fedai aksoy kafası!!!

Başlatan Sioux, 24 August 2009, 23:25:44

« önceki - sonraki »

erdem

ne işi var bu zibidinin orda  >:(

cany

Alıntı yapılan: gkhn - 25 August 2009, 14:54:24
Benim beden hocamdı 23 Nisanda. Kendini Samsunnun en iyi benden hocası yapacam diye zorla gazete aldırıyodu.

evet oy toplamak için zorla gazate aldırmıştı, bi de kontrol ediyodu ruh hastası  >:(

55JNR55

Hakkı abi her türlü bu adamdan çok daha iyi program yapar walla lavuk tipinde meymenet yok zaten tipi kırık...

usare

Arkadaşlar bende arardım programı izlememiştim ama, madem tepki koyacağız hepbirlikte koyalım istedim. Bende aradım ve telefona çıkan bayan yetkililere ileteceğini söyledi. İnşallah faydalı olur.

55JNR55

Alıntı yapılan: usare55 - 25 August 2009, 18:44:10
Arkadaşlar bende arardım programı izlememiştim ama, madem tepki koyacağız hepbirlikte koyalım istedim. Bende aradım ve telefona çıkan bayan yetkililere ileteceğini söyledi. İnşallah faydalı olur.

bence 1-2 yetkiliye gitti ondan sonrada yetkili tarafından tamam bana ileteceğini söyle tarzı bir lafıyla beraber o bayandan öteye gidemiyecek gibi...

red_white

benimde teli aldılar tekrar geri dönüş yaptılar adam bide seyrantepe Samsunspor maçını seyretmek istemiştir bunu ima etmiştir diyo bende zaten gsli kimseyi kandırmanın anlamı yok dedim sonra talebinizi şikayetinizi alıcaz felan dedi.. >:(

durmak yok tepkiye devam

mehmet yılmaz

25 August 2009, 18:56:28 #51 Son düzenlenme: 01 September 2009, 17:02:03 samsuni
Arkadaşlar, neyin ne olduğu ortada. Ben bugün Hakkı abi ile de görüştüm. Gerekli sözler Fedai Aksoy'a iletilecektir.

Konuyu uzatmayalım bu saatten sonra. Hassasiyetiniz için teşekkürler...

01.09.2009 gününün notu,
bugün Fedai Bey aradı ve konunun yanlış anlaşıldığını, kendisini ifade edemediğini belirtti. Samsunspor'un olduğu bir yerde baska takımlarının adı bile geçmez dedi ve konu hakkında hassasiyetlerini bildirdi.