Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

bide duyum var caner demiş beni alın takımı tahtayı kaldırım yönetimde kabul etmiş galiba

emre

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 24 July 2009, 20:36:08
bide duyum var caner demiş beni alın takımı tahtayı kaldırım yönetimde kabul etmiş galiba

bence bunu da aç kardeşim yaa..tahtayı mı kaldırcakmışşş??

HaSaNCaN

caner altın tffye şikayi kaldırırım ama beni alırsanız demiş yöneticilere

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 July 2009, 20:42:20
evet kulislerde dönen birşeydi , baktı yapamayacak Samsun'dan başka yerde .. Samsun öyle bir kent işte , içinde darlanırsın dışında ise çok özlersin ..
tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine  kürkçü dükkanı ;D

emre

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 24 July 2009, 20:36:08

peki sadece onun şikayetini çekmesiyle oluyor mu bu iş??!!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 20:51:24
peki sadece onun şikayetini çekmesiyle oluyor mu bu iş??!!
olmuyor tabi bir iki tane daha arıza var takıma katacağımız bu durumda

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 20:59:05
olmuyor tabi bir iki tane daha arıza var takıma katacağımız bu durumda

hani bende tahtayı kaldırıcam deyınce,noluyor dedim yani...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 21:03:52
hani bende tahtayı kaldırıcam deyınce,noluyor dedim yani...
ama en büyük engel caner gibi.bir de kerem var.yani hangi birinin ağzına biberon vereceğiz şaşırdık ;D

14.basamak

24 July 2009, 21:17:24 #788 Son düzenlenme: 24 July 2009, 21:47:51 14.basamak
Alıntı yapılan: 14.basamak - 24 July 2009, 15:33:20
Aramalarda Bu isimde iki futbolcu çıkıyor..Chelidze,Tchelidze..Çözemedim olayı..
Kullandığım pc de videoları izleyemiyorum, akşam evde izlerim..
İstatistikler doğruysa, pek parlak değil..Son iki sezon futbol oynamamış gözüküyor..
Belki sakatlıktan yeni kurtuldu..İdmanlarda çok hırslı olduğu söyleniyordu, Samsunspor'u şansını iyi değerlendirmek zorunda olduğu bir klüp olarak görüyor olabilir..Akşam idmana gideceğim özellikle, merak ettim ben de bu çocuğu..
Pentatlon tarzında kesintisiz bir güç idmanı izledik ilk bir saat..Futbolcular iyi dayandılar..Gürcüyü, Murat'la eşleştirmişlerdi bu bölümde..
İkinci bölümde beklediğimiz çift kale yerine, yarımsaha, ter atmaya dayalı, yirmibeş dakkika çift kale yapıldı..Kaleciler hariç herkesin serbest oynadığı, teknik taktik hedefi olmayan basit bir istasyon maçıydı..Bu bölümde de Gürcü için  iyi ya da kötü bir şey söyleyemeyiz..Yani herşeyi zaman gösterecek..Şu hazırlık maçları bir başlasın bakalım..

55.hakan

bu gürcü transfer tahtasının kapalı olduğunu biliyodur inşallah dene dene nereye kadar demeye başlar birkaç güne :D

55.hakan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 July 2009, 20:42:20
evet kulislerde dönen birşeydi , baktı yapamayacak Samsun'dan başka yerde .. Samsun öyle bir kent işte , içinde darlanırsın dışında ise çok özlersin ..
konyaspor'la 2010 a kadar sözleşmesi var caner'in bonservis parası var bir de bonservisi
elindeyse ne ala!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 24 July 2009, 21:45:44
konyaspor'la 2010 a kadar sözleşmesi var caner'in bonservis parası var bir de bonservisi
elindeyse ne ala!
haydaaa adama borçlanmışken birde geri almak için borçlanacağız herhalde.iyi yere tezgah açmış bu caner

emre

Alıntı yapılan: hakanelgun - 24 July 2009, 21:24:16
bu gürcü transfer tahtasının kapalı olduğunu biliyodur inşallah dene dene nereye kadar demeye başlar birkaç güne :D

cm o3-o4 de oyuncuyu alır 2 hafta denerdik soora bi 2 hafta daha,bi 2 hafta daha... ;D ;D ;D

55.hakan

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 21:49:10
cm o3-o4 de oyuncuyu alır 2 hafta denerdik soora bi 2 hafta daha,bi 2 hafta daha... ;D ;D ;D
transfer tahtasını kaldırmadan deneme tahtasını uygulamaya koyduk bakalım bu gürcü ne olacak ;D

emre

bindik bi alamete
inşallah süper lige!! ;D ;D