Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

radikal-fma

sevdamsınsamsunspor

Chelidze, Caner burhan volkan varken cenk'in
gelceğini sanmıyorum

Akyol

Futbolculuğuyla herkesi ezer geçer CELİL ismi ama diğer olayları bilemem ben futbolculuğuna hayran olduğum bir ismin tekrar takımına dönmesine müthiş sevinirim hayırlısı ne ise o olsun benim kalbimden geçen belli zaten...

şimşek_55

Futbolculuguna kımse bırsey soyleyemez bu Samsunda. Samsunsporun yetıstırdıgı en yeteneklı oyunculardan. Ama tarıhe  donup bakarsın  kulupte neler yasandıgı az buuck gorebılırsın.

55.hakan

Alıntı yapılan: sevdamsınsamsunspor - 27 August 2009, 23:51:04
valla arkadaslar dün celile telde konustum takıma imza atcam dedi ama sonradan işler değişir yönetim istemesse bilemem tabi
doğru olabilir borçlu olduğumuz oyunculardan biri de celil oynama şartıyla kaldırmış olabilir temliği

KotuCocuk55

Karabük maçında gördükki takımımız beklediğimiz kadar kötü değil,
bir kaleci lazım,
defansa takviye,
orta sahaya yaratıcı oyuncu ve etkili forvet ve bunların mevcut yapıyla uyumu,

Birinci lig tecrübesi olan bu ligde yıldız sayılabilecek gerçekten adam gibi top oynarlarsa,
CELİL VE CANER
yaşlı ve papazlık tehlikesi var,ama oda artık futbolu bırakıorum,adam gibi oynim işime konsantre olim,başarılı bri sezonla samsnsporlu hakkı olrak taraftarın gönlünde bir yerim olsun derse,
HAKKI
hiç tanımıyorum ama herkesin övgüyle bahsettiği genç forvet,
GEORGE,
Bahsettiğiniz kaleci ve defans takviyeleri tutarsa,
Yeni gelen oyuncular hemen form tutarsa,
Büyükler gençler elele verir,takım içi saygı sevgi sağlanırsa..

Bu sene kesin ŞAMPİYON oluruz...

Hayal diyenlere,gülerim!
Neresi hayal,transferlerden sonra kadroya bi bakın derim,samsunun çocukları genç yaşlı orda,dışadan gelenler bile kendini samsunlu hissedio.
uyum sağlanırsa hiç de hayal değil..

Celil SAĞIR gelsin mi gitsin mi?
Çok yaralandık ama bizim çocuğumuz,çok kızsam da seviyorum napim,kara sevda,gözü kör olsun,
İnşallah bunu yazdığıma pişman olmam ona çok ağır eleştiriler yazan biri olarak,
GELSİN..

Çok çabuk gaza gelioz yaa,yine havaya girdim :)

berusa55

İyi bir Celil her zaman tribünleri heyecanladırır, takımı sürükler. Ama son durumu nedir, sakat mıdır değil midir; sadece kendi antreman yaptı bunu biliyoruz. Yarınki gelişmelere bakacağız artık.

Sercan

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 August 2009, 00:10:27
İyi bir Celil her zaman tribünleri heyecanladırır, takımı sürükler. Ama son durumu nedir, sakat mıdır değil midir; sadece kendi antreman yaptı bunu biliyoruz. Yarınki gelişmelere bakacağız artık.

Aynı şekilde abi iyi bir Celil şu anki Bankasya ligindeki bence en kaliteli futbolcudur...

mehmet yılmaz

28 August 2009, 00:15:33 #263 Son düzenlenme: 28 August 2009, 00:20:52 samsuni
Celil ismi hiç geçmemişti bu akşama kadar; olabilir mi bilmiyorum ama sadece futbolunu oynayan bir Celil abinin bu ligde dengi bir futbolcu yok; olamaz da...

Ayrıca tff.org'da teknik direktörümüz
AlıntıTURHAN ÖZYAZANLAR  SAMSUNSPOR  PROFESYONEL TAKIM TEKNİK SORUMLUSU  03.07.2009 31.05.2010

Aynı durumdaki kocaeli için Cihat Arslan'a baktım, o Kasımpaşa'da görünüyor. Yani bizimki onaylanmış onların ki duruyor.

Turuncu

Celil gelse keşke bu takımda iş yapar  cenk işler konusu kapandımı...

FaTiH_HaN

celil icin azerbeycanla anlasti falan denmisti ama isallah gelir.

Tufan

sonunda gözümüz aydın
Celil hiç piyasa yokken ortaya çıktı onun bu takım için yaptıkları ortadadır yanlışları tartışılır ama artıları eksilerini katlar hiç şüphesizki. Celil sadece topunu oynasa başka şeylerle uğraşmasa. Chelidze kaleci Caner falan derken kafaya oynar bu takım. biraz bekleyip görecez.

4 sene oldu artık yeter da!

55Melek55

ucurun bizi bu sene.. güldürün bizi...samsunsporu sampiyon yapin...

celil sen bu takimin önderi ol....

19 mayisa getirin sampiyonluk kupasini 7. kere sampiyon olalim cikalim cosalim bu sene

gozgoz yýlmaz

O eski günler hep aklımda
Senden bir selam gelse
Yüzümde güller açıyor
Bir tebessümün...
Bir sözün...
Hayaller kurduruyor
Çocuklaşmaksa, evet
Coşmaksa, evet
Hayalperest diyorlar bana
Ama ben hayal kurmuyorum
Çünkü Samsunsporperestim ben
Seni çok seviyorum;
Çok seviyorum...

Güfte: Gozgoz Yılmaz
Beste: Udi Abuzittin Efendi
Aranjman: DJ JD

İçimden geldi beaaaaa  ;D

sadece55

celil azerbaycanla anlaştı arkadaşlar gelme gibi bir ihtimali bile yok kendisinden duydugum bilgi