Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

salon55

geçen seneden daha fazla transfer  bütçesi haberi uydurma. ikide bir samsunspora destek vermeyenler sbk ya veriyo fikride tamamen senin hüsnü kuruntun !!!samsunsporla sbk yı kıyaslamak ve tartışmek hele hiç mümkün değil.!!! samsunsporumuzun büyüklüğünü kimse ile tartışamam.samsunspor bu şehrin tek ve büyük markası  sbkda samsunumuzu tanıtmak için uğraşan bir samsun takımı bence. bütçeyi merak eden varsa ayrıntılar 1aya kadar çıkar ortaya .bu arada hiç bir belediyenin destek olmadığınıda kesin biliyorum bu arada samsunsporumuza  lisans çıkartma için gerekli olan para ile sbk 4 yıl liglerde oynayabiliyor onuda hatırlatim! samsunsporumuzun borcu olmasa hiç kimseye ihtiyacaı yok aslında ama ....!!!! 35 ama 55 ede iletim takım para yokluğundan kadroyu baştan aşağı yenilemek ve yeni yıldız adaylarını çıkartmak için daha ucuza ve duyulmamış isimleri almak zorunda kaldı sebep geçen seneki oyuncuların aldıkları paranın 2 hatta 3 katını istemelerinden dolayı böyle bir yola başvuruldu yani paranın bolluğundan değil anlayacağınız bu sene takımın işi çok zor avrupada ve ligde iyi bir grafik sergilemek için çok çalışmak zorundalar bize düşende onlara destek olmak.olan destekleri ona verdin buna niye vermedin diye karalamak değil inanın o firmlar samsunun her takımına imkanları ölçüsünde destek oluyorlar.onlarıda küstürmeyelim!!

Akyol

salon55 ve cemandnaz55 nickli arkadaşlarımız SBK hakkında bizlere en güncel bilgileri sunuyorlar onlara teşekkür ederiz.Yalnız ortada 35ama55 inde dediği gibi bir karışıklık var birisinin dediği diğerini tutmuyor. Kime neye inanıcaz inanın şaşırdık,zaten başkanın yaptığı çelenk olayından sonra SBK sempatisi biraz yara almış olsa da içinde SAMSUN geçen herşeyi sahiplenmek gerektiği düşüncesindeyim. Arkadaşlar sizden ricamız lütfen buraya haber  yazarken biraz daha özen göstererek yazmanızdır ;)

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 19 July 2009, 23:50:34
salon55 ve cemandnaz55 nickli arkadaşlarımız SBK hakkında bizlere en güncel bilgileri sunuyorlar onlara teşekkür ederiz.Yalnız ortada 35ama55 inde dediği gibi bir karışıklık var birisinin dediği diğerini tutmuyor. Kime neye inanıcaz inanın şaşırdık,zaten başkanın yaptığı çelenk olayından sonra SBK sempatisi biraz yara almış olsa da içinde SAMSUN geçen herşeyi sahiplenmek gerektiği düşüncesindeyim. Arkadaşlar sizden ricamız lütfen buraya haber  yazarken biraz daha özen göstererek yazmanızdır ;)
güven baa.. inan baaa :D
ayıpsın akyol55 haberleri benden alırsın.ban mesela 200 kere milli olmuş gülşahı alacaklarmış ;D

Revenge

Birbirine taban tabana zıt iki farklı mesaj anlaşılan 35 ama 55'in kafasını karıştırmış .Cemandnaz Gülşah AKKAYA'yı öyle bir anlatmışki,35ama55'de haklı olarak sormuş,Böyle bir oyuncu Samsun'a geliyorsa iyi para veriyorlardır bu ne iş diye. Aslına bakarsanız Cemandnaz anlattıkları yanlış değil ama eksik. Doğrudur bu oyuncu 200 den fazla milli olmuş ve yurtdışında oynamıştır. Ama bu parlak günler onun 20-26 yaş aralığına denk geliyor. Yani bir zamanlar yıldızdı. Şimdi ise kelepir,ıskarta,tekaüt artık ne derseniz. Gülşah AKKAYA bugün 32 yaşındadır ve bana göre eskimiş bir yıldızdır. Onun için, öyle aman aman bi para etmez.
   Yada şöyle anlatayım. Geçen yıl hem içerde hemde dışarda evire çevire yendiğimiz ceyhan maçlarını hatırlayın. Hadi dışardaki maçı geçelim. Burdaki Ceyhan maçını gözünüzün önüne bir getirin. O maçı seyrederken hiç şöyle dediniz mi: Ah keşke şu oyuncu bizim takımda olsaydı ne güzel olurdu diye(bu soruyu oyunculuk anlamında soruyorum,yoksa Gülşah çok güzel bir kızdır taraftar kendi takımında böyle bir güzelliği görmek isteyebilir :))Gülşah geçen yıl Ceyhan da bize karşı oynadı hiç farkedilmedi bile. Dedim ya o bir zamanlar yıldızmış.
  Ama bak Burhaniye'den aldıkları Tuğçe CANBAZ iyi bir oyuncu. Neyse o da artık başka bir yazı konusu.

