Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

özkan

abı su an kavaktayım ınan sayfa degıstrmeye vaktım yok telefnu alıp aramaya bıle zamanım yok ofısteyım ondan ;D

özkan

haa bu arada benım avatarda yanımdakını bılenede 50.000 $  ;D ;D ;D

14.basamak

İdmanın tam başlama saatini bilmiyorum ama Çarşamba'dan dönüşümde 18:00 gibi Doğu park yoluna giriyorum, genelde idmana denk düşüyorum ve izliyorum..En son bir çift kale izlemiştim, o zaman yoktu bu gürcü akşama bakacağız artık..

özkan

şimdi aradım aksam 6 daymıs antrenman e 1,5 saat suruyomus arkadslar

beşnumara

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 15:45:52
nejat uygur ;D ;D

özkan

ucundan gaçudun ;D gavağa geleli konuşma monuşma değişti ha benim sen git adadan kop gel gavağa olaya bak yaw ;D abi şaka maka harbi bakim bilebilcekmisiniz ;D

AntZ

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 15:45:52

Yücel Uyar değil mi o?
Hesap numaramı gönderiyorum  ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: Ant55 - 24 July 2009, 15:52:17
Yücel Uyar değil mi o?
Hesap numaramı gönderiyorum  ;D
abi ben de öyle düşündüm de sonra bu kadar basit soru olmaz var bunda bi numara dedim ve nejat uygur dedim :P

Akyol

Kardeşim doların kurunu kaçtan hesapladın 0,001 liradan mı  :D

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 24 July 2009, 15:56:47
Kardeşim doların kurunu kaçtan hesapladın 0,001 liradan mı  :D
özkan darphanede çalışıyo.tabii kendi darphanesinde :D

özkan

NE SANDINIZ ABD GAVAK BUYUK ELCISIYIM BEN  ;D alim ant55 numaranı  ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

evet ya,biz samsun dışındayız.göremeyeceğiz gürcümüzün idmanlarını.şöyle alıcı gözü ile baksınlar da bizi de bilgilendirsinler.

AntZ

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Bursaspor'dan kaleci Yavuz Eraydın ve Diyarbakırspor'dan orta saha oyuncusu Engin Öztonga'yı renklerine bağladı..

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090724/rizeden_kale_ve_orta_sahaya_takviye.html?ref=tur_satb

HaSaNCaN

idmandan geliyorum ben Giorgi Chelidze gibi bi forvet görmedim imza atsın anında formasını alıcam

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 24 July 2009, 20:09:59
idmandan geliyorum ben Giorgi Chelidze gibi bi forvet görmedim imza atsın anında formasını alıcam
kardeşim şayet adam takım da oynarsa ve de saha da gezinerek bizleri deli ederse sana hatırlatırım hasan.;D şaka bir yana inşallah iyi olurda takıma da alabilirsek faydalı olur