Otat'dan Samsunspor'a tam destek

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 August 2009, 21:12:02

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıOtat'dan Samsunspor'a tam destek

Reklam vererek Samsunspor'a destek çıkan Otat Gıda Sanayi, Kırmızı-Beyazlı kulübün 1 yıllık tüm süt ürünlerini ücretsiz karşılayacak

Otat Gıda Sanayi olarak her zaman Samsunspor'un yanında olduklarını belirten Pazarlama ve Satış Müdürü Sinan Sallabaş, "Samsunspor'un 1 yıllık tüm süt ürünlerini ücretsiz olarak karşılayacağız. Samsun'daki tüm şirketler Samsunspor'a sahip çıkmalı. Sonuçta bu ilin ekmeğini yiyoruz. Tüm firmaları destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

http://gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3756

Helal olsun

Baskent_Samsunspor

sadece55

Recep

SONUÇTA BU İLİN EKMEĞİNİ YİYİPTE sırtımızdan vurmaya çalışanlar lanet olsun

Kais

red_white

helal olsun gerçekten yarın ilk işim arayıp tebrik etmek olucak

AntZ

Süt derken sadece süt değil, tüm süt ürünleri sanırım,
Teşekkürler OTAT, bizi kaşarı idareli kesmekten kurtardın.

Aslında oldukça güzel bir yardım, maddi olarak düşünürsek yıllık toplam 30-40 bin lira civarında bir külfetten kulübü kurtarırken, yardım edene de maliyeti de 15-20 bin lirayı bulmayacaktır. Bunun büyük bir kısmının da vergiden düşüldüğünü düşünürsek, isteyince az maliyetle, birazcık kafa yorarak nasıl katkı sağlanabileceğinin de küçük bir örneğidir.

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: red_white - 25 August 2009, 21:20:58
helal olsun gerçekten yarın ilk işim arayıp tebrik etmek olucak

beyler bu çok ii fikir yarın arayıp veya e-mail atarak tebriklerimiz iletelim

bundan sonra yoğurtta sütte ayranda otatı arayın

tekrar helal olsun

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu ilin ekmeğini yiyen yardım etmeliyiz deyemeyen diğer kuruluşlara kapak olsun otatın bu hareketi.teşekkürler OTAT

__BoRs__55__

İşte olay budur..Görüp de öğrensin bazı markala ve kuruluşlar,Samsun'un ekmeğini yiyip de nankörlük yapanlar.Teşekkürler Otat...Tahsin süt ürünlerinden kesmezsin artık değil mi?

AntZ

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 August 2009, 21:29:36
Bu ilin ekmeğini yiyen yardım etmeliyiz deyemeyen diğer kuruluşlara kapak olsun otatın bu hareketi.teşekkürler OTAT

OTAT; artık tadından yenmez, enfes enfes  ;D

Jnr.Serkan

berusa55

25 August 2009, 21:32:46 #12 Son düzenlenme: 25 August 2009, 21:39:19 berusa55
Helal olsun OTAT. Bundan sonra marketten sizin ürünlerinizi alacağıma söz veriyorum burda!

Sadece Samsunspor

Teşekkür e-mailleri için

otat@otat.com.tr

kalptenþimþek

25 August 2009, 21:46:47 #14 Son düzenlenme: 25 August 2009, 21:49:12 kalptenþimþek
Bu iyi oldu; artık kaşarı,peyniri saymadan yiyebileceğiz..
Boşuna değilmiş, süt ürünleri reyonuna geldiğimde otat'tan başka marka almıyordum..
Teşekkürler OTAT..