İmparator Celil'den Örnek Davranış

Başlatan berusa55, 06 August 2009, 15:17:24

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

imparator Samsunsporumuz dan ayrılırken hiç unutmuyorum bir gün Samsunsporumzun başkanı olarak dönecem ve herkese yöneticilik nasıl yapılır gösterecem demişti..inşallah dönersin imparator..

Jnr.Serkan

deli 55

helal olsun celile.ona da böyle bir davranış yakışırdı zaten

AntZ

Benim geçmişte çok kızdığım ve eleştirdiğim isimlerden biri Celil. Helal sana Celil, hakkındaki düşüncelerimin yanlış olduğunu gösterdiğin için mutluyum.

Yanlış yapıldığında nasıl eleştiriyorsak şimdi de ayakta alkışlıyorum.

kuzey55

benim anlamadığım bir konu var hatırladığım kdarıyla celilin alacağı yok.celil başgölden bu parayı aldı önce iftira attı sonra özür diledi.bu alacak celilin üstüne ama başgölün parası...kahraman ilan ettiniz adamı...bunların yüzünden buradayız biz.başgöllerin celillerin adnanların canerlerin ölmezlerin keremlerin...

kerem55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 07 August 2009, 13:27:55
imparator Celil'in takima donmesi icin bugunki hazirlik macinda gerekeni yapmaliyiz. Samsunsporumuzun imparatoruna ihtiyaci var.

kodalski

helal olsun. adam napsin ya.. hersene celil ile problemler yasiyoduk, adam parasini illaki ister..
ama bu hareketinden dolayi tebrik ediyorum.. duyduguma göre iyi futbolcular getiriyoruz denemeye ama bir türlü alamiyoruz TAHTA yüzünden malesef.. ne tahtaymis be, bir türlü kiramadik.

almanyadan selamlar

kaptan 55

keşke her şey farklı olsaydı? ama şu bir gerçek ki celil'in ölüsü bile bu takımı sürükler.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Celil e çok kızmıştık malatya dan dolayı,hatta paragöz bile denmişti ama helal olsun adamın hasıymış

cezayir55

haydi bakalim temlik koyan yoneticiler eski samsunsporluyum samsunluyum diyen topcular sizde  kendinizi gosterin nerdesiniz  buyuksehir belediye baskani sevgili bakanim nerelerdesiniz hadi konusurken mangalda kul birakmayanlar celil gibi degil celilin yarisi olun bari

eLLis

Celil parayı almıyorum dememiş ertelemiş sonunda ödenecek dimi..

şimşek_55

Alıntı yapılan: eLLis - 07 August 2009, 20:11:02
Celil parayı almıyorum dememiş ertelemiş sonunda ödenecek dimi..

Herhalde. Bu sezonluk ertelemıs.  PArasını  bırakırmı CELIL?

55erhan55

celil sen gerçek samsunsporlusun bunuda belli ettin bu takım ayağa kalkacaksa senin gibi gerçek samsunsporlular tarafından ayağa kalkacak

eLLis

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 07 August 2009, 20:12:01
Herhalde. Bu sezonluk ertelemıs.  PArasını  bırakırmı CELIL?
Bende onu diyorum işte.

Ollivanders

ya allah icin caner o bu para alacak celil de alacagını erteletecek. Neden alacağımı erteleteyim? Caner mi alsin parami? Caner ne yapmis ki celilin hakkını alacak? Ertelemesi buyuk bir jest ama bir borc odenecekse ilk celile odenmeli... Emektar futbolcularmiza odenmeli