Gerçek Samsunsporlular!

Başlatan istanbul grubu, 26 April 2006, 01:08:26

« önceki - sonraki »

istanbul grubu

SEVGİLİ KARDEŞLERİM BU YAZIYI KENDİM GECE SAAT 01.00 DA YAZIYORUM..GERÇEK SAMSUNSPORLULAR GERİYE KALAN BU ÜÇ MAÇIMIZDA ORTAYA ÇIKACAK..EĞER ÖNÜMÜZDEKİ SENE  GAZETE KÖŞELERİNDE,SADECE YEREL GAZETELERDE SAMSUNSPOR' UMUZLA İLGİLİ YAZILARI BULMAYA ÇALIŞMAK DİĞER TAKIMLARI GIPTAYLA İZLEMEK İSTEMİYORSAK GENÇLERBİRLİĞİ MAÇIYLA BİRLİKTE GERİYE KALAN DİĞER İKİ MAÇIMIZDA DA 90 DAKİKANIN İLK DÜDÜĞÜNDEN SON DÜDÜĞÜNE KADAR HEP DESTEK TAM DESTEK..SUSMAK YOK..SESİMİZİ SAMSUN'UN EN UZAK KÖŞESİ DUYACAK..VE İNŞALLAH BİZLER DİYARBAKIRSPOR MAÇINDA LİGDE KALIŞIMIZI KUTLAYARAK, ÖNÜMÜZDEKİ SENE BİR DAHA BU KABUSU YAŞAMAMAK İÇİN ŞİMDİDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ..HAYDİ YARINDAN TEZİ YOK KALDIRIN SAMSUN'U SAMSUNPORLUYU AYAĞA..HEPİNİZE SEVGİLER SUNUYORUM..
ŞAFAK GEDİKOĞLU

yaman55

merak etmeyin sesimiz kısılsada ölümüne destek veriyoruz samsunsporumuza

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "istanbul grubu"..VE İNŞALLAH BİZLER DİYARBAKIRSPOR MAÇINDA LİGDE KALIŞIMIZI KUTLAYARAK, ÖNÜMÜZDEKİ SENE BİR DAHA BU KABUSU YAŞAMAMAK İÇİN ŞİMDİDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ..HAYDİ YARINDAN TEZİ YOK KALDIRIN SAMSUN'U SAMSUNPORLUYU AYAĞA..HEPİNİZE SEVGİLER SUNUYORUM..
ŞAFAK GEDİKOĞLU

yanlış anlamadıgsam eskı yonetıcı olan safak bey yenı sezonda tekrar yenı bır yönetım gelecegını mı (ismail uyanık yada galip öztürk) söylemeye calısıyor

sezgin

bu hafta tv den seyrettiğm kadarıyla stad doluydu bundan sonrada böyle olması enbüyük isteğimiz 3 final maçıda böyle olur ve son gülen biz oluruz

south_london

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"[yanlış anlamadıgsam eskı yonetıcı olan safak bey yenı sezonda tekrar yenı bır yönetım gelecegını mı (ismail uyanık yada galip öztürk) söylemeye calısıyor

ne alaka kardeşim hemen farklı anlamlar yüklemeyin.zaten ismail uyanık daha gelmez

jean

samsunspor taraftari olan takimdir her zam samsunsporluyuz

Kadıköylüler

Hayır, Şafak Bey sadece birlik ve beraberlik zamanı olduğunu ve bundan sonra bu gibi sıkıntıları yaşamamak için şimdiden çalışmaya başlamalıyız diyor..yeni yönetimden falan bahsetmiyor..

34 SS 1965

allahın ıznıyle lıgde kalırsak sene ye guzel bı trubun yapabılırmıyız ıstanbul grubu en yakın zamanda dernek e geleceğım

radikal-fma

Sayın Şafak Gedikoğlu'na tamamen katılıyorum. bu zor durumda sergilediği duruştan ötürü ona şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca böyle gerçek Samsunspor'lularında her zaman Samsunspor yönetiminin içinde olmasını istiyorum

kral_samsunspor55

samsunspor için eskişehirden son maça geliyorıum..samsunumuza tam destek ve hep destek için..forever samsunspor.

samsunspor-1965

tamam men katiliyorum insallah bu sezon ligde kaliriz ve bidaha bu kabuslari yasamayiz