Bank Asya maç özetleri STV'de...

Başlatan celebi, 25 August 2009, 08:49:29

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 August 2009, 00:36:18
yaw hakan 1 gün için mi üzerime geliyorsun ;D zaten son güne kalmaz bu iş inşallah
kendimi rahatlatıyorum sen bana bakma  ;)

KotuCocuk55

Altan tanrıkulu biraz önce kartal'ın deplasmanda bir puan almasını yorumlarken arada Kocaeli ve Samsunspor büyük takımlar dedi,yine gaza geldim.Kaldırın atamı artık tekrar şaha bee...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ooh uyuz giresun ile ordu maçı nı göstermiyorlar.bant bozukmuş ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu adamlar sakat yaw.ordu giresun karadeniz derbisiymiş.hah haaay.bu saatte de gülmek uykumu kaçırdı valla

eLLis

Her şey iyi güzel ama spiker ne yaa ??? İnşallah ligi daha iyi takip ederler Samsunsporla ilgili olan herşeyi konuşun kardeşim büyük takımda parasal sorunlar bunlar hep olan şeyler tahtayı konuşun hoca tribünde diyin. :-X

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

En güzel 5 gol içinde sefa nın golünü de gösterdiler bu iyiy di.golde güzeldi zaten

KotuCocuk55

Hadi samet paşa,golle başladın,taraftar gönlüne bastı,iki yıl önce yıldız olcak dedi herkes sizin için yıldız olamadan şımardınız,bu hatalar tecrübe olmuş olsun sizin için,çıkalım süper ligede sizde süper lig topçusu olun,yaw kardeşim bizi,taşıdığınız bu formayı düşünmüyosunuz,bari kendi kariyerinizi düşünün daha yaşınız çok genç...

tanju55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 26 August 2009, 01:08:38
Hadi samet paşa,golle başladın,taraftar gönlüne bastı,iki yıl önce yıldız olcak dedi herkes sizin için yıldız olamadan şımardınız,bu hatalar tecrübe olmuş olsun sizin için,çıkalım süper ligede sizde süper lig topçusu olun,yaw kardeşim bizi,taşıdığınız bu formayı düşünmüyosunuz,bari kendi kariyerinizi düşünün daha yaşınız çok genç...

hangi samet ??

oguz_5528

KotuCocuk55

celebi

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 August 2009, 23:32:24
Güzel yorumlar oluyor.adam kocaeli ye yardım etmeyen bu ilde kazanmasın diyor.aynen bizim de düşüncemiz gibi

King Of The North

STV maç görüntüleri ve ses düzeni gayet kaliteliydi,hatta D Smart'tan çok çok daha kaliteliydi.

cezayir55

samanyolunda samsunsporun kotu kadrosu olmadigini yalniz yonetimin bazi tutarsiz konusmalrindan bahsedildi

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 August 2009, 10:14:22
STV maç görüntüleri ve ses düzeni gayet kaliteliydi,hatta D Smart'tan çok çok daha kaliteliydi.

Maç özetlerinin gösterilmesi tabikide güzel bir şey ama özet özet değilki sadece golleri gösterdiler ve yorumcular'da gördüğüm kadarı ile takımlardan bi haberler işin açıkçası ben ne yorumlardan nede maç özetinden birşey anlamadım. İnşallah bundan sonraki haftalarda yorumcular takımları daha iyi tanıyıp hemde daha çok özet görüntüler olur diye düşünüyorum......

King Of The North

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 26 August 2009, 10:38:37
Maç özetlerinin gösterilmesi tabikide güzel bir şey ama özet özet değilki sadece golleri gösterdiler ve yorumcular'da gördüğüm kadarı ile takımlardan bi haberler işin açıkçası ben ne yorumlardan nede maç özetinden birşey anlamadım. İnşallah bundan sonraki haftalarda yorumcular takımları daha iyi tanıyıp hemde daha çok özet görüntüler olur diye düşünüyorum......

evet yorumcular takımlardan bihaber gerçekten,sadece d sporun daha önceki yorumcusu bilgi sahibi.