Gözümüz Aydın; Tahta Resmen Açıldı

Başlatan yönetici, 27 August 2009, 00:14:45

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Yönetimin daha önceki ucuzlukları ve tutarsızlıkları hepimize temkinli olmayı öğretti sanırım. İş büyük ölçüde bitmiş olmasına rağmen imzaları görmeden hiç birimiz inanmıyoruz.

germencisse

O ARTIK TAKIMIMIZIN BİR PARÇASI....

Mert

Alıntı yapılan: germencisse - 27 August 2009, 13:57:42
O ARTIK TAKIMIMIZIN BİR PARÇASI....

;D

Ben bu haberin yalanlanacağını zannetmiyoru.Yönetim de bu konuda taraftarın hassas olduğunu biliyor.Artık bu haberi de yalanlarlarsa çok büyük tepki toplayacaklarını da biliyorlar.

germencisse

Alıntı yapılan: Mert 55 - 27 August 2009, 14:00:40
;D

Ben bu haberin yalanlanacağını zannetmiyoru.Yönetim de bu konuda taraftarın hassas olduğunu biliyor.Artık bu haberi de yalanlarlarsa çok büyük tepki toplayacaklarını da biliyorlar.

inşallah öle olur..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

E yeter yani.çocuk oyuncağı mı bu işler.kaç aydan beri yalan dolan haberlere avunuyoruz.çıksınlar medyanın karşısına birinci elden kendi ağızlarından söylersinler tahtanın açıldığını ve yapılacak transferleri.aksi bir gelişmeyi kaldıramayız artık

55.hakan

bu kerem'in avukatı hangi şehirdeymiş acaba bir de onun ayağına gidip bir gün daha mı geçirecekler imza almak için

germencisse

tahtayı ateşe vermişlerdir heralde..

King Of The North

tahta kurusu bile üretmeye başladı bizim meşhur tahtamız.

CriminaL

Alıntı yapılan: hakanelgun - 27 August 2009, 14:24:33
bu kerem'in avukatı hangi şehirdeymiş acaba bir de onun ayağına gidip bir gün daha mı geçirecekler imza almak için

CriminaL

YaşarDoğu

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: CriminaL - 27 August 2009, 14:43:16
yarın imzalar atılıyormuş
imzaların atıldığı günü resmi bayram ilan edelim.

CriminaL

büyük olasılıkla yarın atılacakmış

silopilimuhsin

tahta lafı hiç bu kadar geçmemiş bu şehirde herhalde yönetimde thta işi ile uğraşanlar var baksanıza tahta bir anda meşhur oldu

55.hakan