Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

bugünkü yerel gazetelerde bir haber var mı?

55.hakan

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 25 August 2009, 09:11:48
bugünkü yerel gazetelerde bir haber var mı?
şu an için yalan bulamamışlar ama birazdan yerel gazetelerin sallamaları düşer buraya

eLLis

fatih55ankara

arkadaşlar transfer tahtası artık açılmalı.yoksa transfer yapmak için son gün 1 eylül.cuma ya kadar bir gelişme olmazsa chelidze de gider.kadromuz çok dar.artık büyük bir gösteri yapılmalı.taraftar grupları birleşerek kulübe gerekirse belediye ye valiliğe yürünmeli.yoksa biz sahip çıkmazsak bunlar birşey yapacakları yok.uyutma politikası uyguluyorlar resmen.ilk maçta antrenörümüz bile sahaya çıkmıyor.böyle bir rezalet olabilir mi?ben böyle bir olaya hiç rastlamadım.lütfen en geç perşembeye kadar kalabalık bir şekilde yürüyüş protesto ne yapılacaksa yapılsın...

55.hakan

yarın akşama kadar açılmazsa gerçekten birşeyler yapılmalı bu işin şakası kalmadı çünkü

SSBiz Gençlik

Jnr.Serkan

bu takımda ismail uyanıktan sonra Büyük başkanın tırnağı bile olamaz ancak fuat köktaş faydalı oldu.adam trabzonluda olsa klübün borcu gelen parayı giden parayı taraftara açıklıyordu.

jean

adamlarda cezali hep birde sezon icinde sakatlananlari dusunursek isimiz yas gercekten cengizde sakatlansa resmen paf kalecisiyle cikacaz

55_OrHaN_55

yok mu bir gelişme sinirden elim ayağım titremeye başladı >:(

mehmet yılmaz

Tahsin Kosif ve Erkut Tutu'nun bugün Mersin'e gidecekleri söylendi. Kerem ile görüşmek için... İnşallah doğrudur.

ugrass

berusa55

AlıntıTAKVİYE ŞART

Özyazarlar, son dakikalarda gelen gole ve kırmızı kartlara çok üzüldüğünü belirterek,"Bu durumda takviye şart oldu" dedi

HERKESE TEŞEKKÜR
Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, Karabükspor karşısında çok iyi oynadıklarını, galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Teknik ekip ve futbolculara övgüler yağdıran Özyazanlar,"Sonunda transfer tahtasından bizde nasibimizi aldık ve sahaya giremedik. Ama, bizim görevimizi layıkıyla yapan Ali Bilgici hocama ve canlarıyla başlarıyla mücadele veren oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

EKSİĞİMİZ ÇOĞALDI
Kırmızı kartlarla ilgili açıklamalarda da bulunan Özyazanlar,"Yediğimiz golede, kırmızı kartlara da çok üzüldüm. Son dakikada bu tür olayın gerçekleşmesi ise ayrı bir üzüntü kaynağı. Olmaması gereken bir durumdu. Yapacak birşey yok. Eksiktik, şimdi daha da eksik olduk. Bu durumda takviyenin şart olduğunu düşünüyorum. İnşallah transfer izni çıkar da transferler gerçekleşir" diye konuştu.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15987

cezayir55

simdi transfer tahtasi acilamazsa hoca da geri gidecek bu nasil bir is

Jnr.Serkan

arkadaşlar bu hafta tahta açılır son güne kadar umudu kaybetmeyelim.elleri mahkum açacaklar bu tahtayı...bu takımda sakat olcak cezalı olcak...bu hafta volkan burhan gitti.gelecek hafta allah korusun oktay ile murat cezalı olsa 3cü hafta mersin burda bizi napar siz düşünün