Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 27 August 2009, 15:03:53

gerek yok.işte öyle bir şey.zaten kaç aydan beri hangi kaynak doğru çıktı ki.hep bizim yerel gazeteler kurumuş kaynak

CriminaL

Jnr.Serkan

supernatural_55

ohh beaaaaa hadi tahta güle güle sana ama imzalar atılsn o zamn tam sevinm hüsran hüsran yeter ya :-\

şimşek_55

sımdıden camıaya hayırlı olsun.

cezayir55

yarin baskan cikipta kim uyduruyor unlari demesin daha tanjuya borcumuz var demesin :) :)

germencisse

27 August 2009, 15:36:10 #141 Son düzenlenme: 27 August 2009, 15:40:48 germencisse
OHHH BEEE

27 Ağustos 2009 / 14:21

Samsun spor kamuoyunu uzun süredir meşgul eden Kerem İnan krizi transferin bitmesine 5 gün kala sonuçlandı. AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve İkinci Başkan Erkut Tutu'nun Mersin'de görüştüğü kaleci Kerem İnan, tam 3,5 saat süren sıkı bir pazar

BÖYLE PAZARLIK GÖRÜLMEDİ
Samsunspor'da Kerem İnan krizi mutlu sonla bitti. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden konuyu çözmek için AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir devreye girdi. Dün sabah karayoluyla Mersin'e çıkarma yapan Milletvekili Demir ve Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu, dün akşam Kerem İnan ile gece geç saatlere kadar bir toplantı yaptı. AKP Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ve İkinci Başkan Tutu ile sıkı bir pazarlığa oturan Kerem, yaklaşık 3,5 saat sonunda ikna edilebildi.

DEMİR FARKINI GÖSTERDİ
Transferde tahtanın açılabilmesi noktasında Kerem İnan ile her konuda anlaşma sağlayan Samsunspor'un bugün oyuncunun avukatından alacağı yazıyla beraber transferde önünün açılacağı ifade edildi. Mersin'den gelen müjdeli haberle Samsun spor kamuoyunda büyük bir sevinç yaşandı. Özellikle yönetim kurulu, Kerem İnan'ı ikna etmeyi başaran AKP Samsun Milletvekili Demir'e sonsuz teşekkür etti. Kırmızı-Beyazlı ekibin bugünden itibaren anlaşılan oyuncuları Samsun'a getireceği öğrenildi
. www.dengegazetesi.com.tr

Gaziosmanpaşalı3455

ya bana bıu iştete bir bit yeniği var gibi geliyo. sanmıyorum ki iş imzalık olsun millet uluslar arası arenada buyuk futbolcuları fax la imzaltıyolar  bu kıçı kırık avukattanmmı olsa olsa istanbuldadır oda imza almak için yarını bekliyolar.??????????? sizce arkadaşlar!!!!!!!!!!

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 27 August 2009, 15:39:01
ya bana bıu iştete bir bit yeniği var gibi geliyo. sanmıyorum ki iş imzalık olsun millet uluslar arası arenada buyuk futbolcuları fax la imzaltıyolar  bu kıçı kırık avukattanmmı olsa olsa istanbuldadır oda imza almak için yarını bekliyolar.??????????? sizce arkadaşlar!!!!!!!!!!

mantıklı...
ama inşallah bizimkiler teknolojiden bi haberdir ondan böyle beklioruzdur...
açılsın artık şu tahta...

tankut

Şimdide avukatı ikna etmek için bilmem hangi şehre giderler. 3 günde avukat ikna olmazmış. Bakan devreye girermiş. köle isaura dizisine döndü bu iş ya.

FaTiH_HaN

artik imzalarin atilmasi lazim keremle de anlastiklarsa imza icin neyi bekliyorlar?

pitbul055

Alıntı yapılan: tankut - 27 August 2009, 16:10:22
Şimdide avukatı ikna etmek için bilmem hangi şehre giderler. 3 günde avukat ikna olmazmış. Bakan devreye girermiş. köle isaura dizisine döndü bu iş ya.
:P :P

pitbul055

biz site olarak tahta resmi olarak açılırsa toplu halde kurban kesmemiz lazım...neydi bu tahtadan çekdiğimiz

vanlioglu

ulan bu günde geçti gene tık yok çıldıracam son gün yapacaklar heralde bu işi taraftar ne kadar çile çekerse o kadar ii die heralde

pitbul055

zaten bu tahta açılmazsa sitresten tahtalı köyü boyluyacam valla