Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

germencisse

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 July 2009, 11:59:03

Gökhan 1979 Merzifon doğumlu , 30 yaşında tecrübeli bir isim .. Geçtiğimiz sezon Erciyes'te kiralık oynadı bonservisi Ankaraspor'daydı ama şu an boşta .. Uzun yıllar Gençbirliği'nin 1.kalecisi idi , ondan önce Yozgatspor ve Boluspor maceraları var .. Bence iyi transfer olacaktır hem tecrübeli hem atletik hemde Samsunspor'un değerini bileceğini düşünüyorum coğrafi yakınlıktan dolayı ..

en azından bizde iş yapar..

beşnumara

gelmeden saçlarını kessin veya kuaföre mi gidiyo ne yapıyo kendine çeki düzen versin.papaz gibi geziyo ortalıkta :D :D şaka bi tarafa da tecrübeli kaleciye ihtiyacımız var.bu saatten sonra hasanla oturup anlaşmak onursuzluk olur.tabii değerli basınımız yönetimle bir olup taraftarı yine kandırmıyorsa

selahattin55

samsunspor kaptanlığı sefa gibi birisine kalacaksa artık lanet olsun ne diyeyim.sefa ve sercana ALLAHTAN ısınamadım bunca yaptıklarından sonra bu adamların hala kaptanlıkları söz konusu oluyorsa yazıklar olsun yönetime.

Ben Ofosu

bu kaleci gökhan'a tapardı Gençlerbirliği taraftarı,delikanlı adamdı.Gençler'in eski havası kaybolunca o da kendisini Ankaraspor'da buldu,orada önünde Senecky,Ramazan gibi pahalı isimler vardı kadroda yer alamadı 3.kaleci oldu. Samsunspor'da kendisini bulur , en azından ayı Hasan'dan daha atletiktir.

maviay55

hadi tahta açıl artık..heyecan bastı  ::)

germencisse

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 26 July 2009, 18:24:51
bu kaleci gökhan'a tapardı Gençlerbirliği taraftarı,delikanlı adamdı.Gençler'in eski havası kaybolunca o da kendisini Ankaraspor'da buldu,orada önünde Senecky,Ramazan gibi pahalı isimler vardı kadroda yer alamadı 3.kaleci oldu. Samsunspor'da kendisini bulur , en azından ayı Hasan'dan daha atletiktir.

sadece gençlerbirliğinde değil..yozgattan gelmişti zaten orda parladı asıl...

Dartagnan

Alıntı yapılan: selahattin55 - 26 July 2009, 15:36:47
samsunspor kaptanlığı sefa gibi birisine kalacaksa artık lanet olsun ne diyeyim.sefa ve sercana ALLAHTAN ısınamadım bunca yaptıklarından sonra bu adamların hala kaptanlıkları söz konusu oluyorsa yazıklar olsun yönetime.

Bu yonetim yaparrrr her seyi beklerim ustad :S

Alıntı yapılan: samsuni - 26 July 2009, 11:54:07
Söylentlerden de nefret etmeye başladım artık. Mesela şu Cenk İşler konusu. Dün gazeteyi bir açtık, hoooppp Cenk İşler belediyede. Kalbime inecek valla. İnşallah olur böyle şeyler. Cenk, yıllardır hep pahalı transferler yaptı. Bence artık parayı bir kenara bırakmalı ve Samsunspor'a faydalı olmalı. Futbolunun son yıllarında yeniden bir kahraman olabilir bizde...

Ayrıca mışmuşmişler oluyor ama bir duyumu da paylaşalım. Bence eğer olursa iyi olur diye düşündüğüm bir duyum çünkü. Geçen sezon Erciyes'te oynayan ve G.Birliğinden tanıdığımız Merfizonlu kaleci Gökhan Tokgöz'ün gelme durumu varmış. Bana göre hem iyi bir kaleci hem de Samsunspor'u seven bir adam Gökhan...

Allah askina bir sey olsun artik.Gercekten sıkıldık bıktık bu tarz muhabbetlerden.Her ne kadar yonetimin bi sey yapabilecegini dusunmesemde insallah bizi utandirirlar...

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 July 2009, 11:57:17
icimde bir heyecan donup duruyor  ama bir turlu disa vuramiyorm cunku bir haber geliyor ve hevesim kursagimda kaliyor :D 

germencisse

Samsunspor'un altyapısından yetişen ve daha sonra İstanbulspor'a transfer olan genç futbolcu Volkan Yılmaz, geri mi dönüyor?

Şu anda borservisi elinde olan genç yetenek, geçtiğimiz hafta Başkan Vekili Erkut Tutu ile İstanbul'da özel bir görüşme yaptı. Samsunspor'a geri dönmek istediğini Tutu'ya söyleyen Volkan Yılmaz, gerekirse boş mukaveleye bile imza atabileceğini söyledi. Samsunspor Başkan Vekili Erkut Tutu'nun, Volkan'a biraz daha beklemesi gerektiğini eğer transferde tahtanın kaldırabilmesi durumunda gerekli planlamanın yapılacağını söyledi.

Sadece Samsunspor

Tahta kalksada en azından 1 tanede olsa transfer yapsak, isterse yedekte otursun ama Samsunspor'un şanlı geçmişi için, Samsunspor transfer yapamadı denmesin!!

beşnumara

volkan buralara geldiyse samet kılıç armağan gibi birilerinin akıl vermesiyle gelmiştir.gerçekten çok yazık.çok yetenekli bir oyuncuydu ama ahlak çok önemli.ahlakı nerelere getirdi?

özkan

arkadaşlar açık açık söyleyeyim şu cenk konusunda bütün sayfaları okumadım ama kesin ve net olan şu ki sizin samsunsporlu kahraman dediğiniz cenk sadece samsuna arsa işleri için gelmiş bu işlerini halletmek amaclı

King Of The North

Alıntı yapılan: özkan17 - 27 July 2009, 10:32:40
arkadaşlar açık açık söyleyeyim şu cenk konusunda bütün sayfaları okumadım ama kesin ve net olan şu ki sizin samsunsporlu kahraman dediğiniz cenk sadece samsuna arsa işleri için gelmiş bu işlerini halletmek amaclı

Cenk'den de başka bişey beklemek olmazdı zaten.Al gülüm ver gülüm

berusa55

Cenk muhabbetinde pek de umutlu değildik zaten. Arsaymış başka bir şeymiş hiç şaşırmadık. Samsunspor mevzuu dışında her konu döner belediyede...

sevdamsınsamsunspor

transfer tahtasi yarin kalkıyo arkadaslar başlasın transferler:D

Kodalak

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 25 July 2009, 22:36:23
Sefa 2. kaptan...

------------------------

Türk atasözleri ve deyimleri sözlüğü

Klavuzu karga olanın burnu b.ktan kurtulmazmış
İmam o..rursa cemaat ...
Balık baştan kokar
Kurda kuzu teslim edilmez
deveye boynun niye eğri demişler; nerem doğru ki demiş.
Kaptanının söyle hangi tarz alem yapacağını söyleyeyim...

???

;D  kopardın yine beni Gozgoz Yılmaz