlı yöneticiler, teknik direktör Turhan Özyazarlar'ın  raporu doğrultusunda Denizlispor'un kalecisi Okan Karabulut,  Gaziantepspor'dan Orhan Taşdelen ve Kırşehirspor'dan Can Özgür  Arslan'ı transfer etti.

TFF'den özel izin
Kırmızı-beyazlı yöneticilerin Cumartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu'nda özel izin alarak daha önce transfer edilen ancak transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle imza attırılamayan Hakkı ve Giorgi ile bugün transfer edilen Orhan ve kaleci Okan'ın Karşıkayaspor maçında oynatılmasını hedefliyor. 

Ayrıntılar: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3846

sersa

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 28 August 2009, 23:31:54
nasıl yani abi ? okanın yanına ahmet te gelicek mi yoksa ahmet işi kompe yattımı :S :( :(
yetişmemiş değine göre gelicek sanırım

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 August 2009, 23:31:15
benim yanımda iken Ahmet Şahin idmanda dediler, tesislere gidene kadar adam Ahmet kaybolmuş abi, ne diyeyim :)

Doğrudur Mustafa'cığım;  sana inanırım yöneticilere inanmam.

bengülü

Kırmızı-beyazlı yöneticiler, teknik direktör Turhan Özyazarlar'ın  raporu doğrultusunda Denizlispor'un kalecisi Okan Karabulut,  Gaziantepspor'dan Orhan Taşdelen ve Kırşehirspor'dan Can Özgür  Arslan'ı transfer etti.

TFF'den özel izin
Kırmızı-beyazlı yöneticilerin Cumartesi günü Türkiye Futbol 
Federasyonu'nda özel izin alarak daha önce transfer edilen ancak transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle imza attırılamayan Hakkı ve Giorgi ile bugün transfer edilen Orhan ve kaleci Okan'ın Karşıkayaspor maçında oynatılmasını hedefliyor. 

Samsunspor, Karşıyaka'ya bilendi
Öte yandan Samsunspor, Karşıyakaspor maçının hazırlıklarını bugün yapılan antremanla tamamladı. Teknik direktör Özyazarlar,  yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan Kırmızı-beyazlıların oldukça hırslı oldukları gözlendi. İdmana yeni transferlerden kaleci Okan ile Orhan'da katıldı. Can Özgür Arslan ise, antremanı izlemekle yetindi.Kırmızı-beyazlıların yarın tarifeli uçakla İzmir'e gideceği öğrenildi. Burada ter idmanı yapacak olan Samsunspor, daha sonra maç saatini bekleyecek.

alıntı: gazetekolik

mehmet yılmaz

@volkan
sanırım gelecek ama kocaelideki belirsizlik yüzünden resmiyet kazanmamış, işin içinde olmadığım için ne desem boş. ama benim bildiğim ahmet'in forma numarası belirlenmiş, hatta forması bile hazırlanmış olduğu.

gozgoz yýlmaz

Yine aynı şey aslında
Hep aynı şey
Transfer tahtamız kesin olarak açılıyor
Gidiyoruz transfer de yapıyoruz ama bu yönetimin temel sorunu "iletişim" yine..

Bir tane basın sözcüsü yok, genel menajer var, sportif menajer var... Ama ADAM GİBİ açıklama yapan bir kişi yok.

Yöneticiler gerçekten çok beceriksizler.

Gaziosmanpaşalı3455

29 August 2009, 00:05:55 #433 Son düzenlenme: 29 August 2009, 00:44:27 yönetici
Orhan Taşdemir
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6669.msg223744#msg223744

Serkan gönderildi

TİGANA'NIN sık sık A takım idmanlarına aldığı PAF takımının kalecisi Serkan Boydak, kiralık olarak Ankara Telekom'a gönderildi. bu çocukta eski beşiktaşın alt yapısından ;D

Samsun evinde güldü: 2-1
Kaynak : yorumla.net - Samsun evinde güldü: 2-1
Türk Telekom Lig A'nın son haftasında oynanan maçta Samsunspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Samsunspor'un gollerini Feridun ve Ömer atarken, konuk ekibin golü Serdar'dan geldi.
MAÇTAN DAKİKALAR
30. dakikada Serkan Dökme'nin ara pasında Caner, ceza sahası içinde topla buluştu. Bu futbolcunun plasesinde top, kaleci Serkan'ın ayağına çarparak oyun alanına geri döndü.
33. dakikada Ömer Ateş'in ceza saha dışından sert vuruşunda top az farkla auta çıktı.
50. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Feridun'un yerden sert şutunda meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 1-0
57. dakikada Osman'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Akın'ın kontrol edemediği top, Serdar Özbayraktar'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda top filelerle buluştu. 1-1
82. dakikada Barış'ın sağdan ortasında Ömer Ateş'in gelişini vuruşunda top, kalecinin yanından ağlara gitti. 2-1
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Deniz Çoban, Emine Koçak, Önder Yılmaz
SAMSUNSPOR: Akın Sinan Dağdelen, Kenan, Tufan, Barış, Feridun , Serkan Dökme, Marciel, Ömer Ateş , Serdar Özkan (Turgut dk. 90), Burhan (Sercan dk. 62), Caner (Hakan Vural Koçarslan dk. 89)
YEDEKLER: Mustafa Hoşoğlu, Hakan Yazıcı, Hüseyin, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Hakkı Bayrak
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Serkan Boydak, Ali Keleşoğlu, Ali Sakal, Serdar Özbayraktar, Ömer Yalçın (Türker dk. 59), Ogün, Osman, Tufan Aslan (Veysel dk. 79), Onur, Volkan (Bilal dk. 52), Sezgin
YEDEKLER: Hayrettin, Ali Kemal, Serkan İş Yapan, Ergun
TEKNİK DİREKTÖR: Suat Kaya
GOLLER: Feridun (dk. 50), Ömer Ateş (dk. 82), Serdar Özbayraktar (dk. 57)
SARI KARTLAR: Marciel, Serdar Özkan, Sercan (Samsunspor), Ogün (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
ve eskiden bu kaleciye 2 gol atmışız ;D ;D

bu kaceleci eskiden 19 yaş altı milli kaleci imiş

yahu ben tezatta kaldım esas kaleci ahmet şahinmmi yoksa denizli spordan okanmmı

OKAN KARABULUT   
Kişisel Bilgiler 
Doğum Yeri  : BORNOVA 
Doğum Tarihi  : 29 Ağustos 1984 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilcisi : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 359085 
Kulüp  : DENİZLİSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 19 Ağustos 2008 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011

kaynak tff

Lütfen yazdığınız mesaja ekleyecekleriniz varsa mesajı düzenleyerek devamına yazınız, arka arkaya bu kadar mesaj göndermenize gerek yok.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 29 August 2009, 00:14:49
yahu ben tezatta kaldım esas kaleci ahmet şahinmmi yoksa denizli spordan okanmmı

belli değil işte abi... okan maça  çıkacak antremanlara da çıktı... ahmet ise belirsiz..