Otat'dan Samsunspor'a tam destek

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 21:12:02

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Sonuçta bu ilin ekmeğini yiyoruz.

İbret alınmalı  ;)

Kaya

Uzun zamandır yoğurtlarını yerim şimdi daha bir iştahla yiyeceğimden emin olabilirler.ALLAH razı olsun böyle firmalarında olduğunu bilmek çok sevindiriyor bizleri.

usare

Allah razı olsun. İnşallah başka firmalara da örnek olurlar..

ali ihsan

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 August 2009, 21:23:41

Teşekkürler OTAT, bizi kaşarı idareli kesmekten kurtardın.

Allah razı olsun.Artık evli topçularımız kulüpte kahvaltı yapabilecek

55JNR55

mail gönderdim ben de inşallah ön ayak olurlar diğer firmalara... irili ufaklı her türlü yardıma ihtiyacı var klübün...

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 26 August 2009, 00:42:38
Allah razı olsun.Artık evli topçularımız kulüpte kahvaltı yapabilecek
helalll arayalımda istanbulada göndersinler bizde otatı tüketelim

ugrass

alperen

Turuncu

Allah razı olsun bundan sonra forever otat ...

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 August 2009, 21:37:27
Teşekkür e-mailleri için

otat@otat.com.tr

samsunspora destek veren kurumun nasılki asli görevi gibi adledip destek veriyorsa bizde bu kurumlara bir teşşekürü mail yoluyla iletmemiz okadar asli vazifemizdir.2 tık elimizemi yapışacak ;D

KotuCocuk55

26 August 2009, 03:10:25 #40 Son düzenlenme: 26 August 2009, 03:23:19 KotuCocuk55
Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 August 2009, 21:37:27
Teşekkür e-mailleri için

otat@otat.com.tr

Aynen!

Değerli Yetkili,
Bu maili başta kurum sahipleri olmak üzere, bu karara etkisi olan tüm personelinizle paylaşmanızı diliyorum.

Bugün, üyesi olduğum samsunspor.biz taraftar sitesinde okuduğum haberde,elinizdeki imkanlar ölçüsünde Samsunsporumuza destek verdiğinizi öğrendim.Haberde geçen 'bu şehrin ekmeğini yiyoruz' cümlesinden özellikle etkilendiğimi belirtmek isterim.Şehrimizde  sizin gibi girişimciler olduğunu görmek biz samsunsporlu taraftarları zor günler geçiren kulübümüze destek vermek açısından daha da motive ederken bu yolda yalnız yürümediğimizi hissettirmektedir.Bu davranışınızı canı gönülden kutlar ve diğer kişi ve kuruluşlara örnek olmasını temenni ederim.Samsunspora destek veren kurum ve kişileri destekleme ilkemiz kapsamında bundan sonra, aslında pek de kullanmadığım OTAT SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİ kullanacağımı,iyi ve sadık bir müşteri kazandığınızı da belirtmek isterim... 

Tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım,
Saygılarımla,

İnsanları motive etmek lazım,ulan bana yardım etseler bu kadar yazmazdım haa ;)

celebi

CriminaL

helal olsun otat.bunu karşılıksız bırakmamak gerek.süt ürünleri alırken artık otat'ı tercih etmek farz oldu

YaşarDoğu

King Of The North

Samsunsporumuza kim ne katkı sağlıyosa az veya çok Allah razı olsun.