Otat'dan Samsunspor'a tam destek

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 21:12:02

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

CeLL-O

Bir mailde ben yolladım. Kulübümüzün şu sıkıntılı dönemlerinde yaptıkları yardım azımsanacak türden değil.

FaTiH_HaN

Helal olsun. Takimimizin zor gunlerinde desteginizi esirgemediniz. Sehrin diger dinamikleride ornek alir insallah.

eLLis

Jnr.Serkan

bi mail de ben attm.arkadaşlar erinmeyelim 1 dakikanızı almaz...

Sercan

Acaba forma arkası için mi reklam alındı?

berusa55

Şimdi yolladığım maili sizlerle palaşıyorum. Haydi arkadaşlar maillerinizi esirgemeyin OTAT'a...

"Samsunspor'umuza verdiğiniz destekten ötürü sizlere bir Samsunspor taraftarı olarak teşekkürlerimi sunar, bol kazançlar elde etmenizi temenni ederim.. İyi ki varsınız..."

babaalişo

nede olsa havzalı dedik daha havzada potansiyel olsa kimler ne yapacağını en büyük örneğini sayın mustafa başaran abim vermiştir kendisine burdan cok sevgi ve saygılarımı sunar her zaman biz havzalılar olarakta bizim arkamızda olmasından dolayı teşekkür ederiz ALLAH ŞU MUBAREK GECELER İŞLERİNE 5 E 10 VERSİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN

AntZ

Bir mail da ben gönderdim, hadi arkadaşlar sadece 1 dakika... 1 saat olsa da farketmez, Samsunsporumuza destek olanların yanında olduğumuzu gösterelim...

AlıntıBu zor günlerinde Samsunsporumuzun yanında olduğunuz ve desteğinizi esirgemediğiniz için canı gönülden teşekkürler.

Otat artık Samsunsporluların markası, ben de Antalya'da yaşıyorum ve bundan böyle aldığım tüm süt ürünleri kesinlikle Otat olacak, herkese de tavsiye edeceğim.
Benim gibi düşünen çok sayıda Samsunsporlu arkadaşım olduğunu da bilin.

Saygılarımla

supernatural_55

helal olsun bundan sonra daima OTAT.hemen bi mail de ben atıyorum

Tufan

bende attım ufak gibi gözüksede önemli bir yardım keşke her Samsunlu firma böyle yardımlar yapsa kimseye ihtiyacımız kalmaz kendi yağımızda kavrulup gideriz.

supernatural_55

mailimi yolladım tekrar helal olsun

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ne kadar mail adresim varsa hepsinden de gönderdim.samsunsporumuza yaptıkları jeste karşılık biz taraftarlarında OTAT'a karşı ilgi ve alakalı olduğumuzu hissettirelim adamlara.tekrardan ALLAH razı olsun OTAT'tan.

germencisse

kulübümüz adına güzel bir şey..inşallah devamı gelir..

europe_55

Alıntı yapılan: berusa55 - 25 August 2009, 21:32:46
Helal olsun OTAT. Bundan sonra marketten sizin ürünlerinizi alacağıma söz veriyorum burda!