Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

55.hakan

hadi solda serkan eyüpoğlu çok sırıtmıyor(o da yeterli sayılmaz da) sağda hakan koçarslan çok korkutuyor beni ayrıca turgut'un forvet yerine ikili forvetin arkasında sağ kanatta oynaması daha
hayırlı olur...top taşıyan oyuncu forvetlere iyi servis yapabilir..taraftarın da ilk maç olması sebebiyle yerini alacaktır 3 puanla başlarız diyorum...

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 19 August 2009, 23:50:19
1 puan olsun bızım olsun . Bu mac zor mac.

birader her mesajında aykırılık yapmak zorunda mısın? tamam burası bir forum, farklı düşünceler olabilir ama Hollanda gibi özgürlükler ülkesi de değil burası. Samsunspor çıkıyor sahaya hani bizim gönül verdiğimiz , kimle oynarsa oynasın beklentimiz 3 puan ! senin gibi gerçekçi olamıyoruz ne yazıkki ..

gozgoz yýlmaz

İçimden geçen tek şey 3 puan. Mümkün olsa 5 puan da isterim ama olmuyor.

Ladikli

20 August 2009, 02:12:26 #169 Son düzenlenme: 20 August 2009, 02:14:15 Ladikli
Evimizde oynayacağımız ilk maçı kazanmalıyız ki,bize ve futbolculara moral olsun.Kazanmak içinde futbolcularımızın canla,başla mücadele etmeleri,ölümüne oynamaları gerekir.Kazanacağız,başka yolu yok.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Ladikli - 20 August 2009, 02:12:26
Evimizde oynayacağımız ilk maçı kazanmalıyız ki,bize ve futbolculara moral olsun.Kazanmak içinde futbolcularımızın canla,başla mücadele etmeleri,ölümüne oynamaları gerekir.Kazanacağız,başka yolu yok.
imzami attim

celebi

Alıntı yapılan: Ladikli - 20 August 2009, 02:12:26

Jnr.Serkan

abi yanlış anlamada senin bu 8800 mesajın kaç bin tanesi alıntıdır acaba :) dikkatimi çektide yazdıın mesaj çok nadir

celebi

kaptan 55

20 August 2009, 10:10:04 #174 Son düzenlenme: 20 August 2009, 12:52:19 kaptan 55
yıllardır süre gelen bir SAMSUNSPOR klasiği bir söz vardır nerede ne yapacağı belli olmaz diye ligin ilk maçı olması nedeniye üç puanla başlamak hepime iyi gelecektir.mevcut kadro yapısıyla ben bu sene takımımdan açıkcası pek umutlu değilim giydikleri formanın anlamını bilip sahada kenetlenmiş,yüreğiyle oynayan bir takım olursak o zaman işler değişir hadi lan sercan'ı,sefas'ı utandırın bizi oynacağınız futbolla dişe diş kana kan üç puan başka yol yok ne size ne bize.

Sony

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 20 August 2009, 10:10:04
yıllardır süre gelen bir SAMSUNSPOR klasiği bir söz vardır nerede ne yapacağı belli olmaz diye ligin ilk maçı olması nedeniye üç puanla başlamak gerek mevcut kadro yapısıyla ben bu sene takımımdan açıkcası pek umutlu değilim giydikleri formanın anlamını bilip sahada kenetlenmiş,yüreğiyle oynayan bir takım olursak o zaman işler değişir hadi lan sercan'ı,sefas'ı utandırın bizi oynacağınız futbolla dişe diş kana kan üç puan başka yol yok ne size ne bize.

dediklerine katılmamak elde değil ama dediğin gibi nerde ne yapacağı belli olmaz...

55JNR55

inşallah oynadıkları futbolun neye mal olacağını ve ne sonuçlar doğuracağının farkına varıp ne denli değerli bi forma giydiklerini inşallah farkederler...

Jnr.Serkan

kuzey55

canlı yayın programı belli oldumu acaba bu maçı tv verse keşke?

kaan

Karabük bizi bir kere yenebilmiş şuana kadar.Mutlak galibiyetle çıkılmalı bu maça kendi evimizde galibiyetle başlamalıyız.

AlıntıBu maçtan puan yada puanlar almalıyız..Yenilmememiz lazım diye düşünüyorum..Samsun aynı kadro ile mücadele edecek avantajları..Ama transfer yapamamaları onlar için dezavantaj..Kadro kalitemiz onlardan kat kat üstün..Emenikeden açıkcası gol bekliyorum..

Bizden kat kat güçlü kadrolarıyla bu sene düşeceklerine inanıyorum! Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız.