fedai aksoy kafası!!!

Başlatan Sioux, 24 August 2009, 23:25:44

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 25 August 2009, 00:28:59

Samsunspor, Samsunsporlularun ellerinde yükselir; gerisi laf-ı güzaf...

KocumVolkan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 August 2009, 00:37:13
Fedai Aksoy'u kanaldan kovdurana kadar tepki koyalım , lütfen arkadaşlar ne yapacağımıza karar verelim .. Gerekirse kanalı basalım  :P

;) güzel bir baskın örneğinide paylaşmak istiyorum...
Ege Tv Baskını (Futbol Dosyası)
(KSK EGE TV) :D

selamun aleyküm diye bastığımızda fedai nin tipini çok merak ediyorum :D :D

eLLis

Burayı okuyan basılmaktan korkar dahada konuşmaz :P

Akyol

En sonunda bizimde bunu mu yapmamız lazım yeter artık istemiyoruz dansöz kılıklı istanbul yalakalarını ekranda adama bak Muhsin Abi kalkmış Silopi'den hayallerinin takımını izlemeye gelmiş Sayın Hakkı Yeşilyurt bunu gayet sıcak ve içten heyecanla anlatıyor adam kalkmış seyrantepe-kadıköy-dolmabahçe hayalleri kuruyor >:( Suç sizde değil sizi oraya çıkartanlarda inşallah bu yazdıklarımız kulağınıza gidiyordur gitmiyorsa birgün gidecek emin olun >:(

**KaR6**

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 August 2009, 00:53:10
Ne zaman bunun programı gidip bassak mı  :D

sen hiç mustafa oral dayagı yemedin heralde :)

şaka bi yana bu fedai ye benden kombine bilet, çıktırsın gitsin nerde maç izlicekse orda izlesin bit yavrusu..

jorgensen55

1- sadece tip bile ekran yasağına girmesi lazım
2- kendisi aydın yüzbaşının üç-beş cümle fazla kurabilenidir
3- mersinlidir, iş dolayısıyla samsundadır, 1983'te küme düştüğümüz maçta mersin tribünüdedir.
4- siyaseten üniversiteye, uyduruk bir unvanla kapağı atmış ve copy-paste ile sözüm ona bir spor kitabı yazmıştır
5- gslidir...
6- bu gibi adamlardan Samsunspor'a zerrece hayır gelmez
7- hayatı her gelen yönetime kendini altyapı, üst yapı bir yerde antrenör yapmalarını dilenerek geçmiştir, geçecektir.
8- seyranı da tepeyi de görür inşallah bir gün; duyarsız, angut herif. şırnaklı bir samsunsporluyla kendisi gibi bir istanbul yalakasının hayallerini bir tutacak kadar andaval işte, ne beklersiniz ki?
8- değmez bir adam için çok vakit harcadım, acayip pişman oldum şimdi. 

gozgoz yılmaz

Herseyin ozetini cikarmissin kardes belliki yakindan taniyosun bu sahsi imzami atarim bunlarin altina helal olsun ...

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 25 August 2009, 03:25:58
1- sadece tip bile ekran yasağına girmesi lazım
2- kendisi aydın yüzbaşının üç-beş cümle fazla kurabilenidir
3- mersinlidir, iş dolayısıyla samsundadır, 1983'te küme düştüğümüz maçta mersin tribünüdedir.
4- siyaseten üniversiteye, uyduruk bir unvanla kapağı atmış ve copy-paste ile sözüm ona bir spor kitabı yazmıştır
5- gslidir...
6- bu gibi adamlardan Samsunspor'a zerrece hayır gelmez
7- hayatı her gelen yönetime kendini altyapı, üst yapı bir yerde antrenör yapmalarını dilenerek geçmiştir, geçecektir.
8- seyranı da tepeyi de görür inşallah bir gün; duyarsız, angut herif. şırnaklı bir samsunsporluyla kendisi gibi bir istanbul yalakasının hayallerini bir tutacak kadar andaval işte, ne beklersiniz ki?
8- değmez bir adam için çok vakit harcadım, acayip pişman oldum şimdi. 

gozgoz yılmaz

Herseyin ozetini cikarmissin kardes belliki yakindan taniyosun bu sahsi imzami atarim bunlarin altina helal olsun ...

Baktım hazırlanmışı var,dedim bu çakal için bari biz zaman harcamayalım :)

radikal-fma

onu oraya çıkartan zihniyete yazıklar olsun. Aks tv yönetimi yöneticiliği beceremiyorsunuz..........

kerem55

bunları duyduktan sonra ona proğram yaptıranlara yazıklar olsun....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yüce Rabbim sana ne suç işledik te türkiyede ki tüm dallamaları güzel samsunumuzda topladın.bu mübarek günlerde sana duacıyız.şehrimizi işgal etmiş samsun ve samsunsporumuzla alakası olmayan bu kazmalara karşı bizlere sabır ver.ama nereye kadar...

celebi

seyrantepeyi alda .............................................. >:( >:( >:(

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 25 August 2009, 08:31:43
seyrantepeyi alda .............................................. >:( >:( >:(

;D

pitbul055

FED-AYI 'yı dansöz kıyafeti giydirip oynatmak lazım programında

celebi

Alıntı yapılan: pitbul055 - 25 August 2009, 09:33:44
FED-AYI 'yı dansöz kıyafeti giydirip oynatmak lazım programında

süper olur valla