Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

55.hakan

hayrettin hoca olsaydı çoktan yollamıştı bu gürcü'yü ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 24 July 2009, 12:14:30
hayrettin hoca olsaydı çoktan yollamıştı bu gürcü'yü ;D
hoca tutmak istese bile iyi çıkarda samsunspora faydası olacağını anlarsa yönetim hemen gönderir bu gürcümüzü ;D

14.basamak

Adamın adı George Tchelidze imiş..

berusa55

Gollerini izledim şimdi. Hakikaten iyi gol vuruşları var. Bu adam Samsunspor'umuzda bunların iki katı gol atar; kaçırmamak lazım.

Kaya

kendisinin daha önce şampiyonlar ligi ve uefa oynadığınıda duydum kaliteli bir santrafor ve buraya kesinlikle denenmeye gelmedi, büyük ihtimalle anlaşılmıştır ve tahtanın açılmasını bekliyordur kendini denetecek bir oyuncu değil işin ilginç yanı da idmanların en hırslı oyuncularından biri ;D

**KaR6**

pazar gunu bi gurcu takımıyla maç yapacakmışız 19 mayısta, gidip izlemek lazım hep beraber, hem sezon siftahı yapmış oluruz hem de gurcumuzu izleriz ;D

Tufan

gürcü takımı diye fatsadaki korgandaki kumrudaki gürcülerin takımı olmasın onlar  :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 July 2009, 13:04:09
Samsun'a gelen fındık işçileri olmasın o Gürcüler  :D
olurmu olur abi. ;D of spor la maç yapmayı düşünen zihniyetten buda beklenir yani ;D

safser

Alıntı yapılan: serkans - 24 July 2009, 13:30:20
ya biz zenci forvette alalım ya :)
Geçtiğimiz sezon bi tane almışlardı denemeye gaffaru ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: safser - 24 July 2009, 13:34:56
Geçtiğimiz sezon bi tane almışlardı denemeye gaffaru ;D
gafuru diyon sen :D
gürcü forvetin takıma kazandırılması çok güzel olacak ama gollere baktığımda birkaç tanesi kalec, ve defansın çok basit hataları :D bunun yanında mesafe tanımaksızın şut atıyor.bize böyle oyuncu lazım.ruhsuz burhan ve tds'den sıkıldım artık. bu arada tds dedim de çelebi abi ne idda attın ortaya yaaa ;D tds 15 tane atar ama 30 tane de % 100lük pozisyonları kaçırır :P

safser

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 July 2009, 13:40:46
gafuru diyon sen :D
gürcü forvetin takıma kazandırılması çok güzel olacak ama gollere baktığımda birkaç tanesi kalec, ve defansın çok basit hataları :D bunun yanında mesafe tanımaksızın şut atıyor.bize böyle oyuncu lazım.ruhsuz burhan ve tds'den sıkıldım artık. bu arada tds dedim de çelebi abi ne idda attın ortaya yaaa ;D tds 15 tane atar ama 30 tane de % 100lük pozisyonları kaçırır :P
Evet tribünlerin gafuruydu ;D tdş iddiasının arkasındayım ben  ;D

emre

turgut ta 15 gol atarsa bu ligin suyu cıkmış demektirr :D

beşnumara

Alıntı yapılan: safser - 24 July 2009, 13:44:31
Evet tribünlerin gafuruydu ;D tdş iddiasının arkasındayım ben  ;D
geçen sene forumdan iak5529 ile beraber idmanı izlemiştim.idmandan sonra ercüment hoca bünyamin hoca turgut oktay ve kalede de mustafa vardı.tds'ye son vuruş çalıştırıyorlardı.o akşam yaşanan rezilliği sadece ben iak5529(inanç) oktay ercüment hoca ve bünyamin hoca gördük.iyi ki sizler de izlemediniz :D bi arkadaşımız demiş ki idmandan sonra çalışıyor mu çalışırsa kendini geliştirir.tds idmandan sonra çalışıyor ama kimle nerde ::) bilenler bilir konuşmayayım şimdi :D

safser

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 July 2009, 13:49:19
geçen sene forumdan iak5529 ile beraber idmanı izlemiştim.idmandan sonra ercüment hoca bünyamin hoca turgut oktay ve kalede de mustafa vardı.tds'ye son vuruş çalıştırıyorlardı.o akşam yaşanan rezilliği sadece ben iak5529(inanç) oktay ercüment hoca ve bünyamin hoca gördük.iyi ki sizler de izlemediniz :D bi arkadaşımız demiş ki idmandan sonra çalışıyor mu çalışırsa kendini geliştirir.tds idmandan sonra çalışıyor ama kimle nerde ::) bilenler bilir konuşmayayım şimdi :D
Fena merak ettim :)

beşnumara

Alıntı yapılan: safser - 24 July 2009, 13:51:18
Fena merak ettim :)
neyi? idmanda yaşanılan rezilliği mi yoksa idmandan sonra tdsnin nerden kiminle çalıştığını mı? :D :D