fedai aksoy kafası!!!

Başlatan Sioux, 24 August 2009, 23:25:44

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

programa mesaj attım bana bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür amaçlı ama fedai denilen o sunucu canımı çok sıktı seyrantepeden bahsetti. iyiki hakkı abi vardı orda biraz tepki verdi. o beni anlamadı o bu sevdanın büyüklüğünü kavrayamadı çok üzüldüm gerçekten.

red_white

arkadaşlar biraz önce 0 362 431 52 42 numarayı aradım aks den telimi aldılar geri dönüş yapıcaklar sessiz kalmayalım lütfen

europe_55

Artik bu adamin yaptiklari yeter! >:(
Biran önce su programi biraksin, Hakki Yesilyurt abimiz o programi ondan 1000 kere daha iyi yapar!!!!!!!!!

Adam Sirnakli abimizin Samsunspor sevdasini, kendi cift takimliligi ile bir tutuyor... >:( >:( >:(

samet_55

zaten adamın kıl bi tipi var.yakından tanıyan arkadaşlarda kişiligini anlatmış ortaya dangalağın biri çikmış yani,,

kaptan 55

daha öncede bir kaç programını izlemiştim iki düzgün cümle kuramayıp besyoda nasıl hocalık yaptığını düşünmüştüm ki düşüncelerimde yanılmamışım biliyosunuz böyle tipler var camiamızın içine sızmaya çalışan ama yemez bu taraftar seni seyrantepenin tepesine diker?ordan vip hesabı yaparsın artık ???

pitbul055

Alıntı yapılan: samet_55 - 25 August 2009, 13:04:40
zaten adamın kıl bi tipi var.yakından tanıyan arkadaşlarda kişiligini anlatmış ortaya dangalağın biri çikmış yani,,

KocumVolkan

Alıntı yapılan: red_white - 25 August 2009, 09:43:59
0 362 431 52 42  herkes tepkisini koysun icraata geçelim

verdim tepkimi gerekli mercilere iletilecekmiş jhadi hayırlısı :D

red_white

red_white

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 August 2009, 14:50:57
Bende arayacağım , telefon kulübesinden  :D

mesaj alınmıştır  ;D

gkhn

Benim beden hocamdı 23 Nisanda. Kendini Samsunnun en iyi benden hocası yapacam diye zorla gazete aldırıyodu.Ayrıca galatasaraylıydı kendisi şimdide samsunsporu yorumluyo utandım ne diyim..

red_white

durmak yok tepkiye devam sessiz kalmıyor artık Samsunspor taraftarı

elli5

Bu gebeşi ilk defa gördüm , SAMSUN un öz evlatları varken , ne idüğü belirsiz yaratıkları neden tv.ye çıkarırsınız .. neyi kısas alırsınız .. Adamın futbolla tek alakası olabilir o da ofsayt

ÇÜNKÜ TİPİ OFSAYT !

elli5

30 saniye önce aranmıştır , şaşkınlık içindeler yine mi diyorlar !

helal size bu şehrin çocukları .... Devammmm

Tribün_ali

25 August 2009, 16:03:05 #43 Son düzenlenme: 25 August 2009, 16:37:09 Amsterdamli
zaten bölelerinden geliyor ne gelirse

red_white

evet herkes tepkisini gösterirse böyle şaşırırlar