2008/09 Sezonunda En Başarılı Futbolcumuz Murat Yıldırım Seçilmiştir

Başlatan mehmet yılmaz, 11 May 2009, 14:27:31

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 20 July 2009, 00:42:56
Tebrikler Murat, Oktay ve Murat'a oy vermiştim. Hak eden kazanmış. İnşallah takımdaki diğer bazı hıyarlar da utanmışlardır Murat'ın elindeki plaketten.
onlar utanırsa biz süper lige çıkarız zaten.az gurur yapsalar veya samsunluluk bilinci samsunsporluluk bilincini de bir kenara bırakalım.kafalarını kullansalar süperlige çıktığımızda kazanacakları paraları her gün tvlerde duyuyorlar.ona göre çalışmaları lazım

Ben Ofosu

Murat Yıldırım , zaman zaman gereksiz kırmızı kartlarla takımı yalnız bıraksa da , takımımızın gelecek vaad eden oyuncularından oldu kısa sürede .. Ben de oylamaya katılsam oyumu Murat ve Oktay'a verirdim ..

beşnumara

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 20 July 2009, 01:01:09
Murat Yıldırım , zaman zaman gereksiz kırmızı kartlarla takımı yalnız bıraksa da , takımımızın gelecek vaad eden oyuncularından oldu kısa sürede .. Ben de oylamaya katılsam oyumu Murat ve Oktay'a verirdim ..
murat yıldırım'a verilen kırmızı kartları gördük.hakemlerimiz ne derece adildi

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 July 2009, 01:07:07
murat yıldırım'a verilen kırmızı kartları gördük.hakemlerimiz ne derece adildi

evet , güngören karşılaşmasında hakemin gazabına uğramıştı Murat

emre

yanlız sanki engin abi ünlü biri, murat yıldırım da onunla fotograf cektirmek isteyen biri gibi çıkmışş ;D ;D

supernatural_55

Alıntı yapılan: emre55 - 20 July 2009, 21:15:20
yanlız sanki engin abi ünlü biri, murat yıldırım da onunla fotograf cektirmek isteyen biri gibi çıkmışş ;D ;D

;D ;D ;D

edmontdante

Alıntı yapılan: emre55 - 20 July 2009, 21:15:20

Haksız değilsin.Balkanların ve Ortadoğunun Kazanovası pardon en ünlü avukatı : ))

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 July 2009, 21:27:49
Haksız değilsin.Balkanların ve Ortadoğunun Kazanovası pardon en ünlü avukatı : ))

Pardon benim numarayı aramışssnız , ah be abii ;D ;D ;D ;D ;D

emre

yakısır abime!!!  ;)  ;D

mehmet yılmaz

Engin abi, Allah razı olsun. Beni geçen gece büyük bir dertten kurtardın. Hiç bir sorun yaşamadım ertesi günü de... İntihar komandosu gibisin be abi ;)

Murat, zaten çok efendi, alçak gönüllü bir çocuk, ödülü alınca da çok mutlu oldu. Engin abinin elini bile öpebilirdi :)

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 July 2009, 21:28:46

aramışsınız diyen benim kardeşim, Engin abi yılların tecrübesi, aramışsın, ne vardı diyor... :) Raconu biliyor yani...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 20 July 2009, 21:30:01
Murat, zaten çok efendi, alçak gönüllü bir çocuk, ödülü alınca da çok mutlu oldu. Engin abinin elini bile öpebilirdi :)

arada 15 yaş var  ??? ;D

Ollivanders

:):) abimle gurur duyuyorum :) eheheh :D

supernatural_55

edmontdante

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 July 2009, 21:28:46

haydaaaaaaaaaa ben nasıl tanıyamadım o sesi ya JALE işte.hangi jale ama.JALE DE JALE ÜF NE JALE BU ALEMDE TEKTEKTEK BİRTANE

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 July 2009, 21:52:43
haydaaaaaaaaaa ben nasıl tanıyamadım o sesi ya JALE işte.hangi jale ama.JALE DE JALE ÜF NE JALE BU ALEMDE TEKTEKTEK BİRTANE

abi yapma gözünü seveyim sende mi  ??? ;D ;D

hayatımda böle iğrenç bi şarkı dinlememiştim