Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

eLLis

Kocaeli neymiş öyle Allaha şükür daha o kadar olmadık bundanda kötü olmayız inşallah.

Cenk hiçbir takıma imza atmadı sanırım caner olmayacaksa keşke cenk olsa  :-\

Sadece Samsunspor

Samsunspor'dan transfer atağı

TFF, tarafından transfer tahtası kapalı bulunan ve aylardır açılması için mücadele veren Samsunspor tahta açılır açılmaz 3 futbolcu transfer etti
Kategori  Kategori    : Bank Asya
Yorumlar  Yorum Sayısı    : 0
Tarih  Tarih    : 28-Ağustos-2009, 21:17

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırmızı-beyazlı yöneticiler, teknik direktör Turhan Özyazarlar'ın  raporu doğrultusunda Denizlispor'un kalecisi Okan Karabulut,  Gaziantepspor'dan Orhan Taşdelen ve Kırşehirspor'dan Can Özgür  Arslan'ı transfer etti.

TFF'den özel izin
Kırmızı-beyazlı yöneticilerin Cumartesi günü Türkiye Futbol
Federasyonu'nda özel izin alarak daha önce transfer edilen ancak transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle imza attırılamayan Hakkı ve Giorgi ile bugün transfer edilen Orhan ve kaleci Okan'ın Karşıkayaspor maçında oynatılmasını hedefliyor.

Samsunspor, Karşıyaka'ya bilendi
Öte yandan Samsunspor, Karşıyakaspor maçının hazırlıklarını bugün yapılan antremanla tamamladı. Teknik direktör Özyazarlar,  yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan Kırmızı-beyazlıların oldukça hırslı oldukları gözlendi. İdmana yeni transferlerden kaleci Okan ile Orhan'da katıldı. Can Özgür Arslan ise, antremanı izlemekle yetindi.Kırmızı-beyazlıların yarın tarifeli uçakla İzmir'e gideceği öğrenildi. Burada ter idmanı yapacak olan Samsunspor, daha sonra maç saatini bekleyecek.

kuzey55

okan karabulut ne yha hani ahmet şahin?

KocumVolkan

belkide adıyamanlının yerine almışlardır ???

supernatural_55

Can Özgür Arslan da çıktı Okan hiç piyasada yoktu bide idmana çıkmış.nereden alıntı bu haber?

şimşek_55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 August 2009, 21:43:22
okan karabulut ne yha hani ahmet şahin?

Ahmet Sahın yalan oldu sanırım

eLLis

Ahmet Şahin nerde ya? Kenan Başkanıda almamışız iyi oldu.

şimşek_55

Yarında yonetım acıklama  yapıp bız  transfer yapmadık neden ıdmana cıkmıslar kım bu futbolcular derse  sasmam

sersa

Gazetekolik in haberi pek itimat etmedim açıkcası.

supernatural_55

Alıntı yapılan: sersa - 28 August 2009, 21:55:02
Gazetekolik in haberi pek itimat etmedim açıkcası.

aynen katılıyorum ama idmana çıktı falan diyince?

sersa

En iyisi yarını beklemek yarın ola hayrola ;)

**KaR6**

Ahmet Şahin akşam idmanına katıldı, Chelidze ve Ahmet Karşıyaka maçında oynayacak inşallah.. diğer futbolcular henuz idmana cıkmadı..

supernatural_55

Sağol kardeşm bu süper haber.okanı nerden çıkardı bunlar kesin Ahmetten haberleri yoktur okanın adı geçtiydi diye odur mu dediler naptılar >:(

alperen_55

neden bir açıklama yok yönetimden anlamıyorum.

55.hakan

Alıntı yapılan: alperen_55 - 28 August 2009, 22:26:26
neden bir açıklama yok yönetimden anlamıyorum.
ben de onu merak ediyorum derin oh çekiyoruz ama imzalar atılınca çekeceğiz asıl derin bir oh ama o imzaları da göstermeyecekler galiba