Sezon Açılışı ( Samsunspor - Erciyesspor : 0-0 )

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 August 2009, 19:42:23

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: furkan5534 - 15 August 2009, 23:36:08
macıda ızleyemıyorum :(

mms://94.75.240.130/kanal55

Bu adresi explorer da yazıp media player dan izleyebilirsin

GençKozluklu

Mçta 80. dakikada. Eminim statdakilerin uykusu gelmişrie >:(

KocumVolkan

stadda kimse yoktur :D bende bunaldım geldim.. 2. yarının ortalarında..
sıkıcı maç bu takım iş yapmaz malesef..
bu arada bakan bey vali felan maç başlar başlamaz yok oldular..

GençKozluklu

En Etkili pozisyonumuz 8. dakikada geldi. Volkan karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çeviremedi. Takım felaket bir duurmda

GençKozluklu

Sıkıcı maç ta açılışta bitti. Skor 0*0

AntZ

Geçimiş olsun, şimdilik işkence bitti  :-[

Ama bu ligde bizden daha kötülerinin olduğunu bilmekte güzel  >:(

Sadece Samsunspor

15 August 2009, 23:56:02 #246 Son düzenlenme: 16 August 2009, 00:18:24 Sadece Samsunspor
maç bitti 0-0

geçen seneden pek farkımız yok sadece ömür biraz daha iyi oynamaya başlamış, sercan turgut sefa aynen devam, cengize çok top gelmesede iyi bir kaleci görünümü çizdi

ayrıca nerdeyse 4 forvet gibi oynuyoruz ama hiç son vuruş yok malesef hiçbirinde

ramcQ_55

hedefe bak ligde kalmak

0-0 biten işkenceli mactan sonra herhalde bırak ligde kalmayı dibe demir atar orda kalırız

Gaziosmanpaşalı3455

15 August 2009, 23:58:25 #248 Son düzenlenme: 16 August 2009, 00:00:22 Gaziosmanpaþalý3455
zor zooorrr bu stadın boşluğuyla bu futbolcularla bu yönetimle çok zor.ben aya gidiyorum. stad dolunca futbolcular oynamaya başlayınca yönetim adam gibi işler yapınca bana haber verin ineyim aşağıya ;D ;D ;D bi yönetimimizin tahtayı açışına hayranm bide koskoca samsunun takımının sezonunu açışına hayranım ;D ;D

oguz_5528

yaşım 19 torun torba sahibii olunca..samsunspor süper ligde olacak :(

berusa55

Berbat bir oyun, pas hatalarıyla dolu bir takım. Bu kadaroyla olacak iş değil. Tek sağlam oyuncumuz Murat Yıldırım gerisi hikaye.

Birkaç cümle de gürcü oyuncumuz için: Adam kesinlikle kalite! Sahaya girdiği anda bunu tribünlere hissettirdi. Ama bizim adamlar Chelidze'yi deli ederler!

Tufan

ilk yarıyı statta 2. yarıyı evde izledim. Oktay nedense çok top eziyor bunu anlayamadım. bu takımla zor bu iş :-\

FaTiH_HaN

gurcu oyuncunun kaliteli oldugu kesin ama adama top atamiyoruz bu arada turgut bi kac pozisyonda gurcu oyuncuya atmasi gerekirken calim denedi ve kaybetti bu adami bu sekilde kustururuz.

samsunum

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 15 August 2009, 23:56:02
maç bitti 0-0

geçen seneden pek farkımız yok sadece ömür biraz daha iyi oynamaya başlamış, sercan turgut sefa aynen devam, cengize çok top gelmesede iyi bir kaleci görünümü çizdi

ayrıca nerdeyse 4 forvet gibi oynuyoruz ama hiç son vuruş yok malesef hiçbirinde

formalar süperrr

55.hakan

bu gece için formalar haricinde güzel olan birşey yok galiba yav şu forma arma için oynayın be