Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Ahmet Şahin kaleci
Serkan Boydak kaleci
Güngören'den Turan yada Orhan :)
Çanakkaleden Orhan ya da Turan :)
hakkı
ve Giorgi Chelidze....

M.ali kocaeliden dolayı beklemede
Caner'de bonservis sorunu var.

**KaR6**

sadece55

Samet şuan ağır kaçar adam ilk maçtan göz doldurdu:)

sersa

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2009, 14:16:47
Ahmet Şahin kaleci
Serkan Boydak kaleci
Güngören'den Turan yada Orhan :)
Çanakkaleden Orhan ya da Turan :)
hakkı
ve Giorgi Chelidze....

M.ali kocaeliden dolayı beklemede
Güngörende turan kuş vardı geçen sene solda oynuyordu.

celebi

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2009, 14:16:47

Aman Konya Caner gibi adamı elinden kaçırma  ;D

Gece Ersin Abi (Berusa55) ile konuşuyoruz, Kocaeli lisans problemini çözecek gibi durmuyor, Ahmet Şahin i alsak ne güzel olur demiştim, sabah bir baktım Ahmet Şahin ismi geçiyor  ;D Keşke Messi yi isteseydim  ;D Ben piyango bileti almaya gidiyorum  :P

Şaka bir yana senelerdir ilk defa budur dediğim bir kaleci geliyor. İnşallah pürüz çıkmaz, hayırlı olsun.

Kodalak

İşte en yeni Samsunsporlular
28 Ağustos 2009 / 14:22
Samsunspor, kaleci Ahmet Şahin ve Serkan Boydak, G.Antep Büyükşehir'den Orhan Taşdelen, Güngören'den Hakan Arslan ve Çanakkale'den sağbek Adem ile anlaştı
Uzun bir mücadelenin sonunda transferde tahtayı açmayı başaran Samsunspor'da bombalarda patlamaya başladı. Kırmızı-Beyazlı ekip Adanaspor'dan kaleci Ahmet Şahin, yine Adıyamanspor'dan kaleci Serkan Boydak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Orhan Taşdelen, Çanakkale Dardanelspor'dan Adem ve Güngören Belediyespor'dan Hakan Arslan ile anlaşmaya vardı. Bunlardan kaleci Ahmet Şahin bugün Samsun'da olurken, diğerlerinin ise cumartesi burada olacağı açıklandı.

Tribün_ali

Hayırlı uğurlu olsun samsunsporumuza

kumköylü ahmet

Jnr.Serkan

bide zenci alsalar.kötü olsun zennci olsun ya ;D abi zencilerin şöyle sahada olması yetiyor adamlar sempatik oluyor

55erhan55

bir ay içinde ligdeki konumumuzda belli olur zaten ama en azından düşme diye bir korkumuz olmaz gibi geliyor bana

sersa

Orhan defansın solunda ve ortasında oyanayabilen bir futbolcu 23 yaşında.

Sercan

Jnr.Serkan

CurvaSudSamsunspor