fedai aksoy kafası!!!

Başlatan Sioux, 24 August 2009, 23:25:44

« önceki - sonraki »

Sioux

24 August 2009, 23:25:44 Son düzenlenme: 24 August 2009, 23:53:07 söðütlübahçeli
bu fedai denilen herifin ne işi var samsunsporla? az önce izledim, sporaksiyonda hakkı yeşilyurt sırnaklı samsunsporlu muhsinden bahsediyor, işte samsun'a geldi falan. Bu mal da bende bir gün seyrantepede maç izlemek isterim diyor. hakkı yeşilyurt cevabını verdi ama onu seyrantepede, neyse sereffsiz herif. bunun gibi çift cinsiyetliler samsunsporun kaderinden nasıl söz sahibi oluyor bilmiyorum. konuşmayıda beceremeyen bir adama tv programı yaptıryorlar.

yazıklar olsun sana fedai, senin giblerede.

samsunsporulan

bengülü

kendisi mersin doğumlu fedai yarın bize karşı mersin idmanyurdunu savunur.

Sercan

Alıntı yapılan: bengülü - 24 August 2009, 23:33:23
kendisi mersin doğumlu fedai yarın bize karşı mersin idmanyurdunu savunur.

Abi bu adam bizim beden eğitimi hocamızdı 23 Nisan ilk.öğr. okulunda zorla bize cimbom diye bağırtırdı.Gençliğinde bir dönem manisasporda futbol oynamış bir gslidir kendisi...

gozgoz yýlmaz

1- sadece tip bile ekran yasağına girmesi lazım
2- kendisi aydın yüzbaşının üç-beş cümle fazla kurabilenidir
3- mersinlidir, iş dolayısıyla samsundadır, 1983'te küme düştüğümüz maçta mersin tribünüdedir.
4- siyaseten üniversiteye, uyduruk bir unvanla kapağı atmış ve copy-paste ile sözüm ona bir spor kitabı yazmıştır
5- gslidir...
6- bu gibi adamlardan Samsunspor'a zerrece hayır gelmez
7- hayatı her gelen yönetime kendini altyapı, üst yapı bir yerde antrenör yapmalarını dilenerek geçmiştir, geçecektir.
8- seyranı da tepeyi de görür inşallah bir gün; duyarsız, angut herif. şırnaklı bir samsunsporluyla kendisi gibi bir istanbul yalakasının hayallerini bir tutacak kadar andaval işte, ne beklersiniz ki?
8- değmez bir adam için çok vakit harcadım, acayip pişman oldum şimdi.

Kaya

Koca şehirde böyle bir adam a mahkumuz işte,kanal yönetimi bıraksın programı layıkı ile Hakkı Yeşilyurt sunacaktır çift düşünceli istemiyoruz..

eLLis

Benim beden eğitimi dersime giriyordu bir aralar utanıyorum.

red_white

arkadaşlar kanalı arayalım tepkimizi koyalım bu gereksizi istemedğimizi bildirelim

supernatural_55

gozgoz abimin yanlış bişey dediğini görmediğim gibi görmeyeceğimden de eminim aynen katılıyorum.bu arada benm de Sakarya İ.Ö.O`nda beden eğtimi öğretmenmdi kendisi.fazla söze gerek yok konuşmasından da anlaşılıyodu afedersnz ama yavşağın biri olduğu >:(

gozgoz yýlmaz

24 August 2009, 23:48:03 #9 Son düzenlenme: 24 August 2009, 23:57:43 samsuni
Alıntı yapılan: eLLis - 24 August 2009, 23:45:10
Benim beden eğitimi dersime giriyordu bir aralar utanıyorum.

kardesim seni beden eğitimi dersine girmiş birşey değil, şimdi tv ekranından milletin ruhuna giriyor.

bunun gibi adamlar yüzünden çift takım tutmak meşru sayılıyor. def olun gidin lan samsunspor'umuzdan. tsli ismail basaran, fbli aydın yüzbası ve gsli fedayı aksoy. ( pardon fedayi olacakmış, ayi yerine ayı yazmışım. )  :P

eLLis

Maşallah bütün forumun dersine girmiş

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 24 August 2009, 23:41:24
8- değmez bir adam için çok vakit harcadım, acayip pişman oldum şimdi.

Ben de aynı hataya düşüp sonra pişman olmayayım  ;D Yorum yok   >:(

red_white

aks yi aradım açan yok bu lavuğu göndertene kadar arıcam arkadaşlar toplu tepkimizi koyalım lütfen sadece yazmakla olmaz sonuna kadar inat edelim fedayıyı göndermek için >:(

mehmet yılmaz

Programı seyretmedim ancak Muhsin'in mesajıyla haberim oldu. Kendisinden bahsedildiğini yazmış, sonra da Fedai Aksoy'un alakasız bir şeklide "ben de Seyrantepe'de maç izlemek isterim" demesinden.

Açıkçası Aksoy'un nerede maç izlemek istediği umurumda değil. 19 Mayıs'ta maç izlemektem heytecan duymuyor, başka yerlerin hayalini kuruyor demek ki. Ancak bırakın taraftarlığı falan yalın akılla bile düşünüldüğünde Silopili bir Samsunsporlu ile Mersinli Bir Gsli, Fbli, Bjkliyi kıyaslamak başlı başına bir tuhaflık zaten.

Adam Şırnaklı ama katıksız bir Samsunsporlu, sanırım hayalleri bile yetmiyor böyle birşeye ki algılayamayıp, saçmalamaya başlıyorlar.

Dediğim gibi, seyretmedim ama Hakkı abini programda da sonrasında da gerekenleri söylediğine eminim.

Samsunspor, Samsunsporlularun ellerinde yükselir; gerisi laf-ı güzaf...

berusa55

Bu Fedai Aksoy denen zatı-ı muhteremi iki kere Aks Tv'de seyrettikten sonra ruh sağlığımı düşünerek bir daha O'nun sunduğu bir Spor Aksiyon programını izlememe kararı almıştım. Bugün ne kadar doğru bir karar verdiği şu olandan sonra daha iyi anlıyorum. Allah'ım sen sabır.