Şırnaklıyız, Samsunsporluyuz...

Başlatan mehmet yılmaz, 05 August 2009, 13:14:47

« önceki - sonraki »

veis

vallaha süper bir insan deyme samsunlulara taş çıkartır.seninle tanışmak büyük zevkdi muhsin.

celebi

gerçekten heyecanı muhsin kardeşimin üst düzeydeydi. umarım tekrar karşılaşır ve görüşürüz.

babasamsunlu

yazılanları okudukça insan gözyaşlarını tutamıyor..ayğına yüreğine sağlık.inşallah uğurlu geleceksin Samsunsporumuza..

aklıma bu durumdan yola çıkarak şehir genelinde samsunluyum diye gezenleri  protesto etmek geliyor.nasıl yaparız diye düşünürken bizim kardeşimizin olduğu fotoğralafradan ve onunla yapılan söyleşiden bir metin düzenleyip fotokipiyle çoğaltarak şehrin önemli yerlerine yapıştırmak iyi bir fikir olur diye düşündüm..biraz cümle düşük oldu ama idare edin.. :) bu fikir geliştirilebilir..

bu konu ile ilgili yapılacak her türlü organizasyoda ilk sıraya beni yazabilirsiniz :)

silopilimuhsin

özkan17, tribün_ali,akyol55,55sercan55 sizlere teşekkür etmeyi unutmuşum kusura bakmayın teşekkürler hepinize bu sevincime ortak olan herkese

silopilimuhsin

25 August 2009, 13:35:04 #169 Son düzenlenme: 25 August 2009, 13:49:57 samsuni
samsunspor biz sitesine ümitsizce atılmış bir e-mail ile başladı herşey. bana geri dönüş ihtimali milyonda bir diyordum. çünkü daha önce resmi siteye defalarca yazmıştım ama cevap alamamıştım.  e-mail.sayfamı açtığımda gereksiz mesajlar bölümünde 1 mesaj vardı mesajın siteden geleceği hiç aklıma bile gelmemişti. açtım 'hikaye çok ilginç telefon numaranı bırakırsan irtibata geçeriz' yazıyordu numaramı bıraktım.

mehmet yılmaz hocam beni aradı. konuştuk sonra röportaj yaptık. sonra site de,sonra yerel gazete, çıktı röportaj forum açıldı yazılanlar,söylenenler, beni çok etkiledi nihayet beni anlayan insanlarla diyaloga girebilmiştim. sonra mehmet hocam alaattinin sihirli lambasından çıkan cin misali seni samsuna davet ediyoruz dedi. şaştım kaldım ne diyeceğimi bilmedim  zaten hocama da bilmiyorum dedim çünkü hepsi üst üste gelmişti ve bu bir rüya olmalı dedim kendi kendime. bir iki gün sonra mehmet hocam tekrar aradı uçak bileti için gün ve saat belirlendi bu saatten sonrada uykusuz geceler başladı benim için. gözümü her kapatışımda samsunu ve 19.mayıs stadını görüyordum gerçekte hiç görmememe rağmen.

derken büyük gün geldi cumartesi sabah erkenden köyden silopi ye geldim ordanda mardine bilet aldım mardine vardığımda heyecan dahada arttı çünkü aynı zamanda bu uçağa ilk binişim olacaktı uçak gelince içim kıpır kıpır etti bindiğimde ve uçak yükseldiğinde beslediğim korkunun yersiz olduğunu anlamıştım.1,saat 15 dakika sonra ankara ya vardım havalimanında beklerken trt spikeri hüseyin başaranı gördüm tanıştık ben ona durumu anlattım şırnak silopi bostancıköylüyüm samsunspor taraftarıyım samsunsporun davetlisi olarak samsuna maç izlemeye gideceğim dedim çok şaşırdı hikaye onada çok ilginç geldi valla helel olsun dedi.

