Çok canımız yanıyor ( Başın sağolsun Gürsu ailesi ) :(

Başlatan mehmet yılmaz, 02 August 2009, 15:52:29

« önceki - sonraki »

grkn55

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 August 2009, 15:58:54
Gerçekten insanın dili tutuluyor, Allah başta acılı anne babasına, bütün yakınlarına sabır versin.

Allah rahmet eylesin.

mehmet yılmaz

Ablamızın cenazesi bugün Silivri'de Müjdat'ımızın yanına defnedilmiş.

Kahroldum ya, öfff.. :( :(

AntZ

Bizim içimiz yandı, bu anne baba nasıl dayansın, hangi birine yansın... Allah sabır versin.

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 August 2009, 20:21:59
Bizim içimiz yandı, bu anne baba nasıl dayansın, hangi birine yansın... Allah sabır versin.
bir anne baba için evlat acısı çok kötüdür diyorlar ama bu bir değil ki :'( :'(

menteşoğlu55

Takdir-i ilahi demekten başka ne düşer ki bize...

Allah rahmet eylesin... Kendisiyle İstanbul'da uzun süre sohbet etme imkanı bulmuştum... Kardeşine, Samsun'a dair güzel şeyler söylemişti...

Allah'ım geride kalanlara sabır ve dayanma gücü versin...

Kaya

of ki ne of ALLAH rahmet eylesin yok böyle bir acı bir aile için ALLAH, ana ve babamıza sabırlar versin çok zor ya çok zor :'( :'( :'(

mehmet yılmaz

İstanbul'daki arkadaşlar daha iyi bilirler ama biz rahmetli Müjdat'ın doğduğu gün, o zamanlar çocuk olan abisinin de denizde boğulduğunu duyduk. Yani anne ve babası için bu ikinci değil üçüncü evlat acısı, ayrıca torun ve damat acısı da...

İnsan inanmakta güçlük çekiyor, dayanılacak acı değil doğrusu. Allah, onlara bu acıları kefaret olarak vermiştir, dayanan adam evliya sabrına sahiptir. Cennette buluşurlar inşallah...

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 02 August 2009, 20:35:40

Allah, onlara bu acıları kefaret olarak vermiştir, dayanan adam evliya sabrına sahiptir. Cennette buluşurlar inşallah...

amiiin.

Baskent_Samsunspor

kadir55ist

çok büyük bir acı Allah rahmet eylesin.
geride kalan yıllardır büyük acılara sabreden anne ve babada sabırların en büyüğü varmış .
yine rabbim sabırlar ihsan etsin
  iki yavru müjdat onlarrı cennette karşılar inşallah.

FaT1h

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 02 August 2009, 15:59:53
başımız sağolsun.. bizim kaybımızdır allah rahmet eğlesin..
kalanlara sabır versin allah .. gerçekten şuan bende çok kötü oldum  ??? :-[

yönetici

AlıntıFENERKÖYE ATEŞ DÜŞTÜ

Dün akşam Silivri Fener Köyünden Tokattaki akrabalarının düğününe gitmek için çıkan 5 kişi Tokatın Reşadiye ilçesinde Kelkit Çayına araçları ile yuvarlandılar.

Dün akşam saatlerinde Silivri Fener Köy'ünden Tokat'taki akrabalarının düğününe gitmek için çıkan Ersoy Tosun (30), Yusuf Tosun (27), yaşlarında Fikri Tosun (35), yaşlarında Gönül Tosun (35-40) ile yaklaşık (3-5) yaşlarında Müjdat Tosun Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Kelkit Irmağı'na araçları ile yuvarlandı.

"Silivri, Fener Köyü perişan"

Kendi aracının muayenesi bittiği için Silivri'deki bir oto galeriden kiraladığı bir araçla Tokat'a gitmek için yola çıkan Gönül Tosun yaptığı kazada 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Uzun bir frenden sonra arabanın hâkimiyeti kaybeden Gönül Tosun araçla birlikte takla attığı sanılıyor.

Reşadiye-Niksar kara yolunun Darı deresi mevkiinde, özel bir şirkette çalışan kamyon şoförü Osman Tanışık'ın, kara yolunda gördüğü fren izinden yola çıkarak bir aracın Kelkit Irmağı'na düştüğünü tahmin etmesi üzerine ırmakta arama çalışmaları başlatıldı.

İlk olarak bulunan ceset aracın takla atmasından dolayı dışarı fırlayan Gönül Tosun oldu.

Çay kenarındaki dallarda asılı olarak bulunan ve aracın takla attığı sırada hayatını kaybettiği tahmin edilen Gönül Tosun, Milli Futbolcu Müjdat Gürsu'nun ablasıydı. Müjdat Gürsu'da futbolcu olduğu dönemde trafik kazasından dolayı hayatını kaybetmişti.

Diğer 4 kişinin hala Kelkit Çayında ceset aramaları sürüyor. Aracın hala çayın içinde olmasın nedeniyle suyun gelişi kapatılıp arama çalışmalarına sabah saatlerinde tekrar başlandı. Dün gece sabah 4'e kadar yapılan araştırmada sonuç alamayan Sivil Savunma ekipleri sabah erken saatlerde tekrar arama çalışmalarına başladı.

"Öldüklerine inanmıyorum"

Silivri Fener Köy'ünden Gönül Tosun'un ve diğer dört kişinin aileleri hala bir umut kaza geçirenlerin onların olmadığını düşünüyor. Gönül Tosun'un ve aynı zamanda da Milli Futbolcu Müjdat Gürsu'nun annesi; " Ben onlarsız nasıl yaşayacağım, Allah birini aldı daha önceden birini bana bağışlamadı. Torunumun adını oğlumun adını koymuştuk, adı ile yaşasın diye ama Allah onu da aldı benden ben nasıl yaşarım şimdi, kime omzumu yaslarım kimde ağlarım. Cesetlerini önüme getirseler de inanmıyorum ben öldüklerine" diye feryat etti.

Gönül Tosun aynı zamanda Silivri Vergi Dairesin de çalışıyordu. İş arkadaşları olayı öğrendikleri gibi Gönül Tosun'un Fener Köy'ündeki evlerine gitti. Gönül Tosun'un annesi kızının iş arkadaşlarını görünce onların boyunlarına sarılan acılı anne Gürsu; "Nasıl yaşayacağım bundan sonra,  kızım gitti, torunum gitti, oğlum gitti, bende bundan sonra yaşayamam" diyerek ağladı.

http://www.bizimsilivri.com/haberdetay.asp?ID=1287

alperen

bu nasıl bi kara talih ya  :'(anne baba nasıl dayancak bu kadar acıya.ALLAH sabır versin.ALLAH rahmet eylesin.mekanları cennet olsun :'(

mehmet yılmaz

Ah be Müjdat
Minik çocuk, sarı saçlı çocuk
İki Müjdat çok mu geldi bu aleme?
O minicik ellerinle dayının elinden tut Cennette...

:( :( :(

HoliganSamSunLu

Allah Rahmet eylesin yakınlarına Rabbim sabır versin...