Sezon Açılışı ( Samsunspor - Erciyesspor : 0-0 )

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 August 2009, 19:42:23

« önceki - sonraki »

Sercan

Samsunspor her zaman Bankasya liginde bakıldığı zaman yüksek taraftar sayısı ile maç oynadı.Bence dün yapılan açılışa bile bu durumda iyi taraftar geldi.Ayrıca tepki gösterilmesi gereken yerlere tepkimizi de çok güzel gösterdik.Aslında Chelidze'yi izlemeyi istiyorduk ama halısaha maçımız olduğundan erken çıkmak zorunda kaldık.İnşallah bu sene bizim için daha güzel olur...

Jnr.Serkan

Takım Hücüm yollarında çok etkisiz.volkan ve oktay çok iyi çalım atıyorlar ona sözüm yok ama bazen çok abartıyorlar ve topu kaybediyorlar.turgut zten bildiğimiz turgut topu alır koşar ortayı keser auta gider.bence maçta en sivrilen isimler fazla top gelmesede kalede güven veren cengiz yucel ömür ejder ve murat yıldırımdı.george ise araya kaçışları gayet iyiydi.ama bizde arapasları atıcak bir ortasahamız olmadıgı için adam etkisiz kaldı

Kais

maçta cengiz biraz güven verdi.defansta solda serkan ortada turgay oyuna sonradan sağ tarafa giren oğuzhan iyidi.orta sahada murat ve ömür çok iyidi.forvette geçen sene burhan tek forvet olrak oynadı 11 attı bu sene giorgi oynarsa 20 atar.burhanda berbattı maçta.

Kais

tam tersi biz trabzonlu bakan istemiyoruz diye bağıdık.

supernatural_55

haber gazetesi de en arka sayfasında faruk özakın katılmamasına tepki gösterdi taraftarlar diye yazmış >:(neyse mustafa demir anlamıştır çok iyi bizim protestomuzn neye kime olduğunu

jorgensen55

Acılısın oldugu saatlerde trapizonsporun macı wardı beyler,  faruk ozak gelır mı açılışa,harıka takım kurdularya bu sene,şampiyon olcaklar ya :))) onu izlemeye gıtmiştir. Ama noldu, maç sonucu ortada , beter olsunlar :Pp

eLLis

Vipe girdim konseri ve defileyi izledim konser değilde defilede kızların üzerinde formaları gördüğm an içim fena oldu bu kadarmı yakışır Türkiye nin en güzel formaları şüphesiz...

Faik beye çok teşekkür ediyorum çok iyi taşladı yöneticilerimizi protokolde olması gereken kişileri göremiyoruz az sayıdalar filan dedi sonra bi ara takımın her yeri tıkanmış parası yok destek çıkılmasını söyledi çıkıpta bir Samsunlu ünlü diyemezdi onun dediğini.

Protestoya gelince vipten sesleri baya baya duyduk hatta bende eşlik etmeye başladım viptekilerde yuhlamaya ıslıklamaya başladı Faruk Özakta özellikle.

Taraftar gruplarmızın tam katılımyla orada bağıran grup 2 katına çıkardı çok rahat ama gruplardan kişiler vardı ve protesto yapılırken iyide bağırdı.

İnşallah bir şeyler değişir.......

HaSaNCaN

Şirinler olarak yine yerimizdeydik, futbolculardan sadece Murat Yıldırımı çağırdık ve yeni çıkan atkılarımızdan hediye ettik.

HoliganSamSunLu

siyasetçilere gösterilen tepki iyi olmuş artık samsunsporun gerçek sahibinin büyük samsunspor taraftarı oluğunu ve susmayackalrını anlamalılar

eLLis

Aks Tv tekrarını gösteriyor taraftarın sesi duyuldu sonra kesildi halbuki o ara hiç durmadan taraftar son ses bağırıyor bırakında herkez duysun protestoyu! >:(

kenan

helallll olsun butun samsun sporlu kardeslere orda olsaydık keske ama maalerseff  olamadık nasıp karabuk macına ınsallah  o zaman da gereken protesto baska yerlerde baska sekılde duyulur ......... bizde o vakıt yerımızde oluruz
:D

Jnr.Serkan

forma en çok bu ablaya yakışmış :)forvete bunu koyalım.4 defans 1 de kaleciyi oyalar ;D

HoliganSamSunLu

gerçekten cıvl cıvl duruyor bence bu hepyedek kasın kale arkasında ısınsın ;D

**KaR6**

başka resim yok mu yaa, formaları merak ettim.. çubuklu guzelmiş ama..