İstanbul Samsunspor Taraftarlar Derneği

Başlatan istanbul grubu, 11 April 2006, 21:53:21

« önceki - sonraki »

istanbul grubu

İSTANBUL SAMSUNSPOR TARAFTARLARI DERNEĞİ RESMEN KURULDU..
ÜYE OLMAK İSTEYEN SAMSUNSPORLULAR İÇİN ADRESİ
ünalan mah.İsmetpaşa Cad. No:66 ÜSKÜDAR/İSTANBUL
TEL: 0216 470 67 55 - 470 68 55

bengülü

Alıntı yapılan: "istanbul grubu"İSTANBUL SAMSUNSPOR TARAFTARLARI DERNEĞİ RESMEN KURULDU..ÜYE OLMAK İSTEYEN SAMSUNSPORLULAR İÇİN ADRESİ ünalan mah.İsmetpaşa Cad. No:66 ÜSKÜDAR/İSTANBUL TEL: 0216 470 67 55 - 470 68 55

işte benimde hayal ettiğimde bu ben bursada çok istedik bizlere kimse destek vermedikleri için dernek kuramadık istanbuldaki emeği geçen bütün samsunspor taraftarlarımıza teşekkür ederim istanbul bursa grubu her zaman destek  oluruz saygılarımla

yönetici

Hayırlı uğurlu olsun ..

İstanbul'daki Samsunspor taraftarlarının dernek çatısı altında sergileyecekleri bu güçbirliği ile Samsunsporumuza daha büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Emeği geçenleri tebrik eder, gönülden selamlarız.

kadir55ist

selam
çok sevindirici bir haber emeği geçen herkese teşekkürler en yakın zamanda gelmeye çalışacağım .
avrupa yakasınada bir yer açarız inşallah. zaten zamanı geçiyordu kurulması çok iyi oldu.
inşallah SAMSUN A VE SAMSUNSPORA HAYIRLI olur.

King Of The North

Tebrikler darısı Ankara'nın başına buraya da lazım bir dernek.

jean

iyi oldu poatnsiyeli oldugumuz bir kentte variz hayirli olsun

Forvetim

Çok yerinde ve güzel bir girişim hayırlı uğurlu olsun, iyi bir şekilde hizmet versin. İstanbulda ki hemşehrilerimizin yararlanabileceği evi gibi gidip ziyaret edeceği bir kuruluş olsun inşallah.

sezer-55

Hayırlı olsun.İstanbuldaki samsunspor taraftarına yakışırdı.Emeği geçenleri kutluyorum.sağolsunlar varolsunlar.

sezgin

SAMSUN SPOR TARAFTARINA HAYIRLI OLSUN

timofte

İstanbul'da beş yıl kalmış biri olarak gurbette geçen günlerimde oradaki taraftarlarımızla her zaman gurur duydum. Sadece memleket birlikteliğinden ibaret olmayan, Samsunspor aşkının ne olduğunu bilen ve yaşayan abilerimizle, kardeşlerimizle tanıştık.

Yeri geldi Sakarya deplasmanına Esenler'den şehirlerarası otobüsle gittik, yeri geldi İnönü, Kadıköy, Ali Sami Yen'de 2 bin kişi takımımızı destekledik. Aşırı soğuk ve yağışlı bir Galatasaray maçında 35 kişiyle de maç izledik. Saçma bir kararla bizi stada almadıklarında bir başka Galatasaray maçını Mecidiyeköy'deki bir kafede atkı ve formalarımızla stadın yanıbaşında ama takımımızı destekleyemeden televizyondan seyretmenin sıkıntısını da birlikte duyduk.

Ve 2001 tarihli yukarıdaki resimde taraftarımız "İstanbul grubu" iken, şimdi "İstanbul Samsunsporlular Derneği" noktasına gelmiş bulunuyor. Zaman zaman dernekleşmek gerektiğini hep konuşuyorduk, böyle bir özlem vardı. Ben Samsun'a döndükten sonra olsa da bunun gerçekleştiğini görmekten son derece mutlu oldum.

Emeği geçenleri tebrik eder, bütün dostlarımızı Samsun'dan sevgilerle ve Samsunspor aşkıyla selamlarım.

ÇarŞamBaLı

Hayırlı Olsun arkadaşlar..

kenan

hayırlı olsun arkadaşlar inşallah hayırlısı olur

canıklı mekansizlar

34 SS 1965

hayırlı olsun hep destek tam destek

samsunlu_gencler

kuranın eLLerine sagLık saoLsunLar nerede kuruLmus acaßa ßir ugrayaLım

sezgin

İSTANUL DAKİ ARKADAŞLAR HAFTA SONU UYGUN BİR ZAMAN AYIRIP ZİYARET EDELİM  TOPLUCA 23 NİSAN GÜNÜ UYGUN OLURMU ĞSKÜDAR DA BULUŞUP AYARLAYALIM