Türkiye Kupasında evimizde Karabük'le oynayacağız

Başlatan berusa55, 21 August 2009, 00:57:07

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 August 2009, 01:31:10
TRT'nin yayınını alabildiğimiz her yer sevgili oğuz. Karasal, dijital, veya da kablolu yayın farketmiyor.

Dijitalde almanya ligini izleyemiyorum da ondan sordum.. gerçi bilgisayarcılar ayarlıyo neyse tşk abicim  ;)

berusa55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 26 August 2009, 01:39:00
Dijitalde almanya ligini izleyemiyorum da ondan sordum.. gerçi bilgisayarcılar ayarlıyo neyse tşk abicim  ;)

Sorun değil çünkü şifre girilmeyecek.  ;)

emoh55

guruba kalırsak 4 buyuk gelmesın yoksa 5.6 yerız rezıl olmayalım

Jnr.Serkan

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kimseden korkumuz yok.gelsinler.gelecekleri varsa görecekleri de var.amma gol görürler kalelerinde amma bol küfür  şanslarına artık.

emoh55

bu kalecıyle bu defansla sen ne yapcaını sanyosun karabuk her geldıgınde gol attı dusun gs ıle eslestımızı en az 10 kere gelır  5 tane banko atar gercekcı olun bıraz .bu takım bızım sahıp cıkalım su lanet tahtayı acsalarda

kaptan 55

Alıntı yapılan: emoh55 - 27 August 2009, 12:42:30
guruba kalırsak 4 buyuk gelmesın yoksa 5.6 yerız rezıl olmayalım

onların dördünü toplasan bi büyük etmezler sen rahat ol hangi takımı tuttuğunuda unutma?

eLLis

5 6 yersek olay çıkartırız namımız yürür. 8)

3 büyük yok derken 4 nereden çıktı.

pitbul055

HaSaNCaN

anlaşılan arkadaş istanbul hegemonyasından kurtulamamış.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emoh55 - 27 August 2009, 12:51:09
bu kalecıyle bu defansla sen ne yapcaını sanyosun karabuk her geldıgınde gol attı dusun gs ıle eslestımızı en az 10 kere gelır  5 tane banko atar gercekcı olun bıraz .bu takım bızım sahıp cıkalım su lanet tahtayı acsalarda

futbol üç ihtimal  kardeş.hangisi sonuç olursa olsun aslanlar gibi sahaya çıkar tribünden desteğimizi sürdürürüz.4 büzüklerden kimsenin korkusu yok.beş yeriz falan hikaye o kadar da küçümsemeyelim takımımızı

CeLiL_55

2003,2004 zamanları trt1 her hafta anadoludan 1 maçı naklen veriyordu keşke yine öyle bir uygulama yapabilseler

KotuCocuk55

4 büyük mü,şu forumda yapmayın gözünüzü seveyim!
5-6 yemek mi,artık söylenecek söz yok...

kaan

Bizim rakibimiz hala belli olmadımı?

Bende bu sene yeni transferlerle sadece lige odaklanmamız gerektiğini düşünenlerdenim.

KUPADA YOK GÖZÜM
FORMAYI TERLET GÖZÜM