Külüstür Prenses Yeniden Yola Çıkmaya Hazırlanıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 June 2009, 12:12:43

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Serpico55 - 22 July 2009, 17:02:59
kızan kızana zaten bir adamda ciksin desin be kardesim  su su su diye herkes kizsin olan taraftara oluyor
aynen bizim suçumuz ne.yalan dolan la nereye kadar gider bu işler

Ollivanders

bizim sucumuz SAMSUNSPOR u desteklemek ...

atakan

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 17:01:44
hakkı tomaça kızmıştır,listeye ona danışmadan adını yazdı diye yoksa tüfenk geçen yıl 6 tane genç futbolcunun parasını verip takımın iskeletini ayakta tutan kişidir.
tamam da sen samsunsporlusun.seni hangi kuvvet ayırabilir takımdan bu siteden.içinden gelecek kardeşim içinden.

Akyol

24 July 2009, 16:09:32 #48 Son düzenlenme: 24 July 2009, 16:11:08 Akyol55
Tanrım Beni Baştan Yarat

gülmeyecek bu yüzü
neden verdin bana yarab?
ya birazcık neşe ver
ya beni baştan yarat

hep terketti sevdiklerim
paramparça dünyam benim
sende kaldı ümitlerim
paramparça dünyam benim

baştan yarat ellerimi
batan yarat gözlerimi
baştan yaz şu kaderimi
tanrım beni baştan yarat.

yaktın bağrımda közleri
dinlettin acı sözleri
verdin bu ağlar gözleri
tanrım beni baştan yarat.

Kulübün halini anlatan bir şarkı hazır otobüste baştan yaratılıyormuş  ??? ???

Ben Ofosu

Prenses acil servisteymiş ! Bildiğimiz sanayiye vermişler otobüsü,hepsi tanıdık adamlar . Samsunspor camiasının sevdiği işlerden birisidir , kulübün arabalarını bakıma aldırırlar,yıkatırlar ; iş paraya gelince de ya Samsunspor işte , maddi durum ortada şöyle böyle derler, kendi çaldıkları yetmezmiş gibi bir de esnafın Samsunsporlu duygularından faydalanıp ekmek paraları ile oynarlar!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kaportayı iyi düzeltirlerse müşterisini bulup satmasınlar bunlar.ondan sonra hepten yaya kalır takım ;D

AntZ

TSO nun otobüs alma işi yattı mı yatmadı mı bilmem ama prenses in bakımda olması yenisinin yattığı anlamına gelmez. Otobüs dökülüyo, yenisi alınınca çöpe mi atılacak? Alt yapıda kullanılır, serviste kullanılır, yenilenmesi doğaldır. Ya da kampa yetişmeyebilir diye bunu hazırlıyor olabilirler. Durun bakalım net öğrenmeden hemen olumsuz yorum yapmayalım. Her olayı birşeye bağlayınca haklı eleştirilerimiz de arada kaynıyor arkadaşlar.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bizi böyle yorum yapmaya yalan dolan la günü kurtarmaya çalışan basiretsiz yöneticiler ve bürokratlar sevkediyor ant kardeşim.inşallah dediğin yönde gelişme olur.ama bu kenti yönetenlere kimsenin güveni kalmadı artık.

Jnr.Serkan

altyapı kullancak olsa o otobüsü öyle ağır bakıma almazlar.aldılar diyelim dışını resimlerle kaplamazlar...neyse lüks bir görüntü alcaksa otobüs yenisine gerekte yok...kmseye ağız eymeye değmez

atakan

Bugun mail.attım stso ya.otobusle ilgili bilgi almak istiyorum diye.naziktim :).eğer cvp gelmezse uslubum farklı olacak.

AntZ

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 16:45:59
Bizi böyle yorum yapmaya yalan dolan la günü kurtarmaya çalışan basiretsiz yöneticiler ve bürokratlar sevkediyor ant kardeşim.inşallah dediğin yönde gelişme olur.ama bu kenti yönetenlere kimsenin güveni kalmadı artık.

Tepki vermekte haklıyız haklısın ama ortada net birşey olmasa da her cümlede, her konuda tepki koyuyoruz. Artık ciddi bir olayda adımız "zaten bunlar herşeye tepki veriyor" a çıkacak diye korkuyorum  ;D

eLLis

Napalım artık bunla idare etsinler prensesin bindiğim travegolardan daha rahat olduğunu düşünüyorum  :-X

Kais

ben binmiştim o otobüse.içi çok berbattı.koltuklar sökülmüş falan.artık daha binemem ama inşallah Samsunspor'un adına yaraşır birşey olur.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Abi şu 'samsunspora otobüs müjdesi başlığı'nıda değiştirmek gerek.sanayiye kaportaya verilmiş otobüsün müjdesi mi olur yaw.ölmüş bir adamın yaş gününü kutlamaya benziyor bu olay ;D

Sadece Samsunspor