Maraton kombine tribünü faydadan çok zarar..

Başlatan timofte, 04 April 2006, 14:37:54

« önceki - sonraki »

yaman55

çiftliğin tam ortasında kalıyor arkadaşım..

sorarakta bulabilirsin orayı samsunspor atkılarımızla orda olucaz 11 bucuk 12 i arası

timofte

Alıntı yapılan: "yaman20"timofte yazılarını devamlı okuyorum okadar güzel şeyler yazıyorsunki yani okumamak eldi değil kardeşim şurda kaldı 4 maç içerde bence gruplarla gir bu maçlara 1 kişi bile çok önemli destek için kale arkasına gir!

Sağolasın burada binlerce kişinin dışarıda kaldığı, Samsunspor için hayati öneme sahip haftalarda stada girebilen herkesin dışarıdakiler için de bağırması ve sorumluluğunu yerine getirmesi gerekir bunu hatırlatmak istedim. Başka bir gaye yok. Ben de zaten 90 dakika Samsunspor'u destekleme görevimi yapabilmek için son haftalarda kale arkasına girmeye dikkat ediyorum.

Amaç hele de şu ortamda maçı "seyretmek" olmamalı..

samet

Alıntı yapılan: "baha55"selam arkadaslar ben de tokatdan geliyorum yarın maç için..büyük bi organizasyon yapıp maça büyük bi kalabalıkla  formalarımızla bagararak stada dogru gidelim...livays  nerde tarif ederseniz sevinirimm..
gel arkadaşım.gurbetteki adamlar bizim için çok önemli sizi bağrımıza basarız...pazar görüşmek üzere...

akınyılmaz

ah amsterdamlı ah o günleri burada ki genç kardeşlerimiz bilmez tribünler tıklım tıklım herkes ayakta . ben burda hep dedim ama yanlış anlaşıldım bu günlere gelmemizde en büyük etken son 15yılda ki kurulan hedefsiz ruhsuz takım kadrolarıdır.millet yıllar içinde bu takımlar yüzünden ya tribünden çekildi yada aynı takım gibi ruhsuz oldu.yani kısaca takımda ruhsuz ve hedefsiz oldu taraftarda.( hemen atılmayın kale arkasında ki grupları ve tezahürat yapanları kasdetmiyorum)ama şu artık gerçek samsundakı maçlarda ıstanbul seyircisi taraftarı bastırıyor. deplasmanları zaten hiç yazmıyorum orda durum hep felaket.(bunuda istanbul için yazıyorum)

birde merak ettim gruplar maratondan kombine alamazlarmı.yoksa gruplara maraton kombine satışı yasakmı .

55ertan

samsunumuzun her macina gitdigimde ilk aklima gelen keske bütün gruplar birlesse ve hepsi iki katli maratonda büyük bir grup olustursa.böylece bütün iki katli maraton ayaklanir tezahurat bütün stadda ayni olur. stadda bütün taraftarlarin arasinda büyük bag birlik gerekli saglam tezahurat icin tezahurat hepberaber iyi olursa her seyirci macdan sevk alir ve stad her macda dolar.suan her grup baska tezahurat yapiyor sanki birbirleriyle yarisir gibi.grup üyeleri birbirlerini taniyor geri kalanida yandan bakmak ve cekirdek citlatmak kaliyor malesef.
benim her yaz görebildigim birlik bukadar malesef.
maraton iki kata cikdi bence orasi senlensin grup ayirimi olmadan BÜYÜK SAMSUN TARAFTARI SART SAMSUNUMUZA