beşnumara

oooo revenge nerelerde kaldın yaaa :D özlettin kendini.neyse ki tam zamanında yetiştin.yani anlattığına göre gülşah bu takıma abilik pardon ablalık :D belki de kaptanlık yapacak.yani geçen seneki burcu,nihan gibi bi şey. 20-26 yaşları arası çok iyi olan ama samsun basket tekrar tozunu silip parlattığı oyuncu türü mü?
tuğçe canbaz nasıldır bilmem ama iyi de olsa burhaniye gibi bir takımda kendini ne kadar gösterebilirdi ki? bu arada julie ceyhanla anlaşmış diye bir şey duydum.eğer gerçekse gerçekten kalitesiz biriymiş veya biz birilerine gerekenden çok çok değer vermişiz. samsun gibi bir takımdan hadi takımı da bırak samsun gibi bir şehirden sen nasıl ceyhana gidersin.demek ki ben geçen sezon ceyhan-samsun maçı için farklı bir ilçeye gittim veya ben ne anlarım zevkten...

Revenge

Valla kardeş olurmu olur ha. Bu Cantuğ Hoca ne yapıyor ediyor paslanmış yıldızları tekrar parlatıyor. Sen bak o zaman işe. Artık  önüne gelen bu sitede senmiydin bu kıza böyle diyen diye Revenge'ye çakar :)

beşnumara

ceyhandan gülşah değil de hülya gelseydi daha iyi olurdu yaa :D daboviçe paramız yetmeyebilir ama en azından yerli ve ucuz biri gelebilirdi :P

salon55

merak etmeyin arkadaşlar.yeni isimler gelecek mesela guard mevkine ilsu ile anlaşacaklar. kimin yalan konuştuğu konusunu açıklıyalım.ben gülşahı almadılar demiyorumki arkadaş hala pahalı oyuncu aldığımızı savunuyor ona cevap veriyorum. unutmayalım geçen sene aldığımız hangi oyuncuyu kim tanıyordu ?veya hangisi çok flaş oyunculardı? bir gerçek var ortada bazı oyuncular kötü gidişlerine son vermek için bazı takımları tercih ederler .geçmişleri onlara çok para verdiğimiz anlamına gelmez.asıl püf noktası geçen seneki oyunculardan daha fazla para hiç bir oyuncuya  bu sene verilmedi.bu tür oyuncular son senelerinde iyi bir finiş yapmak isterler samsunu tercih etme sebebi bu.ayrıca avrupa kupası oynamamızda diğer etken olduğunu düşünüyorum.yani herşey para değil anadolu kulüpleri parlayacak oyuncuları bulmak zorunda yoksa hgersene ver parayı al kim dayanacak. geçen seneden paralı yönetime gelince her yönetici kendi payına düşen katkıları verecek fazlası yok herkes gücü oranında katkı yapıyor.bunlarıda abertmanın anlamı yok .son bilgiler bunlar

salon55

bu arada adekanın 2 yabancı için destek olacağı doğru ayrıca bir ulusal firmada diğer alınacak yabancılar konusunda yardım edeceği sözünü verdi.en kısa sürede sözleşme imzalanacak.alınan yabancıların biri amerikalı uzun diğeri bulgar  milli takımının uzun oyuncusu ayrıca saynur tozlu içinde görüşmeler sürüyor

beşnumara

geçen sene de bazı firmalar söz vermişti ama sbk sezon ortasında bu sözler tutulmadığı için sıkıntı yaşadı.inşaallah verilen sözler tutulur

berusa55

AlıntıSBK transfere devam ediyor!

20 Temmuz 2009 / 13:04

SBK, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nin tecrübeli oyuncularından İlsu Darıcıoğlu ile prensipte anlaşarak transfer serisine devam etti.

Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Gard pozisyonunda görev yapan oyuncu ile diğer transferler gibi mali konularda anlaşma sağlanırsa 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

1983 Ankara doğumlu olan ve basketbola da Ankara'da başlayan İlsu Darıcıoğlu sırasıyla; Ankara Üniversitesi,Ted Koleji, Arı Koleji, Migros ve Tarsus Belediyespor takımlarının formasını giydi. Geçtiğimiz sezonda Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Tarsus Belediyespor ile 24 maçta forma giyen kuzeyin yeni yıldızı 6,13 sayı, 2,5 ribaund ve 3,3 asist ortalamaları ile oynayarak takımının geçen seneki başarısında önemli bir rol oynamıştı. İlsu Darıcıoğlu ayrıca 30 kez ay-yıldızlı formayı giydi.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=14083

jean

bu haberlere gıcık oluyom anlstı dıye baslık atıyorlar okuyuncada malı konularda anlasırsa ımza atacak denıyor dha anet bırsey yok ortada

Revenge

İLSU DARICIOĞLU
 jULİE'den sonra guard pozisyonunda kim oynarsa oynasın SBK seyircisi ister istemez yadırgayacaktır. Ama bence alınabileceklerin en iyisini aldılar. Faydalı olur diye düşünüyorum. Julie gibi skorer bir oyuncu değil belki ama ceza atışlarını seviyor. Kilosuyla başı dertte. Bir bakıyorsunuz biraz zayıflamış sonra bir daha bakıyorsunuz top gibi olmuş. Lakabı ''BEBE''. Arkadaşları öyle çağırıyor. Julie'nin yerini doldurmak kolay değil. Bakalım ''BEBE'' ne yapacak.
 İlerde nasıl olsa bolca sallarız ama şimdi bize düşen : Hoşgeldin ''BEBE'' demek.
     HOŞGELDİN ''BEBE'' FAYDALI OLURSUN İNŞALLAH.

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: Revenge - 20 July 2009, 14:53:02
İLSU DARICIOĞLU
 jULİE'den sonra guard pozisyonunda kim oynarsa oynasın SBK seyircisi ister istemez yadırgayacaktır. Ama bence alınabileceklerin en iyisini aldılar. Faydalı olur diye düşünüyorum. Julie gibi skorer bir oyuncu değil belki ama ceza atışlarını seviyor. Kilosuyla başı dertte. Bir bakıyorsunuz biraz zayıflamış sonra bir daha bakıyorsunuz top gibi olmuş. Lakabı ''BEBE''. Arkadaşları öyle çağırıyor. Julie'nin yerini doldurmak kolay değil. Bakalım ''BEBE'' ne yapacak.
 İlerde nasıl olsa bolca sallarız ama şimdi bize düşen : Hoşgeldin ''BEBE'' demek.
     HOŞGELDİN ''BEBE'' FAYDALI OLURSUN İNŞALLAH.

Kimsenin Julie'nin yerin gönül olarak dolduracağını sanmıyorum. çok farklı bir elektriği vardı tribünlerle . SBK 1.lige yeni çıktığında hazırlık maçları vardı samsunda , takımdaki tek yabancı Julie idi , basit bir hazırlık maçında bile kazanma hırsını tribündeki az sayıdaki kişi ile paylaşmıştı . all-star'da 55 giymesi göğsümüzü kabartmıştı.

berusa55

AlıntıSBK Gülşah'la prensipte anlaştı

21 Temmuz 2009 / 15:21
Samsun Basketbol Kulübü, İspanya'nın El Cadi La Seu D'Urgell takımından milli basketbolcu Gülşah Akkaya ile prensipte anlaştı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Tayinci, Gülşah Akkaya ile prensipte anlaştıklarını belirterek, "Hande Kayalar, Tuğçe Canbaz ve İlsu Darıcıoğlu'ndan sonra başarılı basketbol geçmişi olan Gülşah Akkaya ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Akkaya, savunma yönünden agresif olan bir oyuncu. Ribauntlarda takıma çok fazla yararı olacak. Dış atışları çok iyi ve bire birde çok iyi atak oynuyor" dedi. Transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini açıklayan Tayinci, bu yıl da üst sıraları hedefleyen bir takım
oluşturacaklarını söyledi.

1977 doğumlu 1.81 metre boyundaki Gülşah Akkaya, 200'den fazla milli formayı giydi. Basketbola Denizli'de başlayan Gülşah Akkaya, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'den ABD'nin Lyna Üniversitesi'ne transfer olan Gülşah Akkaya, burada forma giydiği 4 yıl boyunca 23.8'lik bir sayı ortalaması yakalayarak, takımının tüm zamanlarındaki en iyi 4. skoreri unvanını aldı. Daha sonra Selanik'in Panserraikos takımına transfer olan Gülşah Akkaya, ardından Tel Aviv takımı Yes Ramat Hasharon'da oynadı.

Bu takımlarda hem sayı kraliçesi oldu hem de şampiyonlukta önemli rol oynadı. 2003 yılında Erdemir'e transfer olan Gülşah Akkaya, daha sonra sırasıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş ve son olarak İspanya'nın El Cadi La Seu D'Urgell takımında forma giydi.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=14133