Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

veis

artık okadarınada katlanmak gerek samet.deplasmanlarda inan durum daha vahim :P

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samet_55 - 28 July 2009, 14:18:05
ne özel locası  şimdi maratonun koltuklarını toz -toprak pislik içindedir.. okadar kombine alıyoz yada almaya çalışıyoz ama koltuklar hakikatten.. çok pisss

Yerel medyanın gazete küpürleri bi işe yarasın daa

King Of The North

Alıntı yapılan: samet_55 - 28 July 2009, 14:15:18
normal mi sezeryan mi :D :D :D :D

dokuz nasıl doğrulur senin işin sen bilcen ;)

samet_55

yaşım 32  veis 2 tane kızım var biri 6 yaşında biri 1 yaşında..büyük kızımı fanatik bi samsunsporlu yaptım.. karşısına geç kırmızı diye bagır..oda hemen beyaz diye bagırır.. yani busene bi seyicisi daha oldu samsunsporun...bi çocukya.. hijen bakımından falan temiz olsa daha iyi olur oyüzden..yani...

YaşarDoğu

Allah analı-babalı büyütsün, böyle böyle gerçek Samsunsporluları yetiştireceğiz artık

veis

allah bagışlasın.böyle samsunsporlu kardeşlerimizin olması bizim için mutluluk verici.ama inanki sorunlar okadar çokki ona egileceklerini sanmıyorum.

King Of The North

Alıntı yapılan: samet_55 - 28 July 2009, 14:28:12
yaşım 32  veis 2 tane kızım var biri 6 yaşında biri 1 yaşında..büyük kızımı fanatik bi samsunsporlu yaptım.. karşısına geç kırmızı diye bagır..oda hemen beyaz diye bagırır.. yani busene bi seyicisi daha oldu samsunsporun...bi çocukya.. hijen bakımından falan temiz olsa daha iyi olur oyüzden..yani...

Bu siteye bu yüzden çok şey borçluyuz...Rahmetli M.Teoman kardeşimiz nur içinde yatsın tekrardan.Ve Mehmet Yılmaz kardeşimizi de unutmamak lazım ayrıca.

Yalnızca BİZ

Deplasmanlardaki yerimiz alacağız inşallah...

samet_55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 28 July 2009, 14:25:23
dokuz nasıl doğrulur senin işin sen bilcen ;)
[/quoböyle yönetim olusa 9degil 19 dogururuz.. bu gidişle

samet_55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 28 July 2009, 14:30:11
Allah analı-babalı büyütsün, böyle böyle gerçek Samsunsporluları yetiştireceğiz artık
sagol küçük kız var şimdi sırada

samet_55

ama inanın ki kızım bigün televizyonun karşısına geçti dediki..hep başkamaçlarvar niye samsunsporun maçı yok bu televizyonda ..o zaman küme düştügümüze bikere daha üzüldümm: :-[ :-[

YaşarDoğu

Kim üzülmüyor ki, kim kahrolmuyor ki,

Sabah idmanını izledim, önceden tesislere girerken bi heyecan bi şevk vardı, şimdi bugün hissettim o duygularımı yitirmişim :'(

King Of The North

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 28 July 2009, 15:02:13

Sabah idmanını izledim, önceden tesislere girerken bi heyecan bi şevk vardı, şimdi bugün hissettim o duygularımı yitirmişim :'(

Çünkü bizi heyecanlandıracak yapıda bir takım yok,2 klas hareket yapacak,görselliğe hitap eden oyun anlayışı yok herşeyden önce.

samet_55

Alıntı yapılan: veis - 28 July 2009, 14:31:14
allah bagışlasın.böyle samsunsporlu kardeşlerimizin olması bizim için mutluluk verici.ama inanki sorunlar okadar çokki ona egileceklerini sanmıyorum.
sagol veis bizim ailemizde kimse başka takımı tutamaz..adamı gebertırim.. :D :D

atakan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 28 July 2009, 15:02:13

işte bu.yeni nesil nasıl samsunsporu tutacak