Çok canımız yanıyor ( Başın sağolsun Gürsu ailesi ) :(

Başlatan mehmet yılmaz, 02 August 2009, 15:52:29

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

beşnumara

Allah Allah bu ailenin nedir bu kazalardan çektiği yaa. gerçekten çok üzücü bir durum. Allah ailelerine sabır versin ama bu acıyı nasıl kaldıracaklar onu bilmiyorum :'(  :'(

recai

yapmayın yaaa!! Allah rahmet eylesin.. Kadere bak ya.. Cok ama cok uzuldum.. Sevenlerinin başı sağolsun..

Ollivanders

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 August 2009, 17:04:04
Diyecek bir şey bulamıyorum.Daha fazla bir şeyler demek inançlarıma aykırı oluyor.Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun

berusa55

Talihsizliğin böylesine lanet olsun. Allah mekanlarını Cennet eylesin; çok üzüldüm çok. Küçük Müjdat da bu Dünya'ya fazla mı geldi; of off :-[

eLLis

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun gerçekten çok üzücü sevenlerinin başı sağolsun Allah sabır versin :(

FaTiH_HaN

Allah gani gani rahmet eylesin mekanlari cennet olsun :(

14.basamak

Gerçektende bu durumu ifade edecek kelimeleri bulamıyor insan, Allahım sen sabır ver  dayanma gücü ver GÜRSU ailesine..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 August 2009, 15:58:54
Gerçekten insanın dili tutuluyor, Allah başta acılı anne babasına, bütün yakınlarına sabır versin.

Allah rahmet eylesin.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: eLLis - 02 August 2009, 18:40:44
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun gerçekten çok üzücü sevenlerinin başı sağolsun Allah sabır versin :(

Clint_Eastwood

Çok üzücü bir haber... Söyleyecek söz bulamyor insan... Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun...

Ertuğrul Sağlam

Allahım ailelerine dayanma gücü ve sabır ver bu nasıl acı Allah rahmet eğlesin ne diyelim çok fazla diyecek birşey yok..... :-[

pisaloji

Ateş düştüğü yeri yakıyor , Samsun'umuzu başı sağolsun..  :'(

cem

kuzey55

offf ulnnn ne diyeceğimi bilmiyorum.ALLAH rahmet eylesin.