Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

CriminaL

emoh55

gozumuz aydın arkadslar ah bıde soyle adam akıllı 4.5 transfer olsa kesın cıkcaz süper lıge sımdıden kenetlenelım bu takımın yerı süper lıg 

CriminaL

benim duyumum öğlen imza atılacağı yönünde.caner ve hakkı tavan fiyata imza atacaklar

AntZ

Alıntı yapılan: CriminaL - 28 August 2009, 09:54:52
benim duyumum öğlen imza atılacağı yönünde.caner ve hakkı tavan fiyata imza atacaklar

Caner'i bilmem de Hakkı 50 bin liraya anlaştı diye biliyorum, tavan fiyat verileceğini de sanmıyorum, eğer doğruysa söyleyecek söz bulamıyorum.  >:(

CriminaL

hakkıda bende şaşırdım bende zannetmıyorum onun tavan fiyata imza atacagını ama caner tavan fiyata imza atacak

AntZ

Alıntı yapılan: CriminaL - 28 August 2009, 10:10:52
hakkıda bende şaşırdım bende zannetmıyorum onun tavan fiyata imza atacagını ama caner tavan fiyata imza atacak

Caner'e şaşırmadım, el mahkum yapacak birşey yok, bari hakkını verse de helal ettirse aldığı parayı. Zaten her sezonun yarısını sakat geçiriyor...

silopilimuhsin

edmontdante

Alıntı yapılan: CriminaL - 28 August 2009, 09:54:52

Yazık.

Tamer55

Denge gazetesinin transfer listesinde değişik olarak gaziantep b,b, den orhan Ç.dardanel den sağ bek Adem isimleri geçiyor diğer isimler aynı geçiyor adıyamanspor un kalecisi ismi serkan diye geçiyor

cembaba

Alıntıbenim duyumum öğlen imza atılacağı yönünde.caner ve hakkı tavan fiyata imza atacaklar

Eğer öyle birşey varsa, hiç imza atmasınlar daha iyi. Ne güzel 3.lig' de falan çok daha iyi topçular var. Ayrıca bedelleri de çok aşırı değil biraz araştırmayla bulunabilir. Aylık 1.000 tl vermek nerde de, aylık 2500 tl vermek nerde !

55erhan55

ne olursa olsun bize tecrübeli bi kaleci lazım

CriminaL

eğer bu paralar bu sezon içerisinde ödenmezse seneye ne yazık ki yine tahta muhabbeti geri gelecek..acilen kalıcı kaynak yaratılmalı..mevcut yönetim günü kurtarmak adına hareketler yapıyor kongreye gidip çekilecekler.sonra da biz bakın bunları yaptık diyip kendilerini aklamaya calısacaklar.o zaman da kimse bu takımın yöneticisi olmak istemeyecek.
Eğer kalıcı kaynaklar üretilmezse seneye ne yapacağız..bu kadar paraların harcanmasını ben doğru bulmuyorum benim şahsi görüşüm

CriminaL

Alıntı yapılan: CemBaba - 28 August 2009, 10:35:01

Eğer öyle birşey varsa, hiç imza atmasınlar daha iyi. Ne güzel 3.lig' de falan çok daha iyi topçular var. Ayrıca bedelleri de çok aşırı değil biraz araştırmayla bulunabilir. Aylık 1.000 tl vermek nerde de, aylık 2500 tl vermek nerde !

caner tahtayı neden açtırdı zannediyorsun ? eğer tavan fiyata imza atmasa anlaşmazdı kulüple zaten.

şimşek_55

Alıntı yapılan: CriminaL - 28 August 2009, 10:37:53
caner tahtayı neden açtırdı zannediyorsun ? eğer tavan fiyata imza atmasa anlaşmazdı kulüple zaten.

55.hakan

bugün imzalar saat kaçta atılacak acaba