10 Numarayı Kim Giysin?

Başlatan germencisse, 25 July 2009, 13:40:17

« önceki - sonraki »

14.basamak

Turuncu

Sercan samsun sevgisi olsaydı ilkten 10 deil 55 isterdi  10 numarada serkan aykut tan baskasına yakışmaz...

berlinli55

oyun tarzıyla dolayı oktay diyorum

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: Mustee13 - 26 July 2009, 16:08:47
1--cengiz biçer
2--turgay gölbaşı
3--atalay demirağ
4--serkan eyüpoğlu
5--oktay delibalta
6--yücel ömür ejder
7--sefa aksoy
8--sercan temizyürek
9--burhan coşkun
10-murat yıldırım
11-turgut doğan şahin
13-hakan koçarslan
14-volkan çekiç
17-caner çolak
19-hakan akman
21-tonju çon
55-KENAN YELEK

bu ne kardeşim , FM'mi oynuyoruz da herkesi numaralandırmışsın ? Oktay 5 numara , Volkan 14 bu ne yaa ! Başka takımda Samsunlu birisi 55 giymeyince dünyanın lafını ederiz ama başkalarına o hakkı tanımayız , adam Zonguldaklı 67 giyiyor , Murat Çorumlu 19 giyiyor .

Kenan ve 55 numara birbirlerine ne kadar uzak iki kelime ! Kenan kimdir birader, Samsunspor'da ne zaman 55 numaralık bir kaptanlık örneği sergilemiştir ki 55 giysin ! En fazla 5 veya 28 giyer , 55'in değerini Kenan gibi pazubant kaptanları anlayamaz.

**KaR6**

ben Murat'ın 6, oktay'ın ise 10 numara giymesini isterdim şahıs olarak.. mevki ve oyun stili açısından o numaralar daha iyi durur gibi.. 55 i ise illa her sene birinin giymesine gerek yok, hakedeni bulduğumuzda giydiririz..

ayrıca erol kapusuz a bile o formayı giydirenler  olmusken, hiçbir Samsun çocuguna bu denli hakaret edilmesini de anlayamıyorum.. tamam çok kotu futbolcu olabilirler ama en az bizler kadar Samsun doğumlular hiç değilse, bazen bizi bile anlayamıyorum..

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: serkans - 26 July 2009, 18:40:59
bari kenana dil uzatmayın  >:(

Kenan'a dil uzatan yok ama Kenan'ın kaptanlığını da gören yok.Kenan yıllardır Samsun'da diye efsane adam olacak değil ya, 55 numaralık ne yaptı Kenan bu takıma ? Kenan sadece pazupant kaptanıdır,takımda yeni yetmelerin bile sözü Kenan'dan daha çok çıkıyor.

Takımda maddi sorun olur parasını alır kenara çekilir,gençlerin ne b.k yedikleri ortada iki kelime etmez,adam antremanı terk eder tık yok, bu mudur kaptanlık?

Adnan iyi bilir Ercan'dan yediği şamarı , kaptanlık budur! Yada gozgoz Yılmaz'ın lakayt davranan oyuncuya attığı şamardır kaptanlık , bir bez parçasını sol koluna takmak değil!

ChRoNiC

sercanın neyineymiş 10 numara o formayı 10 numara adam giyer.onun gibi 0 numara adam deil...birisi giyecekse murat yıldırım giysin ya da kenan...

cem and naz55

yetenek olarak diyosanız bizde 10 numaranın ağırlığını kaldıracak futbolcu yok

germencisse

Alıntı yapılan: Mustee13 - 26 July 2009, 16:08:47
1--cengiz biçer
2--turgay gölbaşı
3--atalay demirağ
4--serkan eyüpoğlu
5--oktay delibalta
6--yücel ömür ejder
7--sefa aksoy
8--sercan temizyürek
9--burhan coşkun
10-murat yıldırım
11-turgut doğan şahin
13-hakan koçarslan
14-volkan çekiç
17-caner çolak
19-hakan akman
21-tonju çon
55-KENAN YELEK

öyle bir sıralama olmayacağı kesinde..

Mustee13

Öncelikle şunu belirteyim: Burada herkes kendi düşüncelerini, isteklerini, umutlarını, hedeflerini, paylaşmak istediklerini site kuralları çerçevesinde yazabilir. Yani belirttiğim düşünceye neden tepki koydun anlamadım?...

Ben de kendi fikrimi yazdım. Böyle olacak diye bi şey yok isteyen istediği numarayı giyer. Ben şu futbolcu 67 numaralı formayı, bu futbolcu 55 numaralı formayı giyemez demedim. Ben kendime göre yakıştırdığım forma numaralarını yazdım.

Zaten bu konunun da temeli buna dayanıyor.
''55 numaralı formayı kim giysin?'' anketi;  '55 numaralı formayı en çok kimin üstünde görmek istersiniz, en çok kime yakıştırırsınız?' sorularına site üyelerinin yorumları dahilinde oylanmak kaydıyla açılmıştır. Bu bağlamda ben de kendi tercihimi Kenan Yelek'ten yana kullandım.

Yorumların benim yazımdan bağımsız olabilir ancak yazımdan alıntı yaparak yorum yapmışsın.

''bu ne kardeşim , FM'mi oynuyoruz da herkesi numaralandırmışsın ? Oktay 5 numara , Volkan 14 bu ne yaa !'' burdaki uslubunun da seviyesiz olduğunu belirtmek isterim. Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni tanıyorum. Yukarda da belirttiğim gibi benim yakıştırdığım forma numaraları bunlar. Beğenmeyebilirsin ama bunu saygı çerçevesinde belirtmeni isterdim.

