Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

vegayı devre arasında göndermişler.her neyse yine adam hiç kulübeye bile girmemişki

beşnumara

Alıntı yapılan: samsunspor_5555 - 02 August 2009, 14:42:50
vegayı devre arasında göndermişler.her neyse yine adam hiç kulübeye bile girmemişki
yani top tutmayı unutmuştur. neyse ki haberi haber gazetesi vermiş.fazla ciddiye almaya gerek yok

jean

lig basladi baslicak neler yapiyorlar hayret ediyorum vallahi

cezayir55

bu saatten sonra transfer taéhtasi acilsa ne olur acilmasa ne olur

gozgoz yýlmaz

02 August 2009, 15:13:44 #349 Son düzenlenme: 02 August 2009, 15:15:39 gozgoz yýlmaz
Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 August 2009, 14:29:32
Denizlisporlu kaleci Okan Karabulut'la temasta olan Kırmızı Beyazlılar, işi imza aşamasına getirdi. Samsunspor Kulübü Sportif Direktörü İsa Turan'ın, 1984 Bornova doğumlu tecrübeli kaleciyle görüştüğü ve her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Okan, transfer tahtasının açılması durumunda hemen imza atacak ve takıma katılacak.

OKAN KARABULUT KİMDİR ?

1984 İzmir-Bornova doğumlu olan Okan , futbola Karşıyaka altyapısında başladı . Sırasıyla Göztepe,Aydınspor,Konya Şeker,Balıkesir,Akhisar Belediye,İnegölspor ve Denizlispor'da oynayan Okan , şarkıcı Aslızen ile hayatını birleştirmişti ..

Okan Karabulut'u bilmem de eşi şarkıcıysa Rama Bar'da canlı çıkar herhalde.

Ne işi var böyle jigolo kılıklı, futboldan bihaber kaleci müsvettlerinin Samsunspor'da.

55.hakan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 02 August 2009, 15:11:52
açılırsa şimdi oynayanların yedeğimiz bile yok diye bir tarafları oynamayacak geçen seneki gibi

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: cezayir55 - 02 August 2009, 15:11:52

birader 3 gündür bıkmadan usanmadan aynı metni yazıyosun . açılsa ne olur açılmasa ne olur diye bir mantık var mı , sanki elinde geniş kadro süper yetenekli isimler var . tamam alınacak adamlar bunlar kadar oynayacak ama en azından bi cezalı bi sakatlık oldugunda kadroda adam olacak. madem yorum yapıyosun , yorumunu destekleyecek bir fikir de ortaya koy , Samsunsporlu kardeşlerinle fikir yürüt .

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 August 2009, 15:37:07
abi ben haber metninde bilgi olsun diye koydum google'da arattırdım bunlar çıktı  :D kızmadın dimi  :D

Yok sana niye kızayım ama işe bak ya, adam şarkıcının kocası olmakla meşhur, kaleciliğiyle iligil hiç bir anektot yok neredeyse. İnşallah yalan haberdir.

cezayir55

bi kere ben ilk defa boyle bir yorum yaptim ben bunu soylerken yonetime olan tepkimden dolayi beni yanlis anlama

34_55

evet samsunspor sevdalısı arkadaşlar sabah haber gazetesinde okuduk ve şaşırdık 2 futbolcumuzun kadro dışı kaldığı açıklanmıştı BURHAN VE VOLKAN, ama nedense şimdide yönetimden ve isa turandan jet yalanlama geldiği açıklanıyor, şimdi bende soruyorum, bu takımın yöneticilerine ve sayın sportif direktörümüz isa turan'a  bu nasıl iştir anlayamadık madem böyle birşey yokda neden böyle bir haber çıkıyor gazetede ve tahtamız dahi kapalıyken samsunsporu sevenlerin canını sıkmaya kimin hakkı var yada bu takımda bu gibi konularda basına açıklama yapma görevi kimde bunu lütfen açıklayın,yoksa  içimizde  samsunspor düşmanı olan bir İRLANDALIMI var , atalarımız nedemiş, ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ, o zaman lütfen bizleri yani samsun ve samsunspor sevdalısı olan bu büyük taraftarı daha fazla üzmeyin zaten canımız çok yanıyor....

KocumVolkan

konu nasıl olsa birleştirilecektir.. ben direk yoruma geçeyim
bu çıkan haberler transfer tahtasının açılma ihtimalini güçlendirdi bence.. burhanla volkan bencede büyük ihtimalle kadro dışı.. yönetim gürcüyle caneri getirecek yerine.. çaner çolak la turgut hakan akman da var genç olarak.. mantıklı geliyor..
transfer tahtası kapalı değip destek istedikleri zenginler kızmasın durumu çakmasın diye yalanladılar diye düşünüyorum ..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsunspor_5555 - 02 August 2009, 14:35:35
adam denzlisporda kaleci bile deil abilerim
Kalede Geçen sene Vega vardı onun yedegi 2 tane süleyman vardı.bu 4cü kaleci.mustafa hosoglumuydu neydi bizdeki kaleciden pek eksiği yoktur eminim.
bu ne ya.sanki çok paramız var da para harcamaya yer arıyoruz.milletin 5 gömlek altında ki adamla flört yapıyoruz.bu yönetim iyice zıvanadan çıktı.

alisan5516

benim canım yanıyor ve içim acıyor olanları ve koskoca samsunsporun durumunu düşündükçe ! ! ! bi çoğumuzun öyle olduğunu biliyorum ...

Peki biz ne zaman patlayacağız arkadaşlarım , kardeşlerim , abilerim ? ? ?

veis

volkan ile burhanın menajerine kulüp bulun diyen yönetimden ne beklenirki.

Sercan

Alıntı yapılan: veis - 03 August 2009, 11:18:46
ALIN SİZE HABER:volkan ve burhandan kulüp bulunması istenildi

Evet abi haber gazetesinde kadro dışı bırakıldıkları yazılıydı...