Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

__BoRs__55__

Beyler her denileni kaile almayın.Adam bu kadar bekledi daha net bir şey yokken bundan sonra para bulamadık git derler mi?Ona verilecek para hallolur her şekilde.Tamam yönetime hepimiz kızıyoruz becerikli değiller belki ama bu kadar da yapmazlar abartmayalım ortada fol yok yumurta yok nereden ve niye çıkıyo ki böyle söylentiler.Ben burada yönetimin 40 yılın başında yaptığı iyi bir şeyi de kötüye yorup art niyet ararım..

şimşek_55

Yarın gorecegız zaten kımlerın ımza attıgını . Ak koyun kara koyun ortaya cıkacak .

Sercan

Alıntı yapılan: maviay55 - 27 August 2009, 17:42:09
giorgi karsıyakaya takacak Allahın izniyle aha buraya yazıyorum..

hayırlı olsun bitti bu çile  ;)

Evet bende hissediyorum.Sonra Mersin maçında şölen var.Ayrıca kerem yavşağına da iyi bir karşılama yapmak lazım...

Gaziosmanpaşalı3455

ben anca inandım asparagas haber gazetelerinin değil resmi kurum ve ağızlardan kaynak:):)turhan özyazanlar bakın resmi hocamıs olarak gözüküyor
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=219&antID=3734

Oflu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 August 2009, 17:56:00
Evet bende hissediyorum.Sonra Mersin maçında şölen var.Ayrıca kerem yavşağına da iyi bir karşılama yapmak lazım...

Sise, telefon ne varsa yagdirin basindan asagi  :D

55.hakan

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 27 August 2009, 18:03:48
ben anca inandım asparagas haber gazetelerinin değil resmi kurum ve ağızlardan kaynak:):)turhan özyazanlar bakın resmi hocamıs olarak gözüküyor
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=219&antID=3734
bu yeni mi güncellenmiş daha önceden de yok muydu

celebi

emre

Kodalak

Alıntı yapılan: Oflu - 27 August 2009, 18:07:02

karabük maçından ders almamışız  >:(

Akyol

Ne demek Chelidze yok yahu birşey yazıyosunuz buna kendiniz bile inanmıyorsunuz! Adam o kadar bekledi şimdi gidecek öyle mi? Pess diyorum yarını bekliyorum...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Vatana millete devlete ve en önemlisi samsuna ve samsunsporumuza  hayırlı olsun.bugün samsunsporumuz için milat oldu.bugünün tarihini yaldızlı bir şekilde yazalım şehrimizin dört bir yanına.ben de iyi uçtum valla.inşallah doğrudur kara tahtanın yandığı

pisaloji

27 August 2009, 18:36:54 #206 Son düzenlenme: 27 August 2009, 18:38:57 pisaloji
Alıntı yapılan: Oflu - 27 August 2009, 18:07:02

bedava ya .. aha böyle düşünenlere ayar oluyorum bilader. şakası bile kötü !! Of ' da yap sen o işi arkadaşım..

KocumVolkan

27 August 2009, 18:44:55 #207 Son düzenlenme: 27 August 2009, 19:40:24 KocumVolkan
Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 August 2009, 18:43:46
Caner ve Giorgi'nin ikisinin de aynı mevkilerden olmalarından dolayı , maliyetleri takıma problem yaratabilir .. Caner' el mahkum olduğundan Giorgi gidebilir ..

Ancak benim öyle bir haberım yok , sanmam da .. Gidecekse Burhan yollansın tez elden ..

evet gidecekse burhan gider..  mantıken bu adam hepsinden fazla alıyor..

mehmet abi yok mu bir gelişme ???

şimşek_55

Caner Burhandan  daha ıyı fıyata ımza atacakmıs  duyumlar o yonde

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 27 August 2009, 00:19:31
%99 tamamdır bu iş...
En geç Cuma akşamı kadromuz şekillenir diye düşünüyorum.

aynen abi yarın bi olsunda kadro bi kendine gelsin...