Ayrıca Kenan Yelek hakkındaki yorumların da çelişkili. Hem Kenan'ı yerden yere vurmuşsun hem de dil uzatan yok demişsin.
'Kenan yıllardır Samsun'da diye efsane adam olacak değil ya' bu lafını da anlamsız buluyorum Kenan bu takımda oynarken milli takıma çağırılan yıllarca bu takım için gerekirse parasını alamadan boş mukaveleye imza atan EFSANE oyuncularımızdan biridir. Bu bir gerçektir.

Ben Ofosu

AlıntıÖncelikle şunu belirteyim: Burada herkes kendi düşüncelerini, isteklerini, umutlarını, hedeflerini, paylaşmak istediklerini site kuralları çerçevesinde yazabilir. Yani belirttiğim düşünceye neden tepki koydun anlamadım?...

neden tepki koydum sevgili genç arkadaşım,saçma bulduğum için. hele bi tart dediklerini herkes senin gibi liste yapsa burada ne olur sitenin hali ? al ben başlatıyorum senin gibi yapmaya

12-Cengiz
28-Kenan
6-Turgay
57-Atalay
4-Hakan Koçarslan
9-Turgut
11-Sercan
8-Sefa
10-Oktay
19-Murat
99-Hakan Akman
0-Burhan
10-Cenk

vs vs vs ...

AlıntıKenan bu takımda oynarken milli takıma çağırılan yıllarca bu takım için gerekirse parasını alamadan boş mukaveleye imza atan EFSANE oyuncularımızdan biridir. Bu bir gerçektir.

Kenan piyasası olan bir isim değil,neresi efsane! ben kaptanlık olarak önüne Ercan gibi Gozgoz gibi adamları koyuyorum sen boş mukaveleye imza atan adam diye efsane yaptın Kenan'ı . Samsunspor'a imza atmasa gideceği yer maksimum Giresunspor olur Kenan'ın. Kenan'ı A milli yapan Samsunspor'dur. Düştüğümüz sene yaptığı ıskalardan yediğimiz gollerin hesabı yok,efsane dediğin Ercan gibi 1-2 kez ıskalar .

germencisse

Alıntı yapılan: Mustee13 - 26 July 2009, 19:38:39
Öncelikle şunu belirteyim: Burada herkes kendi düşüncelerini, isteklerini, umutlarını, hedeflerini, paylaşmak istediklerini site kuralları çerçevesinde yazabilir. Yani belirttiğim düşünceye neden tepki koydun anlamadım?...

Ben de kendi fikrimi yazdım. Böyle olacak diye bi şey yok isteyen istediği numarayı giyer. Ben şu futbolcu 67 numaralı formayı, bu futbolcu 55 numaralı formayı giyemez demedim. Ben kendime göre yakıştırdığım forma numaralarını yazdım.

Zaten bu konunun da temeli buna dayanıyor.
''55 numaralı formayı kim giysin?'' anketi;  '55 numaralı formayı en çok kimin üstünde görmek istersiniz, en çok kime yakıştırırsınız?' sorularına site üyelerinin yorumları dahilinde oylanmak kaydıyla açılmıştır. Bu bağlamda ben de kendi tercihimi Kenan Yelek'ten yana kullandım.

Yorumların benim yazımdan bağımsız olabilir ancak yazımdan alıntı yaparak yorum yapmışsın.

''bu ne kardeşim , FM'mi oynuyoruz da herkesi numaralandırmışsın ? Oktay 5 numara , Volkan 14 bu ne yaa !'' burdaki uslubunun da seviyesiz olduğunu belirtmek isterim. Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni tanıyorum. Yukarda da belirttiğim gibi benim yakıştırdığım forma numaraları bunlar. Beğenmeyebilirsin ama bunu saygı çerçevesinde belirtmeni isterdim.

Ayrıca Kenan Yelek hakkındaki yorumların da çelişkili. Hem Kenan'ı yerden yere vurmuşsun hem de dil uzatan yok demişsin.
'Kenan yıllardır Samsun'da diye efsane adam olacak değil ya' bu lafını da anlamsız buluyorum Kenan bu takımda oynarken milli takıma çağırılan yıllarca bu takım için gerekirse parasını alamadan boş mukaveleye imza atan EFSANE oyuncularımızdan biridir. Bu bir gerçektir.

dediklerinizde haklısınız..herkes kendi fikrini paylaşabilir..objektif bir siteye sahipiz..yalnız biraz gerçekçi olmakta fayda var..

red_white

herkes farklı düşünebilir herkesin görüşne saygılı olalım kırmayalım birbirimizi

supernatural_55

Alıntı yapılan: red_white - 26 July 2009, 20:03:02
herkes farklı düşünebilir herkesin görüşne saygılı olalım kırmayalım birbirimizi

aynen katılıyorum rahatsz olduğunu her defasında belirtmek bence yersiz adam liste yaptı diye bizim liste yapacak halimz yok o öyle düşünmştür yazmıştr yani.sitemizin güzelliği özgürce takımımzla ilgili düşüncelerimizi belirtmemizdir...

Ollivanders

Herkes gorusunu paylasabilir bunda yanlis birsey yok ama biz burda samsunspor.biz catisi altinda bulusan samsunspor lulariz ... Bu nedenle birbirimize karsi kirici olmamaliyiz ... Boyle bir luksumuzde olmamali