Samsunspor'umuzun Şampiyonluğu kaçırdığı maç

Başlatan Cagdas Ünver, 11 August 2009, 19:50:46

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

11 August 2009, 19:50:46 Son düzenlenme: 11 August 2009, 20:03:58 Cagdas Ünver
PAYLAŞIMLARA DEVAM

Biliyorum bu konunun yeri burası değil ama , Samsunspor'un Şampiyonluğu kaçırdığı maçı paylaşmak istedim.Adminler'den konunun birkac gün bu bölümde kalmasını rica ediyorum.

Samsunspor'un Şampiyonluğu kaçırdığı maç

Yorumlarınızı bekliyorum.

Sadece Samsunspor

3.14den sonra dikkat edin orda bi pankart var Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi yazıyor, şimdi o da yok

Murat o golü atsa şampiyonmuşuz demek

mehmet yılmaz

Ben göremiyorum videoyu; merak da ettim doğrusu. Başka bir siteden mesela izlesene.com'dan falan da verebilir misin?

Hangi maç bu?

**KaR6**

1-1 biten maç abi, geri düşüyoruz önce sonra Rıfat'In uzaktan sutunu Tanju tamamlıyor..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 22:10:33
1-1 biten maç abi, geri düşüyoruz önce sonra Rıfat'In uzaktan sutunu Tanju tamamlıyor..

forumda zaten vardı o görüntüler; şutu da Rıfat değil Savaş çekiyor diye biliyorum :)

**KaR6**

ekranda rıfat yazıyodu sanki, oyle kalmıs aklımda ama Savas olması daha mantıklı :) tüm maçın özet bu ama abi 4 dk, varmıydı o kadar?

mehmet yılmaz

Evet, Engin abi eklemişti; birazdan birisi ekler zaten ilgili linki...

supernatural_55

supernatural_55

mehmet abi bende açmadı ama engin abinin yazdıkları aynı maç olduğunu gösteriyo zaten.son dakika vakit geçsin diye geseliler ne yaptıklarını bilmiyolar ah ahh neymişz be o günlerde.bu arada keşke gozgoz abi görseydi anında bulurdu vallahi videoyu:))) ;D

AntZ

12 August 2009, 05:33:18 #10 Son düzenlenme: 12 August 2009, 06:04:37 Ant55
Alıntı yapılan: supernatural_55 - 11 August 2009, 22:39:29
bu arada keşke gozgoz abi görseydi anında bulurdu vallahi videoyu:))) ;D

Gozgoz değil googlegöz mübarek  ;D

kerem55

son dakika vakit geçsin diye gs liler ne yaptıklarını bilmiyolar ah ahh neymişz be o günlerde...

celebi

Alıntı yapılan: kerem55 - 12 August 2009, 08:02:04
son dakika vakit geçsin diye gs liler ne yaptıklarını bilmiyolar ah ahh neymişz be o günlerde...

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 11 August 2009, 22:32:56
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=5806.0

şuradaki maç o halde...

Abi Engin abinin paylaştığı da bu maç ama önemli birkaç yeri paylaşmış.Bu video 4 dakika maçın tam özeti ayrıca görüntü kaliteli...

gozgoz yýlmaz

Eğer 1985-86 yılının maçı ise başlık yanlış arkadaşlar. Çünkü bizim esas tempo koyduğumuz sezon, aylarca lider kaldığımız sezon 1986-87'dir. Üstteki maçla şampityonluk kaçmamıştır yani. Ama Simoviç'i titrek manda gibi görmek hayli keyfili yine de...