uçak saati yaklaştıkça artan bir heyacanla beklemeye başldım 30 dakika rötarlı olsada nihayet beni düşlerime götürecek olan uçak geldi yaklaşık 40 dakika sonra çarşamba havalimanına ulaştık. orda ellerinde kameraları fotoğraf makinalırıyla beni bekleyen insanları görünce çok duygulandım gözyaşlarım boğazıma düğümlendi hiç konuşamadım sadece sarıldım onlara. orda insanlar merakla bize bakıyorlardı beni samsunsporun yeni transferi sanıyorlardı herhalde.

daha sonra hayellerimin şehri samsuna gittik sedat hocamın ve yanındaki bir arkadaşınında bu karşılamaya  gelişi beni daha bir mutlu etti. samsunda biraz dolaştık yemek yedik ve ordan halı saha maçı için nuri asan tesislerinin yanına gittik ordaki arkadaşların bana hoşgeldin seninle gurur duyuk sözleri ve o ortama sevgili kardeşim emrahın da katılması sevincime sevinç kattı.  saat 4 e kadar muhabbet ettik toplu şekilde savur yemeği yedik.

maç günü formalırımı giyip samsunu gezmeye çıktık gerçekten harika bir şehir samsun maç yorgunu arkadaşların zar zor bize eşlik etmesi özellikle yaşardoğu kardeşimin seke seke bize yetişmeye çalışması taktire şayan bir davranıştı veis ve celebide çok yorulmuştu onlara bu yorgunluğu verdiğim için umarım bana kızmamışlar.mehmet hocam,sedat hocam,cemal bey, ibrahim bey,aliihsanabi,maraton başkan,veis,celebi,kar6,akyol55,55sercan55,35ama55,enginabi ve ikiz kardeşleri,çağrı,kerem55  ve iftar yemeğine  katılan bütün arkadaşlar yemekten sonra hep beraber stadyuma gittik.

merdivenleri bir bir çıkıp yeşil saha gördüğüm anki duygularımı inanın tarif edemem mehmet hocamın dediği gibi gerçekten bir ayin gibiydi tribünde hepberaber maç izledik sırnaklıyız samsunsporluyuz pankartı astık ikinci golde mehmet hocaya sarılışım hala gözümün önünde emrah ve tansu yla omuz omuza tezahuratımız hala kulaklarımda herşey tek kelime ile harikaydı oynanan futbol bana umut verdi galibiyet herşeyi daha bir renklendirecekti ama yinede harikaydı.

benim için samsunda olmak, ordaki arkadaşları tanımak, hepberaber maç izlemek kelimelerle anlatılmaz birşey. bana bu duyguları yaşatan herkese özellikle de sn. şafak gedikoğlu bey ve mehmet hocama çok ama çok teşekkürler...

saygılarımla muhsin bordoğan.

celebi

ya kardeşim tekrardan inşaallah böyle nice günler yaşarız.

jean

ins super lige cikma maci yapariz bir gun ve son macta sampiyonlugu birlikte kutlariz eski yerimize doneriz

mehmet yılmaz

İnşallah Şampiyonluk maçımıza, olmadı bir Süper Lig maçımıza da ( Özellikle de Trabzon ve Üç İstanbullu ) geleceksin; inanıyorum buna...

55.hakan

ilerleyen zamanlarda samsun'a gelişinle ilgili yazının devamını bekliyoruz çünkü yazın çok güzel okudukça okuyası geliyor insanın

King Of The North

Şırnaklıyız Samsunsporluyuz pankartı süper olmuş,anlayana ama...

Oflu

Tribün_ali

Ne demek abicim tek samsunsporlu değilsin benim askerden devrelerimde vardı idilli ve şırnak merkezli onlarıda samsunsporlu yaptım ben ;)

mehmet yılmaz

Jnr.Serkan

alperen

herşey güzeldide bide galibiyetle uğurlamış olsaydık tam süper olcaktı.. :-\ musin abi için galibiyeti çok istiyodum gerçekten... :-\