Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

YaVuZ

Alıntı yapılan: Ladikli - 20 August 2009, 02:12:26
Evimizde oynayacağımız ilk maçı kazanmalıyız ki,bize ve futbolculara moral olsun.Kazanmak içinde futbolcularımızın canla,başla mücadele etmeleri,ölümüne oynamaları gerekir.Kazanacağız,başka yolu yok.
güzel yorum bi imzada benden

deado

ben de evimizde bu maçı seyirci desteğiyle beraber alacağımızı düşünüyorum.futbolcular yürekten oynasın, mücadele etsin formanın hakkını versin yeter bize

berusa55

Alıntı2009-2010 Sezonu Bank Asya 1. Lig'in 1. hafta karşılaşmalarında görev alacak hakemler açıklandı. Samsunspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak müsabakayı Hüseyin Sabancı yönetecek

Ayrıntı için: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3615

CriminaL

valla yürekten oynayan forma arma için oynayan bir murat bir kenan bir de oktay kaldı

King Of The North

Galibiyetle başlayalım,devamı gelsin.Bu yıl diğer yıllara nazaran daha çetin geçecek,çok iyi takımlar var ama biz Samsunsporuz her şartta şampiyonluk isteriz...

samet haci

herseyın kotu gıtmesıne ragmen bu yıl herseyın guzel olcagını soyluyor ıcımden bı hıss   :-\

şimşek_55

1 puan  ıyı puan .  Bende ılk macta  sampıyonlugu ılan etmek ıstıyorum ama  bırde  sartlar ve gunumuzun gerceklerını goz ardı etmemek  gerekır.  Bu macta yenılmeyelım  cunku ardından  fıkstur cok zorlu gorunuyor. Takım genc takım  1,2 maglubıyet sonrasında  psıkolojık cokuntuler olabılır. Pamuk ıplıgı ıle duran bır yonetımı  ve bu kadar  genc yasta futbolcusu bulunan bır takımın lıge kontrollu baslaması gerekıyor acıkcası.

gozgoz yýlmaz

kaleci, sağ ve sol bekimiz yok
kör, topal alırız bu maçı ama ya sonrası?..

55.hakan

goooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll demeyi özledim  ;)

sBc-55

İnandığımız zaman kimleri yenmedik ki Evimizde ?

samsunsporulan

tk55turgut

Sercan

jorgensen55

5BrK5

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 21 August 2009, 03:03:20
Bu macın sonucunu cok merak edıorumm  ;)

kardeş bu lig de her şey olur . . önemli olan umutsuzluğa kapılmayalım şimdi diceksiniz hep aynı laflar ama ne yapalım  .. bura bank asya ben diyarbakırsporun çıkcağını hiç zannetmiyodum adamlar süperlige çıktı bizde böle bi çıksak daha düşmeyiz. .