Bank Asya 1.Lig 2.Hafta > Karşıyaka SK - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 24 August 2009, 08:57:29

« önceki - sonraki »

pitbul055

Alıntı yapılan: herzamansamsunspor - 28 August 2009, 15:18:29
yeni transferlerden inşallah bir kaç tanesi hazır olurda bu maçta sıkıntı yaşamayız yoksa işimiz gerçekten zor

Jnr.Serkan

karşıyakadan alınacak 1 puanda iyidir arkadaşlar 3 puan tamam harika ama 1 puanada razı olalım

celebi

55.hakan

55erhan55

bir puanda iyi olur ama bu takım iki üç hafta sonra bu ligde çok canlar yakacak

Sercan

Alıntı yapılan: herzamansamsunspor - 28 August 2009, 16:33:58
bir puanda iyi olur ama bu takım iki üç hafta sonra bu ligde çok canlar yakacak

Evet özellikle içeride...

maviay55

AlıntıVe George sahne alıyor
28 Ağustos 2009 / 12:42
Transferde tahtanın resmi olarak açılmasının ardından Gürcü futbolcu Georgi'nin pazar akşamı İzmir deplasmanında oynanacak Karşıyaka maçında oynamasına kesin gözüyle bakılıyor
İLAÇ GİBİ GELDİ
Samsunspor'da transferde tahtanın açılmasına en çok sevinenlerin başında hiç kuşkusuz ki Gürcü futbolcu George geliyor. Uzun süredir takımla beraber çalışmalara katılan ve yüksek performansı ile herkesin büyük beğenisini kazanan başarılı forveti, şimdilerde büyük bir heyecan sardı. Tahtanın resmi olarak kaldırılmasıyla takımda oynama şansını bulan Gürcü forvet, muhtemelen pazar akşamı oynanacak Karşıyaka maçında takımdaki yerini alabilecek.
GOLÜM VAR
Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek olmasına çok sevinen başarılı futbolcu, "İlk oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasında oynayamadığım için çok üzülmüştüm. Tribünden takım arkadaşlarımı izlerken çok heyecanlandım. Şimdi transferde kulübün sorunu kalmadığı için oynama şansını buluyorum. Kendimi kanıtlayacağım. Karşıyaka karşılaşmasında gol atmak ve takımıma faydalı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.
kaynak dengegazetesi

inş koçum benim bee  :P

germencisse

ya bir sorum olacak karşıyaka maçını canlı dinleyebilcekmiyiz

55JNR55

ben bu maçdan 3 puan istiyorum ki oğuz sarvan'a ve mükemmel hakeme çok iyi kapak olsun... inşallah 3 puan...

KocumVolkan

Alıntı yapılan: germencisse - 28 August 2009, 20:48:47
Bu arada iddaa programı çıktı..Samsunsporumuzun oranı 4.50 biraz bizi küçümsemişler..ama çıkıp herkese gösteririz gücümüzü..

evet idda bize 4.50 veriyor onlara 1.45... :D
çokta tın diyorum iddaya... onlar ezbere devam etsinler bu maç bizim

germencisse

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 28 August 2009, 20:55:02
evet idda bize 4.50 veriyor onlara 1.45... :D
çokta tın diyorum iddaya... onlar ezbere devam etsinler bu maç bizim
abi gerçekten moralim bozuldu alabilecek kapasitede bir takımız neye göre yorumladılar bilmiyorum..ama oran değişe bilir cuma günü çıktığı için transferlerden haberleri yok...onu değiştire bilirler..

KocumVolkan

Alıntı yapılan: germencisse - 28 August 2009, 21:05:03
abi gerçekten moralim bozuldu alabilecek kapasitede bir takımız neye göre yorumladılar bilmiyorum..ama oran değişe bilir cuma günü çıktığı için transferlerden haberleri yok...onu değiştire bilirler..

yok yok önemsemiceksin bunları gülüp geçiyorum iddaa ya :D

yilmazselcuk55

Kaf Kaf ile aramız iimii yanii Kardeşş Takım mı Karşıyakaa  bana bi cvp yazınn

eLLis

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 28 August 2009, 21:59:53
Kaf Kaf ile aramız iimii yanii Kardeşş Takım mı Karşıyakaa  bana bi cvp yazınn
Kardeş değil dost diyelim bunları bilmeycek kadar uzakmısın Samsunspordan.

KocumVolkan

beşiktaş 0 - 0 antep ...

maç  için bjk ye 1.10... beraberliğe 5.50 veriyorlar dı ne oldu ? maç berabere bitti :D
o yüzden biz bu maçı alıcaz iddaa ne derse desin..