Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

1 puan için sahaya çıkıyorsan,sıfır puana razı olursun.hangi maçta 3 puan düşüneceğiz bilen varmı

55JNR55

Benim bildiğim SamSunSpor her maça 3 puan diyerek çıkmıştır, çıkmalıdır...

şimşek_55

Dardanel,Ercıyes,Buca, Mersin, Gazıantep BB,Kocaelı bu maclara  3 puan parolasıyla cıkılabılır su ankı sartlar ıtıbarıyle .Bu maca  3 puan umıdıyle  cıkmak ıntıhar etmektır.

Jnr.Serkan

Biz İnanaLım Futbolcular inansın karşımızda kmse duramaz

Kais

Hakem Kadrosu :
(O) HÜSEYİN SABANCI
(Y) SEÇİM DEMİREL
(Y) EMRE SUNA
(D) OZAN SOYKAN

Jnr.Serkan

hakem inşallah bize yamuk yapmas genelde hakem yönünden yıllardır şansımız yok

Kais

Kişisel Bilgiler
Ad Soyad : HÜSEYİN SABANCI 
Meslek : Ticaret 
Lisans Bilgileri 
Lisans No : 16232 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : İZMİR 

Kais

SAMSUNSPOR  0-0  ESKİŞEHİRSPOR  6 Nisan 2008 Dördüncü Hakem Bank Asya 1. Lig
Sadece bir maçımızı yönetmiş.Geçen sezon 3.lig'de görev almış genelde.

Sadece Samsunspor

Offff maça saatler kaldı heyecan bastı beni

İlk maç, ilk 3 puan, hocamızın ilk profesyonel maçı, muhteşem taraftar

Haydi Samsunsporum her şeye rağmen 3 puan

55JNR55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 23 August 2009, 00:21:32
Offff maça saatler kaldı heyecan bastı beni

İlk maç, ilk 3 puan, hocamızın ilk profesyonel maçı, muhteşem taraftar

Haydi Samsunsporum her şeye rağmen 3 puan

benim de içim içime sığmıyor...

55Melek55

karabük kim ya bu takim gecene sene icerde 10 mac kazanmadi mi?

ilk hafta 3-0 skor tahminim...

yücel ildiz pisirik futbol oynatir...cafede takilmaya benzemiyor..takim elbisenin altina..yumurta topukla.....

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 August 2009, 03:58:55
Aramızda 1 puana fit olacak adamın ben Samsunsporluluğundan şüphe duyarım, adamın canını sıkmayın .. Geçen sayfalarda da yazdın , anlaşıldı , bir daha negatif mesaj atmanın amacı ne ?

Aynı şekilde,kendi evindeki hatta ligin ilk maçından taraftarın önünde 1 puan beklemek tam bir saçmalıktır.Az mantıklı yorumlar yapalım...

5BrK5

Aramızda 1 puana fit olacak adamın ben Samsunsporluluğundan şüphe duyarım, adamın canını sıkmayın .. Geçen sayfalarda da yazdın , anlaşıldı , bir daha negatif mesaj atmanın amacı ne ?

gerçekten ya sanki geleen takım barcelona karabüğü bu kadar büyütmenin alemi yok iddaaa bile favori göstermiş aslında ii oldu samsuna 2.40 bedavadan . . :D

supernatural_55

ayrıca kendi sahamızda oynayacağımız hem de sezonun ilk maçına 1 puan ümitleyerek ve bunu hedef belirleyerek çıkmanın ne anlamı var??
maç oynanır karabük üstün olur ama berabere biter hadi o cümleyi kurarız ama oynamadan bunu düşünmenin hiç bi anlamı yok.amatör takım değiliz kendi sahamızda sezonun ilk maçına çıkıyosak hedefmz de isteğimz de 3 puan olmalıdır...

Turuncu

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 23 August 2009, 04:05:40
ayrıca kendi sahamızda oynayacağımız hem de sezonun ilk maçına 1 puan ümitleyerek ve bunu hedef belirleyerek çıkmanın ne anlamı var??
maç oynanır karabük üstün olur ama berabere biter hadi o cümleyi kurarız ama oynamadan bunu düşünmenin hiç bi anlamı yok.amatör takım değiliz kendi sahamızda sezonun ilk maçına çıkıyosak hedefmiz de isteğimz de 3 puan olmalıdır...
aynen katılıyorum Taraftarın desteği ile bu macı alıcağımızı düşünüyorum...