Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yaw lig bittiğinden beri hep aynı haberler.bir bakın 2 aydan beri nerdeyse kelimesi kelimesine aynı MIŞ lı haberler.yönetimdekiler sıraya geçmiş iki günde bir aynı haberi sırayla söylüyorlar.ula bu ne moktan iştir.yeter artık transfer haberleri falan duymak istemiyoruz.kafayı yedirdiler bizlere yaw

Jnr.Serkan

bugün idmana gittim...
futbolcular baya neşeli gürcü forvet felaket vuruyor toplara.cengizde güven veriyor kalede.herşey iyi gibi ama sefa idman maçında felaket oynadı...nerden şaştı acaba şaşırdım :)baya istekliydi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Şimdi yzy ye yakın olan bir arkadaştan aldığım bilgilere göre,cenk samsunspora gelmek istiyormuş.hem de yanında kaliteli 6 futbolcu da cenk getirmeye hazırmış samsunspora.arkadaşın dediğine göre cenk önce sayıntalip öztürk beyle görüşmüş.talip bey cenki çok seviyormuş ve de yzy ısrar ederse başkan olabilirmiş.yzy yi kırmazmış talip bey.arkadaşlar ben MIŞ lı haberlere çok kızıyorum ama şimdi güvenilir bir arkadaşımdan bu haberi aldığım için paylaşmak istedim.

Jnr.Serkan

hayırlısı ama bu gürcü estirirrrrrr

Akyol

Arkadaşlar akşam akşam bunlar ne güzel haberler böyle inşallah gerçek olurlar. Bu arada gürcü futbolcu hakkında ki yorumlar kadar sefa'nın da istekli oluşuda güzel inşallah maçlara da yansır arkadaşlarına da örnek olur.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 22:05:57
Şimdi yzy ye yakın olan bir arkadaştan aldığım bilgilere göre,cenk samsunspora gelmek istiyormuş.hem de yanında kaliteli 6 futbolcu da cenk getirmeye hazırmış samsunspora.arkadaşın dediğine göre cenk önce sayıntalip öztürk beyle görüşmüş.talip bey cenki çok seviyormuş ve de yzy ısrar ederse başkan olabilirmiş.yzy yi kırmazmış talip bey.arkadaşlar ben MIŞ lı haberlere çok kızıyorum ama şimdi güvenilir bir arkadaşımdan bu haberi aldığım için paylaşmak istedim.

insallah bea abi varya hayatımda hic mis  kullanmayacagım bu neydi boyle midem bulandı :)

samsun155

ya ben bi yönetimi anladım heralde
transfer yapmıcak ,ligde kalırsa veya tsl ye çıkarsa rakip takımlar dicek ki;helal olsun adamlara transfer yapmadan tsl ye çıktılar, ligden düşersekte yönetim dicekki;napalım transfer yapamadık

gozgoz yýlmaz

Sefa 2. kaptan...

------------------------

Türk atasözleri ve deyimleri sözlüğü

Klavuzu karga olanın burnu b.ktan kurtulmazmış
İmam o..rursa cemaat ...
Balık baştan kokar
Kurda kuzu teslim edilmez
deveye boynun niye eğri demişler; nerem doğru ki demiş.
Kaptanının söyle hangi tarz alem yapacağını söyleyeyim...

???

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: serkans - 25 July 2009, 22:27:34
sefayı bende anlamadım baya hırslıydı ya :) ayrıca ordaki bir abi aynen şunu dedi.hakkı tomaç ile sefanın ailesi konuşurken hakkı tomaç sefanın ailesine sefa bu sene 2.ci kaptan olcak demiş.ben duydugumda çok şaşırdım.sizde şaşırırsınız herhalde

eskiden genç futbolcuların önünde ne idoller vardı..

Tanju'yu örnek alacak bir nesil , Celil-Serkan'ı örnek alacak bir nesil geldi alttan ama bunlar kadar boş-beleş adamlar hiç olmadı takımda . Olsaydı Can'ın kaptan,bunların Amasyaspor'da süründüğü bir Samsunspor izlerdik süper ligde!

radikal-fma

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 25 July 2009, 22:05:57

ne güzel haber bu hadi inşallah

salihcakir

şu iş dediğiniz gibi mış'lı miş'li cümlelerden arınsa da derin bir ohh çeksek artık. Ondan sonrasında umutlu olmak için bir çok neden sayılabilir. Kanaatimce tahtanın açılmasından sonra bu takıma bir kaç takviye yeterli olacaktır. Savunmanın özellikle kanatlarına alınacak bir iki adam ile şu çok beğenilen gürcü forvet işi büyük ölçüde çözecektir bence. Haa bir de Cenk ve ekibi olayı gerçeğe dönerse o zaman tadından yenmez. Gerçi ondan sonrasında da; bu takım yeni kuruldu, biraz sabır, alışma evresi, vs gibi bahaneler de dinleyebiliriz ama bakalım.

Ollivanders

abi bir acilsaydi su tahta baska birsey istemiyorum... Bahaneleri dinlemek bile guzel olacak ... Nedir cektiğimiz 1 aydir mis mus mide falan kalmadi ... Moral kalmadi ruh gibi siteye girip bakip cikiyoruz. Ne olacaksa olsun artık .acilmiyorsa acamiyoruz densin... Bu belirsizlik bizi deli edecek

mehmet yılmaz

Söylentlerden de nefret etmeye başladım artık. Mesela şu Cenk İşler konusu. Dün gazeteyi bir açtık, hoooppp Cenk İşler belediyede. Kalbime inecek valla. İnşallah olur böyle şeyler. Cenk, yıllardır hep pahalı transferler yaptı. Bence artık parayı bir kenara bırakmalı ve Samsunspor'a faydalı olmalı. Futbolunun son yıllarında yeniden bir kahraman olabilir bizde...

Ayrıca mışmuşmişler oluyor ama bir duyumu da paylaşalım. Bence eğer olursa iyi olur diye düşündüğüm bir duyum çünkü. Geçen sezon Erciyes'te oynayan ve G.Birliğinden tanıdığımız Merfizonlu kaleci Gökhan Tokgöz'ün gelme durumu varmış. Bana göre hem iyi bir kaleci hem de Samsunspor'u seven bir adam Gökhan...

Ollivanders

icimde bir heyecan donup duruyor  ama bir turlu disa vuramiyorm cunku bir haber geliyor ve hevesim kursagimda kaliyor :D 

supernatural_55

bu haberler çok heyecan verici gerçekten.umarım hepsi gerçekleşir de biz de artık sevinç duygusunu tadarz  ::)